کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-04-20 ساعت 00:50)dana نوشته:  با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز من از برندگان 2013 هستم و مصاحبه ام هم ایروان بود ومدیکالمون با دکتر انوش ایشون دکتری بسیار مهربان و خوش برخورد بودند پیشنهاد میکنم پیش دکتر انوش برید چون اکثرا از دکتر کریستین وقت میگیرن و سرشون خیلی شلوغه
سلام
به نظر من اصلا تفاوتی بین دو دکتر نیست با توجه به گفته های دوستان و تنها مزیت دکتر کریستین داشتن منشی فارسی زبانه که اونم مزیت خاصی نیست و بهتره بر اساس زمان مصاحبه وقت گرفته بشه و زوج و فرد بودن حضور این دکترها ملاک قرار داده بشه. و هر کدام زودتر به زمان مصاحبه بهترررررWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: lighter ، meisam14 ، Sara_lphmkf ، 5ina ، gema
(2014-04-20 ساعت 00:50)dana نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 17:10)a.rahaa نوشته:  سلام بچه ها. تبريك مجدد به همه‌ي كارنتي‌هاي عزيز و به اميد موفقيت همه در مصاحبه و دريافت يكضرب.
نامه دوم ما هم اومد. هفته اول جون. سفارت ايروان.
سفارت ايروان دو تا دكتر داره، درسته؟ دكتر كريستين بهتره و خوش برخوردتر، درسته؟ ممنون ميشم زودتري بهم اطلاع بدين تا وقت معاينه بگيرم.
ما يه كيس دو نفره هستيم (زن و شوهر) از تهران. مايل هستيم با بچه‌هاي مهاجرسرائي عزيز همسفر بشيم و اينكه محل اقامت مشترك بگيريم اگر كه به صرفه در بياد برامون.
در صورت تمايل، ايميل بزنين لطفا.
موفق باشين.

با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز من از برندگان 2013 هستم و مصاحبه ام هم ایروان بود ومدیکالمون با دکتر انوش ایشون دکتری بسیار مهربان و خوش برخورد بودند پیشنهاد میکنم پیش دکتر انوش برید چون اکثرا از دکتر کریستین وقت میگیرن و سرشون خیلی شلوغه
دوست عزیز مصاحبه شما کی هستش؟من امروز از کریستین وقت گرفتم واسه جون
تشکر کنندگان:
سلام عزیزان.
منم هفته اول جون افتادم.زمینی میرم با توجه به تجربه قبلیم.
تشکر کنندگان:
(2014-04-20 ساعت 01:20)محبت نوشته:  
(2014-04-20 ساعت 00:50)dana نوشته:  با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز من از برندگان 2013 هستم و مصاحبه ام هم ایروان بود ومدیکالمون با دکتر انوش ایشون دکتری بسیار مهربان و خوش برخورد بودند پیشنهاد میکنم پیش دکتر انوش برید چون اکثرا از دکتر کریستین وقت میگیرن و سرشون خیلی شلوغه
سلام
به نظر من اصلا تفاوتی بین دو دکتر نیست با توجه به گفته های دوستان و تنها مزیت دکتر کریستین داشتن منشی فارسی زبانه که اونم مزیت خاصی نیست و بهتره بر اساس زمان مصاحبه وقت گرفته بشه و زوج و فرد بودن حضور این دکترها ملاک قرار داده بشه. و هر کدام زودتر به زمان مصاحبه بهترررررWink

دکتر کریستین امروز به من برای ۵ روز قبل از مصاحبه وقت داده. می تونم ازش بخوام تغییرش بده به ۲ روز قبل؟ (مصاحبه ۲۵ جون، چهارشنبه ست، ۲۰ جون، جمعه وقت داده...)...
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان:
(2014-04-20 ساعت 14:16)NarCssuS نوشته:  
سلام

دکتر کریستین امروز به من برای ۵ روز قبل از مصاحبه وقت داده. می تونم ازش بخوام تغییرش بده به ۲ روز قبل؟ (مصاحبه ۲۵ جون، چهارشنبه ست، ۲۰ جون، جمعه وقت داده...)...

سلام
ما هم 25 جون مصاحبه داريم، دكتر كريستين 20 جون وقت داد. من ايميل زدم تا بندازه 23 جون گفت وقت نداره
تشکر کنندگان: NarCssuS
(2014-04-20 ساعت 14:30)pink2 نوشته:  
سلام

سلام
ما هم 25 جون مصاحبه داريم، دكتر كريستين 20 جون وقت داد. من ايميل زدم تا بندازه 23 جون گفت وقت نداره

ای بابا، چکار میشه کرد حالا؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز سلام

من مصاحبه در ماه جون هست و طبقه نوشته سفارت باید یک روز قبل از روز مصاحبه کار مدیکال رو انجام بدهیم و از طرفی‌ سفارت به من گفت که اواسط ماه دیگه برای کانفرم وقت میل بزنم حالا نمیدونم برای رزرو هتل و بلیط چی‌ کار باید انجام بدم ؟آیا امکان داره وقتی‌ رو که کی‌ سی‌‌‌ سی‌‌‌ برای مصاحبه میده سفارت عوض کنه؟کسی‌ میتونه منو راهنمائی کنه

تشکر کنندگان:
(2014-04-19 ساعت 10:17)amohammadi348 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیزم
چرا برای کارنتی های این دوره سفارت آنکارا اینقدر کمه؟
ما (من و همسرم) هفته آخر June آنکارا مصاحبه داریم و این داستان که توی این تاپیک هم کم و بیش مشخصه تعداد کیس هایی که افتادن آنکارا خیلی کمه!!!
در ضمن اگر کسی از دوستان هست تاریخ مصاحبش مثل ما هست خوشحال می شم برای همفکری پیغام بده.
شاد باشید.

سلام دوست عزيز ما هم براي هفته ي سوم june انكارا مصاحبه داريم (٢٩ خرداد)
تشکر کنندگان:
سلام.
شرمنده اینجا مطرح میکنم قصد استرس دادنم ندارم
سوئ پیشینه لازمه واسه سفارت ایروان ؟!؟!؟!؟!
تشکر کنندگان:
(2014-04-20 ساعت 18:57)mehdi.topol نوشته:  سلام.
شرمنده اینجا مطرح میکنم قصد استرس دادنم ندارم
سوئ پیشینه لازمه واسه سفارت ایروان ؟!؟!؟!؟!

اگه ساکن ایران هستین و ۶ماه بیشتر ساکن کشورهای خارجی نبودین نیازی به سو پیشینه ندارین ؛) موفق باشین
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: Lemony ، ramaya ، محبت ، gema
(2014-04-20 ساعت 18:48)mehrnazmh75 نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 10:17)amohammadi348 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیزم
چرا برای کارنتی های این دوره سفارت آنکارا اینقدر کمه؟
ما (من و همسرم) هفته آخر June آنکارا مصاحبه داریم و این داستان که توی این تاپیک هم کم و بیش مشخصه تعداد کیس هایی که افتادن آنکارا خیلی کمه!!!
در ضمن اگر کسی از دوستان هست تاریخ مصاحبش مثل ما هست خوشحال می شم برای همفکری پیغام بده.
شاد باشید.

سلام دوست عزيز ما هم براي هفته ي سوم june انكارا مصاحبه داريم (٢٩ خرداد)
سلام
ما هم هفته سوم june هستیم خوشحال می شوم من از نظرات شما استفاده کنم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان عزیز
میدونم سوالم تکراری هستش اما فقط واسه اطمینان میخواستم بپرسم
ما ها که ایروان مصاحبه داریم دیگه لازم که نیست مدارک را پست کنیم، درسته؟
کل مدارک (اصل، ترجمه و کپی) را همون روز مصاحبه تحویل سفارت قرار بدیم؟
مرسی مرسی بابت جواب
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: aghaghia
(2014-04-20 ساعت 17:12)hamid_nazanin نوشته:  دوستان عزیز سلام

من مصاحبه در ماه جون هست و طبقه نوشته سفارت باید یک روز قبل از روز مصاحبه کار مدیکال رو انجام بدهیم و از طرفی‌ سفارت به من گفت که اواسط ماه دیگه برای کانفرم وقت میل بزنم حالا نمیدونم برای رزرو هتل و بلیط چی‌ کار باید انجام بدم ؟آیا امکان داره وقتی‌ رو که کی‌ سی‌‌‌ سی‌‌‌ برای مصاحبه میده سفارت عوض کنه؟کسی‌ میتونه منو راهنمائی کنه

سلام دوست عزیز، وقتی روز مصاحبه شما و سفارتتون مشخصه، برای تغییر زمانش باید با خود سفارت مکاتبه کنید، دیگه ربطی به کی سی سی نداره، در ضمن تا جون که هنوز خیلی مونده! یعنی گرفتن هتل و بلیط اینقدر سخته در ایتالیا!!!؟ البته من برای خودم این سوال بوجود اومده ها چون اطلاعی در این مورد ندارم پرسیدم...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hamid_nazanin ، gema
(2014-04-20 ساعت 14:37)NarCssuS نوشته:  
(2014-04-20 ساعت 14:30)pink2 نوشته:  
سلام

سلام

ای بابا، چکار میشه کرد حالا؟
من3 جون مصاحبه دارم. از کریستین 30 می وقت گرفتم ok داد بعد گفتم دو روز علاف میشم درخواست تغییر به 2 جون (روز قبل مصاحبه) رو دادم اونم قبول کرد. فقط ظهر بهم وقت داد.
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
تشکر کنندگان:
سلام
مصاحبه ما انکاراست .میخواستم بدونم باید تو cscحساب باز کنیم ویا باید تو انکارا این کارو انجام بدیم؟
اگه کسی کمک کنه ممنون میسم
تشکر کنندگان: noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان