موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان مهاجرسرا.
من يك سوال داشتم. ما ساكن امارات هستيم و در امارات كار و زندگي ميكنيم آيا باز هم برگه سو پيشينه و آزمايشات مديكال مورد نياز است؟
چون اينجا هر بار كه ويزاي اقامت را تمديد ميكنند تمامي مراحل انگشت نگاري و معاينه چشم و x_ray و خلاصه آزمايش خون و ... را انجام ميدهيم.
اگر كسي در اين زمينه ميتونه راهنمايي مون كنه ممنون ميشيم.
من احتمال زياد دو ماه ميرم ايران. اگر بايد آزمايش مجدد بدهم در انستيتو پاستور انجام بدهم.
اگر شماره اي از مركز مديكال دوبي داريد لطفاً به من بدهيد
در يكي از تاپيك هاي ٢٠١٣ سفر به دوبي يكي از دوستان شماره و نام دكتر را نوشته بود اما هر چي ميگردم مجدد پيدا نميكنم.
سپاس
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
اگر كسي شماره تلفن مركز مديكال دوبي را دارد لطفاً براي من بنويسد.
سپاس
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-01 ساعت 17:12)bayat_r نوشته: (2013-06-01 ساعت 16:57)ali3875 نوشته: با سلام من انستیتو پاستور رفتم کارت زرد گرفتم و واکسن هائی که زده بودمو قبول کردن ومهر زدن حالا فهمیدم باید 2 ماه دیگه پاسپورتمو عوض کنم شماره پاسپورتم با تعویضش عوض میشه یعنی باید دوباره کارت واکسن بگیرم؟
اصلاً سخت نیست شما بعد از تعویض پاسپورت هر دو پاسپورت رو ببر پاستور و کارت جدید رو براتون سریع صادر میکنن
ممنون از راهنمائیتون دوست عزیز
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-01 ساعت 18:14)kage.omid نوشته: (2013-05-31 ساعت 17:50)ssara نوشته: مرسی از همفکری و راهنمایی دوستان مهاجرسرا
من 28 می فرم هامو به kcc ایمیل کردم. هنوز جوابی مبنی بر دریافت و بی نقص بودن مدارک دریافت نکردم.... به نظرتون چون سرشون شلوغه ممکنه با تاخیر جواب بدن یا اینکه این احتمال هم هست که جوابی ندن؟
اگه بخوام باشون تماس تلفنی داشته باشم به نظرتون چقد صبر کنم بعد زنگ بزنم؟
در ضمن خوشحال می شم بدونم خوش شانس های اصفهانی کیا هستن؟
آیا کسانی از اصفهان هستند که برای تزریق هپاتیت ب به پاستور نرفتند و کارشونو اصفهان پی گیری کرده باشن؟
ایا پاستور واکسنی که اصفهان می زنیمو تایید می کنه و تو کارت زردمون وارد می کنه؟
ممنون می شم راهنماییم کنید.
اگه اصفهان بزني بعد ميتوني كارتش رو ببري پاستور وارد كارت زرد مي كنه ضمنا پاسپورت هم براي پاستور فراموشت نشه همشهري
چه جالب شما هم 28 می مدارکو با ایمیل ارسال کردید مثل من. ایمیلی از kcc دریافت کردید که مدارکتون رسیده ؟ من که همچنان منتظرم
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
توی اعلام برندگان نوشته بود Post : Ankara
اما توی اون فرم ها ی اولیه
ابوظبی رو معرفی کردم
حالا اگه نوبت ابوظبی بدن
قابل اعتماد نیست ؟
میگن همچین چیزی اتفاق افتاده قبلا.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم سلام،
یه سالی که ذهنم مشغول کرده اینه که خانومم از هنرستان دیپلم گرفته و پیش دانش گاهیشم رشتهٔ هنر بوده،چون ایشون برندهٔ اصلی هست،آیا نوعه مدرک دیپلم و اینکه چه رشتهی بودی هم مهم یا فرقی نمیکنه؟
چون اکثرا رشتههای علوم انسانی و تجربی و ریاضی هستن برای ما این مدارک مشکلی به وجود نمیاره؟؟؟؟