کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-04-01 ساعت 18:40)neda_a نوشته:  Ye soal age emazamon yademon bere rooze mosahebe torokhoda rahnamai bfarmaid
دیلماجTongue
" یه سوال اگه امضامون یادمون بره روز مصاحبه توروخدا راهنمایی بفرمایید"
درود بر شما
1- تایپ فینگیلیش ممنوعه .
2- اگر آنکارا مصاحبه دارید و مدارکتون را با پست فرستاید ،مگر از فرماهاتون کپی یا اسکن تهیه نکردید ؟
اگر هم ابوظبی و ایروان مصاحبه دارید که اصلش باید خدممتون باشه .ضمناً یه کم به خودتون فشار بیارید یادتون بیاد .
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، noobnoobi
سلام
من مصاحبه ابوظبی دارم ولی ساکن ایران نیستم. کسی از دوستان می دونه که آیا من به گزارش پلیس محل اقامتم نیاز دارم یا نه برای روز مصاحبه ؟
چون فکر می کنم برای کسانی که اقامت در ایران دارن این گزارش نیازی نیست.

(2014-04-02 ساعت 13:45)zigoratuae نوشته:  سلام
من مصاحبه ابوظبی دارم ولی ساکن ایران نیستم. کسی از دوستان می دونه که آیا من به گزارش پلیس محل اقامتم نیاز دارم یا نه برای روز مصاحبه ؟

شما اگه بیش از 6 ماه در کشوری جز ایران ساکن بودین باید عدم سو پیشینه رو بگیرین.
موفق باشین
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf
ایا میدونید تا چه شماره ای این ماه کارنت میشه ؟
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی : 12may - نفرات: 2 - ارسال فرم ها : 8 june - تائیدیه: july - سفارت:cyprus
تشکر کنندگان: noobnoobi
سلام به اون دوستانی که هنوز نامه دومشون نیامده هنوز. لطف کنید یک تماس با KCC بگیرید احتمالا دوباره باید بفرستید . اصلا نترسید چند تا خانوم نشستن پول میگیرن تا جواب مردم را بدن .....
تشکر کنندگان: noobnoobi ، reasonable ، Sara_lphmkf
(2014-03-10 ساعت 20:46)aghaghia نوشته:  دوستان با عرض پوزش مشکلی برای تاپیک انتظار مصاحبه بوجود اومده، و احتمالا من اشتباها این تاپیک رو حذف کردم!!!! ادامه گفتگوها در مورد نامه دوم و امادگی برای مصاحبه رو در این تاپیک جدید انجام بدید لطفا!!! :Shy:

سلام ممکنه راجع به csc توضیح بدید یا من پیداش نمیکنم یا این هم لینکش پاک شده Wink ممنون میشم چون اصلا" نمیدونم چی هست و ...
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
تشکر کنندگان: maryam.zahedi68 ، noobnoobi
دوستان من نامه دومم جایگزین شده و تازه فهمیدم که پرینت نامه اولم رو گم کردم...حالا باید چکار کنم؟؟!؟!Sad
برنده شخص شخیص خودم به تنهایی... Big Grin !
**55 / مصاحبه هفته سوم می/
کنسولگری:آنکارا
(2014-04-03 ساعت 12:02)E.Mansouri نوشته:  دوستان من نامه دومم جایگزین شده و تازه فهمیدم که پرینت نامه اولم رو گم کردم...حالا باید چکار کنم؟؟!؟!Sad

مورد نداره. اصل نامه دومه که همون دعوت نامه برای مصاحبه هست
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: noobnoobi ، Sara_lphmkf
(2014-04-02 ساعت 13:45)zigoratuae نوشته:  سلام

شما باید برید به اداره پلیس کشوری که بیش از ۶ ماه اقامت موقت و یا داعم دارید و تقاضای گواهی عدم سو بیشینه کنید .اعتبار این گواهی ۱ ساله هست ( البته باید اضافه کنم اعتبار ۱ ساله برای کشوری که من هسم هست شما باید بپرسید ولی به احتمال زیاد ۱ ساله هست )
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، noobnoobi
(2014-04-03 ساعت 00:49)arezoo00 نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 20:46)aghaghia نوشته:  دوستان با عرض پوزش مشکلی برای تاپیک انتظار مصاحبه بوجود اومده، و احتمالا من اشتباها این تاپیک رو حذف کردم!!!! ادامه گفتگوها در مورد نامه دوم و امادگی برای مصاحبه رو در این تاپیک جدید انجام بدید لطفا!!! :Shy:

سلام ممکنه راجع به csc توضیح بدید یا من پیداش نمیکنم یا این هم لینکش پاک شده Wink ممنون میشم چون اصلا" نمیدونم چی هست و ...
http://www.mohajersara.com/thread-6804.html
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: 5ina ، noobnoobi ، arezoo00 ، Sara_lphmkf
دوستان کیستون رو تو ceac چک کنید من یه بازه ای از کیس نامبرایی که هنوز مصاحبه نرفتن رو چک کردم اکثرا آپدیت شدن من جمله کیس خودمون Smile +++++++
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، noobnoobi
(2014-04-01 ساعت 20:22)Sam2014 نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 18:40)neda_a نوشته:  Ye soal age emazamon yademon bere rooze mosahebe torokhoda rahnamai bfarmaid
دیلماجTongue
" یه سوال اگه امضامون یادمون بره روز مصاحبه توروخدا راهنمایی بفرمایید"
درود بر شما
1- تایپ فینگیلیش ممنوعه .
2- اگر آنکارا مصاحبه دارید و مدارکتون را با پست فرستاید ،مگر از فرماهاتون کپی یا اسکن تهیه نکردید ؟
اگر هم ابوظبی و ایروان مصاحبه دارید که اصلش باید خدممتون باشه .ضمناً یه کم به خودتون فشار بیارید یادتون بیاد .

نه گم کردم ابوضبی دارم'چه کار کنم مصاحبم نزدیکه'خواهش
این انتظار من که کم کم دیگه داره تموم میشه !!
هفته دیگه هفته مهمی هست...
فقط بچه ها 1 سئوال ، یادتون هست در فرم 230 یک قسمت پرسیده بود که آدرستون در بلاد کفر کجا هست و اینا؟ من خالی گذاشته بودم ، بعد الان زمان مصاحبه باید اون رو اعلام کنم درسته؟
این رو از این بابت میگم که من فرم هام رو به دلیل ایراد خیلی خیلی کوچیک مجدد پر کردم و همراه خودم میبرم ، میگم اگر اون آدرس لازمه همین الان تایپ شده باشه دیگه چرا اونجا دستی وارد کنم ، نظر مثبتتون چیه؟ :دی
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf
(2014-04-03 ساعت 14:38)demented نوشته:  این انتظار من که کم کم دیگه داره تموم میشه !!
هفته دیگه هفته مهمی هست...
فقط بچه ها 1 سئوال ، یادتون هست در فرم 230 یک قسمت پرسیده بود که آدرستون در بلاد کفر کجا هست و اینا؟ من خالی گذاشته بودم ، بعد الان زمان مصاحبه باید اون رو اعلام کنم درسته؟
این رو از این بابت میگم که من فرم هام رو به دلیل ایراد خیلی خیلی کوچیک مجدد پر کردم و همراه خودم میبرم ، میگم اگر اون آدرس لازمه همین الان تایپ شده باشه دیگه چرا اونجا دستی وارد کنم ، نظر مثبتتون چیه؟ :دی

سلام دوست عزیز .نه هیچ فرقی نمیکنه که توی فرمی که داده بودید مینوشتید.الان هم میتونید توی این فرم تایپ کنید .مهم اینه که شما در زمانی که دارید وارد خاک آمریکا میشین آدرس مشخصی داشته باشید. به امید در یافت ویزای یکضرب
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: demented ، Sara_lphmkf
سلام دوستان
سه سوال دارم. ١-. اين سايت سيس براي كساني است كه كليرنس ميخورند؟ ٢- آيا به غير از اصل ترجمه هاي شناسنامه و كارت ملي و عقدنامه و پايان خدمت و مدارك تحصيلي و تمكن مالي و ((csc)براي انكارا ) و عدم سوپيشينه براي كساني كه خارج از كشور ٦ ماه بوده اند . ،دو قطعه عكس ٥*٥ و پرينت نامه دوم ..نياز به تكميل و ارسال فرمي هست؟
٣- من از تمام مدارك دو نسخه ترجمه دارم كه يكي جديد است كه با پست ارسال ميكنم و يكي هم كه سه سال پيش براي اقامتمان در امارات تهيه كرده بوديم كه براي روز مصاحبه ميخواهم ببرم. اما در تاپيك مدارك ترجمه خواندم كه در زمان مصاحبه به تعداد افراد خانواده پوشه تهيه كنيم و در واقع در پوشه من و همسرم بايد جدا گانه يك عقدنامه باشد. پس با اين وصف آيا بايد يك ترجمه عقدنامه مجدد تهيه كنم ؟ چون يكي را كه با پست ميفرستم و روز مصاحبه هم يكي بيشتر ندارم. لطفاً راهنمايي بفرماييد ممنونم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان