کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-03-26 ساعت 12:30)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-03-26 ساعت 11:54)shilan نوشته:  با سلام به همگی
کسی می دونه شرایط و مشخصات عکسی که باید با خودمون ببریم سفارت چطور باید باشه یعنی با همون مشخصات عکسهایی که همراه فرم ها فرستادیم باید باشه یا مشخصات تغییر کرده ؟ چون من تو سایت travel.sate.gov که رفتم برا سفارت ابوظبی یه مشخصات دیگه داده لطفا کسانی که سفارت رفتن راهنمایی کنند
http://www.travel.state.gov/content/visa...epare.html

سلام
عكسي كه بايد به سفارت بفرستيد بايد ٥*٥ باشه و با مشخصاتي شبيهه عكسي كه با مدارك فرستاديد و نبايد بيشتر از ٦ماه از زمان آن گذشته باشه، يعني عكسي كه موقعه ارسال مدارك فرستاديد را نبريد عكس جديد بگيريد، عكسي كه براي مديكال مي بريد هم بايد٤*٣ باشه،
توي تايپيك زير مشخصات كلي مدارك هست
http://www.mohajersara.com/thread-6456.html

سلام
من برای معاینه پزشکی در دبی تماس گرفتم گفتن که عکس 5*5 باشه. فکر کنم خیلی مهم نباشه البته
تشکر کنندگان: reasonable ، Sara_lphmkf ، noobnoobi
دوستان اگه کیس قبل مصاحبه چند بار تو سیس آپدیت بشه چه معنی داره؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-03-26 ساعت 18:53)Papar_h نوشته:  دوستان اگه کیس قبل مصاحبه چند بار تو سیس آپدیت بشه چه معنی داره؟
با سلام
پروسه بررسی هر کیس از بدو ارسال مدارک به KCC شروع میشه و در جریانه . بعد از مشخص شدن محل مصاحبه و ارسال کیس شما به س ف ا ر ت مربوطه و در نهایت وارد شدن کیس شما در سایت CEAC ، هر گونه مکاتبه و یا آپدیت روی کیس در سایت CEAC نشان داده می شه.این آپدیت مثلاً email شما به سفارت یا هرگونه تبادل اطلاعات س ف ا ر ت با مراکز ذیربط می تونه باشه ...
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: reasonable ، Papar_h ، Sara_lphmkf ، hamid_fs3 ، gema ، noobnoobi
سلام دوستان تا کیسهای 5500 و بالاتر مثلا 6300 در سایت ceac شناخته شده ولی برای من هنوز پیام Your search did not return any data
رو میده کسی میدونه به ترتیبه کیس نامبره یا خیر یا ...؟
(2014-03-27 ساعت 12:43)REZAMBI نوشته:  سلام دوستان تا کیسهای 5500 و بالاتر مثلا 6300 در سایت ceac شناخته شده ولی برای من هنوز پیام Your search did not return any data

سلام نامه دوم شما اومده ؟ چون هنوز مال من نیومده
(2014-03-27 ساعت 13:11)bahram2014 نوشته:  
(2014-03-27 ساعت 12:43)REZAMBI نوشته:  سلام دوستان تا کیسهای 5500 و بالاتر مثلا 6300 در سایت ceac شناخته شده ولی برای من هنوز پیام Your search did not return any data

بله نامه دوم اومده ولی ceac کیس منو نمیشناسه !!!!؟
تشکر کنندگان: bahram2014 ، noobnoobi
بچه ها سلام عزیزان امکان داره نحوه کامل سیس را برام توضیح بدید من اصلا بلد نیستم ممنون میشم کامل توضیح بدید کجا باید برم؟ چه قسمتی باید برم ممنون میشم اگه توضیح بدید
تشکر کنندگان: maryam.zahedi68 ، noobnoobi
(2014-03-27 ساعت 19:41)rk20000 نوشته:  بچه ها سلام عزیزان امکان داره نحوه کامل سیس را برام توضیح بدید من اصلا بلد نیستم ممنون میشم کامل توضیح بدید کجا باید برم؟ چه قسمتی باید برم ممنون میشم اگه توضیح بدید
درود بر شما

به امضاء من اگر رجوع فرمایید لینکی را مشاهده خواهید کرد با عنوان ◘راهنمای کلیرنس و سایتCEAC

پس از دانلود مطالعه اش فرمایید امیدوارم که دیگر ابهامی برایتان باقی نماند. Wink

موفق باشید
تشکر کنندگان: ffrfar ، shlahni ، bahram2014 ، Sam2014 ، Sara_lphmkf ، gema ، reasonable ، noobnoobi ، hamid_fs3
سلام ميشه بهمن توضيح بديد كه scs چي هست؟ و كى و چرا بايد ثبت نام كنيم؟؟؟من هنوز نامه دومم نيومده
مرسى
اميد ويزاى يكضرب همگيمون
برنده خودم هستم
Case: 2014AS000077xx
تاریخ رویت قبولی: 31/May
تاریخ ارسال فرم های اولیه: email در تاریخ22/jun
کنسولگری: ایروان
تعداد افرادمنظور شده در کیس: خودم
تاریخ کارنت شدن کیس:07/may
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC: may/20
مدرك لیسانس
شغل : -
محل سكونت: تهران
مقصد: minessota
سربازي: -
هزینه ها: تا الان تقریباً 12000تومان
تشکر کنندگان: noobnoobi ، hamid_fs3
(2014-03-28 ساعت 13:19)maryam.zahedi68 نوشته:  سلام ميشه بهمن توضيح بديد كه scs چي هست؟ و كى و چرا بايد ثبت نام كنيم؟؟؟من هنوز نامه دومم نيومده
مرسى
اميد ويزاى يكضرب همگيمون

سلام دوست عزیز، این ثبت نام CSC برای خودش تاپیک داره، چرا تاپیک خودش رو به خصوص پست اول رو مطالعه نمی کنید؟!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، Sam2014 ، ffrfar ، noobnoobi ، hamid_fs3

مصاحبه ی شما آنکاراست و به احتمال زیاد تا قبل از رسیدن مدارکتون به سفارت،در سایت ceac شناخته نخواهید شد.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ffrfar ، banafsh14

سلام .

شماره کیس نامبرتان را بدون 0 وارد کنید مثلا

2014AS6200
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان:
(2014-03-28 ساعت 14:37)aghaghia نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 13:19)maryam.zahedi68 نوشته:  سلام ميشه بهمن توضيح بديد كه scs چي هست؟ و كى و چرا بايد ثبت نام كنيم؟؟؟من هنوز نامه دومم نيومده
مرسى
اميد ويزاى يكضرب همگيمون

سلام دوست عزیز، این ثبت نام CSC برای خودش تاپیک داره، چرا تاپیک خودش رو به خصوص پست اول رو مطالعه نمی کنید؟!!!!

سلام
میشه لینک تاپیکش رو بدین لطفا
تشکر کنندگان:

سلام
برای من هم 58XX است و مصاحبه ابوظبی ولی هنوز آپدیت نشده. ظاهرا طبیعی است
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf
(2014-04-01 ساعت 11:24)sysmaster نوشته:  

سلام .

شماره کیس نامبرتان را بدون 0 وارد کنید مثلا

2014AS6200

قبلا هم بدون 0 وارد کردم ولی همچنان نمی شناسه !!؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان