کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-04-21 ساعت 00:07)نریمان اهنج نوشته:  سلام
مصاحبه ما انکاراست .میخواستم بدونم باید تو cscحساب باز کنیم ویا باید تو انکارا این کارو انجام بدیم؟
اگه کسی کمک کنه ممنون میسم
شما تو csc باید ثبت نام کنید برای انتخاب مرکز پست در آنکارا لطفا این لینک رو بخونید و با دقت کار کنید.
http://www.mohajersara.com/post-398935.html#pid398935
تشکر کنندگان: ramaya ، محبت ، aghaghia ، noobnoobi ، Sara_lphmkf ، gema ، Reza20002
دوستان اين نامه تمكن مالي فقط براي كسانيه كه اسپانسر ندارند؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-04-21 ساعت 14:16)azri نوشته:  دوستان اين نامه تمكن مالي فقط براي كسانيه كه اسپانسر ندارند؟
سلام :بله
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Reza20002
(2014-04-21 ساعت 14:16)azri نوشته:  دوستان اين نامه تمكن مالي فقط براي كسانيه كه اسپانسر ندارند؟
سلام و بله شما اگه اسپانسر دارید دیگه نیازی به ارائه برگه تمکن مالی یا موجودی حساب ندارید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: noobnoobi ، Sara_lphmkf ، gema ، cello86
مدارک مورد نیاز واسه طی روند کلی مصاحبه رو می تونید از اینجا دانلود کنید.
دوستان با سابقه اگه مشکلی تو اطلاعات می بینید لطفا اطلاع بدید تا اصلاح بشه
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: NarCssuS ، azadeh2014 ، mahan L ، Shima_dhj
(2014-04-21 ساعت 20:59)khder نوشته:  مدارک مورد نیاز واسه طی روند کلی مصاحبه رو می تونید از اینجا دانلود کنید.
سلام
خان مسعود ظاهرا اطلاعات تو امضات کلا لینکش رو باطل کردن. یه نگاهی بنداز بهش
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، bahram2014 ، meisam14 ، philter ، khder
سلام. ببخشيد من خيلى نكران هستم، كيس نامبرم ٦٤٠٠ هست حدودا اما هنوز ايميل وقت مصاحبه واسم نيومده، كسى ميدونه جرا؟
و اينكه آيا هنوز ميشه اميد داشت؟
تشکر کنندگان: meisam14
(2014-04-22 ساعت 09:35)adeleh.sadjadi نوشته:  سلام. ببخشيد من خيلى نكران هستم، كيس نامبرم ٦٤٠٠ هست حدودا اما هنوز ايميل وقت مصاحبه واسم نيومده، كسى ميدونه جرا؟

عزیزم هیچ ایمیلی برای شما نخواهد آمد ......شما باید همون صفحه ای که قبولیتان را دیدید مجددا چک کنید با نامه جدیدی جایگزین خواهد شد که در آن نامه دوم زمان -مکان -ساعت و افراد موحود در کیس به جزئیات نوشته شده که باید از آن نهم پرینت بگیرید و در خود نامه استپ بای استپ به شما میگوید که کارهای بعدی چه خواهد بود
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight
لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: philter ، aghaghia ، mahan L ، meisam14 ، gema ، avayebahar ، adeleh.sadjadi
(2014-04-22 ساعت 11:36)ramaya نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 09:35)adeleh.sadjadi نوشته:  سلام. ببخشيد من خيلى نكران هستم، كيس نامبرم ٦٤٠٠ هست حدودا اما هنوز ايميل وقت مصاحبه واسم نيومده، كسى ميدونه جرا؟

عزیزم هیچ ایمیلی برای شما نخواهد آمد ......شما باید همون صفحه ای که قبولیتان را دیدید مجددا چک کنید با نامه جدیدی جایگزین خواهد شد که در آن نامه دوم زمان -مکان -ساعت و افراد موحود در کیس به جزئیات نوشته شده که باید از آن نهم پرینت بگیرید و در خود نامه استپ بای استپ به شما میگوید که کارهای بعدی چه خواهد بود

شما که ماه پیش کارنت شدید و به احتمال 99% نامه دومتون هم جایگزین شده، زودتر چک کنید صفحه قبولی تون رو تا وقت تهیه مدارک و مقدمات سفر رو از دست ندید!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: meisam14 ، gema ، khder ، Sara_lphmkf ، shayesteh ، خسته از وطن
بچه ها ی سوال: برای سفر به ایروان، باید ویزای ارمنستان بگیریم؟ یا همین که بریم آژانس بلیط بگیریم کافیه؟
مرسی
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: farshadm999 ، meisam14
(2014-04-22 ساعت 13:21)NarCssuS نوشته:  بچه ها ی سوال: برای سفر به ایروان، باید ویزای ارمنستان بگیریم؟ یا همین که بریم آژانس بلیط بگیریم کافیه؟
مرسی

ارمنستان Visa on arrival هست لب مرز هوایی‌، زمینی‌،... صادر می‌شه. ۹۰ روزه - ۱۲۰ روزه - ۱۸۰ روزه و ۱ ساله میتونید ویزا بگیرید.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: meisam14 ، gema ، NarCssuS ، shayesteh ، azadeh2014
دوستان سلام من هنوز کارنت نشدم ولی سوالم اینه که نامهی دوم که می فرمایید جایگزینه نامه اول میشه رو کجا باید رفت دید من یادم نمیاد نامه اول رو کجا رفتم دیدم .میشه لطفا راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان:
با سلام
آیا گواهی عدم سوء پیشینه جهت سفارت ابوظبی مورد نیاز است ؟ لازم به ذکر است من در ایران زندگی می کنم
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

تشکر کنندگان:
(2014-04-22 ساعت 16:10)شید نوشته:  دوستان سلام من هنوز کارنت نشدم ولی سوالم اینه که نامهی دوم که می فرمایید جایگزینه نامه اول میشه رو کجا باید رفت دید من یادم نمیاد نامه اول رو کجا رفتم دیدم .میشه لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز خواهشا" اول چند پست بالاتر رو بخونید حتما جوابتونو میگیرید.بفرماییدRolleyes
http://www.mohajersara.com/post-482649.html#pid482649
تشکر کنندگان: gema ، محبت
(2014-04-21 ساعت 21:54)محبت نوشته:  
(2014-04-21 ساعت 20:59)khder نوشته:  مدارک مورد نیاز واسه طی روند کلی مصاحبه رو می تونید از اینجا دانلود کنید.
سلام
خان مسعود ظاهرا اطلاعات تو امضات کلا لینکش رو باطل کردن. یه نگاهی بنداز بهش
حق با شما بود
اصلاح شد. خیلی ممنون از تذکرتون
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: محبت ، ah1004 ، philter ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان