کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-03-24 ساعت 15:44)ah1004 نوشته:  سلام و درود بر شما دوستان عزیز،
سال خوبی براتون آرزومندم.
لطفاً من را راهنمائی کنید.
شماره کیس ما ۵۳XX بود که در ۷ فوریه کارنت شدیم ولی وقت مصاحبه ندادند و وقتی نامه نگاری کردیم گفتند که فرم ها را پر کنید و به همراه عکس برای ما بفرستید که مجبور شدم دوباره بفرستم. حالا حدوداً چه زمانی آن طرف سرشان خلوت تر است که یک تماس باهاشون بگیریم و بگیم که منتظر وقت مصاحبه هستیم و ما را فراموش نکنند؟
با تشکّر بابت توجّه و پاسخ های شما

سلام دوست عزیز،
از وقتی که فرم ها رو دریافت کنند احتمالا برای 2-3 ماه بعدش برای شما وقت مصاحبه در نظر میگیرین ولی در کل وقت خاصی نیست که بشه گفت سرشون خلوت تره، قبل از اعلام کارنتی های هر دوره تماس بگیرید و یادآوری کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، ah1004 ، zaaraa ، Sara_lphmkf ، noobnoobi ، ماتیتی
(2014-03-24 ساعت 16:27)aghaghia نوشته:  
(2014-03-24 ساعت 15:44)ah1004 نوشته:  سلام و درود بر شما دوستان عزیز،
سال خوبی براتون آرزومندم.
لطفاً من را راهنمائی کنید.
شماره کیس ما ۵۳XX بود که در ۷ فوریه کارنت شدیم ولی وقت مصاحبه ندادند و وقتی نامه نگاری کردیم گفتند که فرم ها را پر کنید و به همراه عکس برای ما بفرستید که مجبور شدم دوباره بفرستم. حالا حدوداً چه زمانی آن طرف سرشان خلوت تر است که یک تماس باهاشون بگیریم و بگیم که منتظر وقت مصاحبه هستیم و ما را فراموش نکنند؟
با تشکّر بابت توجّه و پاسخ های شما

سلام دوست عزیز،
از وقتی که فرم ها رو دریافت کنند احتمالا برای 2-3 ماه بعدش برای شما وقت مصاحبه در نظر میگیرین ولی در کل وقت خاصی نیست که بشه گفت سرشون خلوت تره، قبل از اعلام کارنتی های هر دوره تماس بگیرید و یادآوری کنید.

با تشکّر از شما، من ۸ مارچ فرستادم و ۱۰ مارچ هم همان جواب ۱ خطی دفعهٔ قبل را گرفتم که:
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.
فکر میکنید که اوایل آپریل زنگ بزنم زود است؟ تا ۲ـ۳ ماه دیگر که همه کارنت شده اند.
تشکر کنندگان: alitab ، noobnoobi
سلام دوستان
هنوز کسی مونده که نامه دوم نگرفته باشه چون برای من هنوز نیامده .....
از نظر دوستان با تجربه چیکار باید بکنم ....صبر کنم.
تشکر کنندگان: alitab ، ah1004
(2014-03-24 ساعت 18:22)bahram2014 نوشته:  سلام دوستان
هنوز کسی مونده که نامه دوم نگرفته باشه چون برای من هنوز نیامده .....
از نظر دوستان با تجربه چیکار باید بکنم ....صبر کنم.

دوست عزیز چند روز دیگه هم صبر کنید.
نگران نباشید ایشالا نامه ی دوم شما هم میادش.
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: alitab ، Sara_lphmkf ، bahram2014 ، ah1004
باسلام درمباحث قيدشده كپي تمام صفحات پاسپورت لازم است ميخواستم بدونم صفحات سفيدهم بايدكپي كنيم؟
2-آياساعت هاي دبي هم تغييركرده ومابايدساعت چندمديكال باشيم(به ساعت دبي)باتشكر
تشکر کنندگان: ah1004
(2014-03-24 ساعت 17:37)ah1004 نوشته:  با تشکّر از شما، من ۸ مارچ فرستادم و ۱۰ مارچ هم همان جواب ۱ خطی دفعهٔ قبل را گرفتم که:
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.
فکر میکنید که اوایل آپریل زنگ بزنم زود است؟ تا ۲ـ۳ ماه دیگر که همه کارنت شده اند.

دوست عزيز حتما تماس بگيريد اوايل آپريل، ولي کارنت شدن يک مسئله هست به مصاحبه دعوت شدن يک مسئله ديگه! شما مسلما براي ماه هاي بعد از ماه مي به مصاحبه دعوت ميشيد چون برنامه مصاحبه هاي ماه مي چيده شده، پس براي جون يا جولاي ميرن مصاحبه که همون 2-3 ماه ديگه ميشه!
پ.ن: دوستانی که کارنت شدن و نامه دوم نگرفتن یا دیر فرو های اولیه رو پر کردن و فرستادن یا کی سی سی فرم هاشون رو دریافت نکرده و یا اشتباه کرده! در مورد اول باید صبر کنند، در مورد دوم حتما تماس بگیرید و پیگیری کنید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، taleghani ، noobnoobi ، ah1004 ، Saeedv13
سلام به همه دوستان عزيزم
سال نو مبارك، سالي شاد و همراه با موفقيت براي همه آرزو مي كنم، خواستم بگم سايت ceac كيس نامبر منو مي شناسه، همين
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: noobnoobi ، demented ، ramaya ، reasonable ، hamid_fs3 ، alitab
سال نو همگی مبارک باشه
کیس ما رو هم سایت ceac میشناسه هم من هم خانومم
آخرین آپدیتش ماله امروز بوده
امیدوارم همگی سالی پر از خبرهای خوش پیش رو داشته باشید
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Sara_lphmkf ، ramaya ، reasonable ، hamid_fs3 ، ah1004 ، taleghani ، alitab
(2014-03-25 ساعت 14:36)Sara_lphmkf نوشته:  سلام به همه دوستان عزيزم
سال نو مبارك، سالي شاد و همراه با موفقيت براي همه آرزو مي كنم، خواستم بگم سايت ceac كيس نامبر منو مي شناسه، همين

سلام ، سال نو شما هم مبارک باشه ایشالا...
Cool
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: ramaya ، Sara_lphmkf ، hamid_fs3 ، ah1004 ، alitab
سلام به همگی دوستان ، من هفته سوم می 2014، به امید خدا دارم میرم آنکارا اگه کسی هست که همون هفته عزمه خوشحال میشم همسفر باشیم ، بهم پیام خصوصی بدید قرارمدار بذاریم Smile به امید ویزای یکذرب برای همه
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
شماره کیس: ***2014AS0005 - سفارت : آنکارا - تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي - ویزا: امیدوارم
تشکر کنندگان: ffrfar ، Sara_lphmkf ، alitab
(2014-03-25 ساعت 19:07)imanbaraty نوشته:  سلام به همگی دوستان ، من هفته سوم می 2014، به امید خدا دارم میرم آنکارا اگه کسی هست که همون هفته عزمه خوشحال میشم همسفر باشیم ، بهم پیام خصوصی بدید قرارمدار بذاریم Smile به امید ویزای یکذرب برای همه

سلام
من هفته 4 هستم و اگر نه خوش حال می شدم
تشکر کنندگان: alitab ، ah1004
سلام بچه ها بالاخره ceac کیس مارو هم شناخت.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: alitab ، ffrfar ، aghaghia ، ah1004 ، Sara_lphmkf ، taleghani ، reasonable
(2014-03-25 ساعت 07:34)k.abbasi نوشته:  باسلام درمباحث قيدشده كپي تمام صفحات پاسپورت لازم است ميخواستم بدونم صفحات سفيدهم بايدكپي كنيم؟
2-آياساعت هاي دبي هم تغييركرده ومابايدساعت چندمديكال باشيم(به ساعت دبي)باتشكر

فقط کپی صفحه اول رو میگیرند -واسه مدیکال ساعت مهم نیست ما 9:30 اونجا بودیم حدود 12:30 تمام شد البته دکتر شوکلا جلسه بود و یکم طول کشید تا اومد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: k.abbasi ، reasonable
با سلام به همگی
کسی می دونه شرایط و مشخصات عکسی که باید با خودمون ببریم سفارت چطور باید باشه یعنی با همون مشخصات عکسهایی که همراه فرم ها فرستادیم باید باشه یا مشخصات تغییر کرده ؟ چون من تو سایت travel.sate.gov که رفتم برا سفارت ابوظبی یه مشخصات دیگه داده لطفا کسانی که سفارت رفتن راهنمایی کنند
http://www.travel.state.gov/content/visa...epare.html
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: alitab
(2014-03-26 ساعت 11:54)shilan نوشته:  با سلام به همگی
کسی می دونه شرایط و مشخصات عکسی که باید با خودمون ببریم سفارت چطور باید باشه یعنی با همون مشخصات عکسهایی که همراه فرم ها فرستادیم باید باشه یا مشخصات تغییر کرده ؟ چون من تو سایت travel.sate.gov که رفتم برا سفارت ابوظبی یه مشخصات دیگه داده لطفا کسانی که سفارت رفتن راهنمایی کنند
http://www.travel.state.gov/content/visa...epare.html

سلام
عكسي كه بايد به سفارت بفرستيد بايد ٥*٥ باشه و با مشخصاتي شبيهه عكسي كه با مدارك فرستاديد و نبايد بيشتر از ٦ماه از زمان آن گذشته باشه، يعني عكسي كه موقعه ارسال مدارك فرستاديد را نبريد عكس جديد بگيريد، عكسي كه براي مديكال مي بريد هم بايد٤*٣ باشه،
توي تايپيك زير مشخصات كلي مدارك هست
http://www.mohajersara.com/thread-6456.html
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: ffrfar ، hamid_fs3 ، gema

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان