موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-03 ساعت 23:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-03 ساعت 23:32 توسط gema.)
(2014-04-03 ساعت 00:49)arezoo00 نوشته: سلام ممکنه راجع به csc توضیح بدید یا من پیداش نمیکنم یا این هم لینکش پاک شده ممنون میشم چون اصلا" نمیدونم چی هست و ...
اینم پاسخ شما دوست عزیز
http://www.mohajersara.com/thread-6804.html
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من روزی که فرم ها رو ارسال می کردم تو یک شرکتی کار می کردم که بعد برای بهتر کردن زبانم از اونجا در اومدم و فقط به صورت نیمه وقت در یک شرکت دیگه مشغول به کار شدم تا وقت بیشتری برای تمرین زبان داشته باشم حالا سوالم اینه که روزی که می رم سفارت اصلا به کار در این شرکت دوم اشاره کنم یا بگم کل این مدت رو بیکار بودم؟سوال دوم ،نیازی هست که در اصلاح فرم ها بگم دیگه تو اون شرکت اول هم مشغول به کار نیستم یا نه، یا صبر کنم برم موقع مصاحبه به خود آفیسر بگم؟
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضرب
دريافت از پست: 6 اگوست
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-04 ساعت 09:42)remarya نوشته: با سلام
من روزی که فرم ها رو ارسال می کردم تو یک شرکتی کار می کردم که بعد برای بهتر کردن زبانم از اونجا در اومدم و فقط به صورت نیمه وقت در یک شرکت دیگه مشغول به کار شدم تا وقت بیشتری برای تمرین زبان داشته باشم حالا سوالم اینه که روزی که می رم سفارت اصلا به کار در این شرکت دوم اشاره کنم یا بگم کل این مدت رو بیکار بودم؟سوال دوم ،نیازی هست که در اصلاح فرم ها بگم دیگه تو اون شرکت اول هم مشغول به کار نیستم یا نه، یا صبر کنم برم موقع مصاحبه به خود آفیسر بگم؟
سلام
به نظر من هميشه واقعيت ها رو عنوان كن، ضمنا شما هم بايد فرمها رو آپديت كني و هم اينكه به افيسر اعلام كني،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-04 ساعت 10:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-04 ساعت 10:48 توسط Sara_lphmkf.)
(2014-04-03 ساعت 23:11)Farnoodh نوشته: سلام دوستان
سه سوال دارم. ١-. اين سايت سيس براي كساني است كه كليرنس ميخورند؟ ٢- آيا به غير از اصل ترجمه هاي شناسنامه و كارت ملي و عقدنامه و پايان خدمت و مدارك تحصيلي و تمكن مالي و ((csc)براي انكارا ) و عدم سوپيشينه براي كساني كه خارج از كشور ٦ ماه بوده اند . ،دو قطعه عكس ٥*٥ و پرينت نامه دوم ..نياز به تكميل و ارسال فرمي هست؟
٣- من از تمام مدارك دو نسخه ترجمه دارم كه يكي جديد است كه با پست ارسال ميكنم و يكي هم كه سه سال پيش براي اقامتمان در امارات تهيه كرده بوديم كه براي روز مصاحبه ميخواهم ببرم. اما در تاپيك مدارك ترجمه خواندم كه در زمان مصاحبه به تعداد افراد خانواده پوشه تهيه كنيم و در واقع در پوشه من و همسرم بايد جدا گانه يك عقدنامه باشد. پس با اين وصف آيا بايد يك ترجمه عقدنامه مجدد تهيه كنم ؟ چون يكي را كه با پست ميفرستم و روز مصاحبه هم يكي بيشتر ندارم. لطفاً راهنمايي بفرماييد ممنونم
سلام
١- خير ، همه در سايت سيس خواهيم آمد، فقط در زمان هاي مختلف، يعني بعد يا قبل مصاحبه
٢- مداركي كه اعلام كرديد كامل است
٣- در مورد ترجمه مدارك فكر كنم سري دوم كه سه سال پيش ترجمه كرديد مشكل داشته باشد، بهتره نسخه جديدي را تهيه كنيد، در مورد عقدنامه فكر كنم يك نسخه كافي باشد، ولي به روز بودن ترجمه ها و مدارك خيلي مهم است
ضمنا دوست عزيز اين تايپيك مخصوص منتظرهاي نامه دوم است و نه تكميل مدارك، شما به تايپيك مدارك بريد اونجا رو مطالعه كنيد در ٩٩٪ موارد جواب سوالهاي شما اونجا هست
اين هم آدرسش، http://www.mohajersara.com/thread-6456.html
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-04 ساعت 11:00)remarya نوشته: (2014-04-04 ساعت 10:39)Sara_lphmkf نوشته: (2014-04-04 ساعت 09:42)remarya نوشته: با سلام
سلام
به نظر من هميشه واقعيت ها رو عنوان كن، ضمنا شما هم بايد فرمها رو آپديت كني و هم اينكه به افيسر اعلام كني،
الان فرم ها رو دوباره براشون بفرستم یا صبر کنم برم سفارت اونجا قبل مصاحبه درستشون کنم و بعد به خود آفیسر هم بگم؟
دوست عزيز اينجا تايپيك منتظرهاي نامه دوم هست به تايپيك مدارك و يا فرمها بريد، جواب سوالهايتان آنجا هست،
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-04 ساعت 22:15)candle نوشته: با سلام و عرض تبریک بابت همه دوستانی که نامه دوم را دریافت کردند، آیا تاریخ دعوت به مصاحبه بر اساس هفته مشخص شده یا روز آن نیز قید شده و دوستان بر اساس ملاحظاتی تاریخ تقریبی را اعلام میکنند.
سلام دوست عزیز.نامه ی دوم شما شامل مکان مصاحبه و زمان دقیق(روز و ساعت مصاحبه)است و دوستان به لحاظ امنیتی زمان دقیق مصاحبه شون رو در پست ها اعلام نمیکنن.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-04 ساعت 23:00)candle نوشته: سلام شماره من 6600 میباشد و با دادن شماره کیس به سیس جواب زیر را میدهد.معنایش چیست و آیا من زود اقدام میکنم.ممنون
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required
سلام دوست عزیز.به نظر بنده مشخصه که مشکل از سایته.همونطوری که خودش در جمله آخرش گفته نیازی نیست شما اقدامی بکنید.نگران نباشید
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-04 ساعت 22:15)candle نوشته: (2014-03-19 ساعت 23:30)sina2652 نوشته: (2014-03-18 ساعت 22:51)sami8000 نوشته: نامه دوم منم اومددددد، هفته اول ابوطبی
سلام ، تبریک می گم
نامه دوم من هم اومد و مثل شما هفته اول می ابوذبی . فکر کنم هم سفر باشیم. موفق باشید.
با سلام و عرض تبریک بابت همه دوستانی که نامه دوم را دریافت کردند، آیا تاریخ دعوت به مصاحبه بر اساس هفته مشخص شده یا روز آن نیز قید شده و دوستان بر اساس ملاحظاتی تاریخ تقریبی را اعلام میکنند.
نامه ما هم اومد ٦٤٠٠ آخر مي و در سايت به روز شد و در سايت ceac ما را شناخت ولي ايميلي نيامد .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من نامه ی دومم حدود 2 هفته ای هست که اومده ولی هنوز سیس من رو نمیشناسه.
آیا باید کاری کنم ؟
ممنون
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان
یه سوال داشتم راجبع این پرداخته $۱۶۵. میخوام بدونم آیا الان قبل از مصاحبه باید تو سایت USCIS پرداخت کنم؟ یا وقت بگیرم؟ لطفا راهنماییم کنید پروسه چیه؟