کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
دوستان عزیز من میخوام سفرنامه آقای بیات و آقای علیرضا رو بخونم کجا رو باید چک کنم
تشکر کنندگان: philter ، ebi1988
سلام
از اینجا سفرنامه آقای بیات رو میتونید بخونید

(2014-04-23 ساعت 14:57)ellie نوشته:  دوستان عزیز من میخوام سفرنامه آقای بیات و آقای علیرضا رو بخونم کجا رو باید چک کنم
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: محبت ، ffrfar ، reasonable
(2014-04-23 ساعت 17:19)philter نوشته:  سلام
از اینجا سفرنامه آقای بیات رو میتونید بخونید

(2014-04-23 ساعت 14:57)ellie نوشته:  دوستان عزیز من میخوام سفرنامه آقای بیات و آقای علیرضا رو بخونم کجا رو باید چک کنم

به به عجب سفر نامه اي كيف كردم آقاي بيات و rezagh دستتون درد نكنه
دوستان از اين سفرنامه ها براي ارمنستان هم اگه هست اطلاع دهيد سفرنامه هاي انجمن خصوصي را خوندم خوشم نيومده .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان:
(2014-04-23 ساعت 00:52)Syassan نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 23:54)meisam14 نوشته:  سلام دوستان گویا سایت سیس شروع به شناختن کارنتی های این ماه کرده الان چک می کردم دیدم تا حدود 2014AS7006 را هم می شناسه لطفا اگر کیس شما را شناخت خبر کنید.چون مال ما رو که نمی شناسه!

شما درست میگین عزیز واسه این شماره اومده ولی‌ من شمارم **۶۹ هست هنوز نمی‌شناسه!

من کارنتی ماه قبل از شما هستم 1 ماهه که نامه دومم اومده ولی هنوزم سیس منو نمی شناسه ، به کی سی سی زنگ زدم گفت این سایت ربطی به ما نداره و وما مسئولش نیستیم. امیدوارم مهم نباشهCool
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: aghaghia ، lighter ، آلیس-1980 ، meisam14 ، Syassan ، ffrfar ، Tabassomshojaat ، محبت
.
سلام بر دوستان عزیز

به نظر شما دسته بندی/بسته بندی مدارکی که با پست قرار هست بفرستیم آنکارا رو چطور انجام بدیم بهتره؟ ضمنا تو سفارت هم که مدارک رو می خوان همونجوری تحویل می دیم دیگه درسته یا بهتره داخل پوشه ای فولدی چیزی بزاریم؟!

من می خوام مدارک هر یک از اعضای کیس رو براساس نوع مدارک (تحصیلی/کاری/هویتی و ...) با گیره کاغذی از هم جدا کنم و یک تیکت عنوان هم روی هر دسته بزنم. سپس کل مدارک هر عضو کیس رو داخل یک پاکت A4 ساده قرار بدم و درب پاکت رو ببندم. روی هر پاکت هم می خوام عنوان ویزای مهاجرتی - نام فرد - آدرس فرستنده رو بنویسم. بعدا توی پست پاکت ها رو داخل پاکت پست قرار بدم تا ارسال شود.

لطفا اگه مورد خاصی می بینید راهنمایی کنید. ممنون
تشکر کنندگان: lighter ، reasonable ، آلیس-1980 ، ffrfar ، meisam14 ، محبت
سلام من با توجه به شرایطم می خوام وقت مصاحبه ام تغییر بدم و یک ایمیب یه سفارت آمریکا در دبی فرستادم و در پاسخ این ایمیل فرستاده حالا به نظر دوستان در ادامه چه اقدامی انجام دهم.
Please note that: All your inquires must be submitted in the proper format through this link:

http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx.

Emails sent from any other links will not be accepted.

If your query is answered on our Embassy FAQ page, your question will not receive a reply. If your question is about rescheduling an IV appointment, you can only do that through www.usvisa-info.com<http://www.usvisa-info.com>. It is NOT possible under any circumstance to move an appointment earlier, you can only change to a later date.

***** This is an automatic reply. Please do not respond to this email. *****
تشکر کنندگان:
(2014-04-25 ساعت 13:18)maryam.rose11 نوشته:  سلام من با توجه به شرایطم می خوام وقت مصاحبه ام تغییر بدم و یک ایمیب یه سفارت آمریکا در دبی فرستادم و در پاسخ این ایمیل فرستاده حالا به نظر دوستان در ادامه چه اقدامی انجام دهم.
Please note that: All your inquires must be submitted in the proper format through this link:

http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx.

Emails sent from any other links will not be accepted.

If your query is answered on our Embassy FAQ page, your question will not receive a reply. If your question is about rescheduling an IV appointment, you can only do that through www.usvisa-info.com<http://www.usvisa-info.com>. It is NOT possible under any circumstance to move an appointment earlier, you can only change to a later date.

***** This is an automatic reply. Please do not respond to this email. *****

دوست عزیز، چرا سوالتون رو در تاپیک تغییر زمان و مکان مصاحبه مطرح نکردید؟!!!! این پســــــــــــت رو بخونید!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: meisam14 ، reasonable ، علی آقای گل
(2014-04-23 ساعت 23:16)reasonable نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 00:52)Syassan نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 23:54)meisam14 نوشته:  سلام دوستان گویا سایت سیس شروع به شناختن کارنتی های این ماه کرده الان چک می کردم دیدم تا حدود 2014AS7006 را هم می شناسه لطفا اگر کیس شما را شناخت خبر کنید.چون مال ما رو که نمی شناسه!

شما درست میگین عزیز واسه این شماره اومده ولی‌ من شمارم **۶۹ هست هنوز نمی‌شناسه!

من کارنتی ماه قبل از شما هستم 1 ماهه که نامه دومم اومده ولی هنوزم سیس منو نمی شناسه ، به کی سی سی زنگ زدم گفت این سایت ربطی به ما نداره و وما مسئولش نیستیم. امیدوارم مهم نباشهCool

من برداشتم اينكه يه جورايي اين سايت رابطه مستقيم با سفارتها داره من چند تا شماره اي كه چك كردم نشون ميدادن كه مصاحبه هاي نپال و فيليپين و چند جاي يگه آپديت شدن اما كيسهاي ايراني نه هنوز. آخرين آپديتي كه من ديدم ٢٣ آوريل بود. به زودي مال ما ايرانيها هم آپ خواهد شد ؛-)
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: meisam14 ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، reasonable
با سلام ميخواستم بدونم آيا قبل از مصاحبه وقتي سايت سيس كيس رو ميشناسه تا زمان مصاحبه چند بار آپديت ميشيم؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 13:12)monda نوشته:  با سلام ميخواستم بدونم آيا قبل از مصاحبه وقتي سايت سيس كيس رو ميشناسه تا زمان مصاحبه چند بار آپديت ميشيم؟
سلام بر شما, دوست عزیز نمیشه دقیق گفت بعضی کیس ها هستند چند بار هم آپدیت میشن؛بعضی ها اصلآ آپدیت نمیشن گاهی کیس ها تا قبل از مصاحبه هم سیس نمیشناسشون...موفق باشین
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت ، mahan L ، Sara_lphmkf ، reasonable
(2014-04-26 ساعت 13:15)azadeh2014 نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 13:12)monda نوشته:  با سلام ميخواستم بدونم آيا قبل از مصاحبه وقتي سايت سيس كيس رو ميشناسه تا زمان مصاحبه چند بار آپديت ميشيم؟
سلام بر شما, دوست عزیز نمیشه دقیق گفت بعضی کیس ها هستند چند بار هم آپدیت میشن؛بعضی ها اصلآ آپدیت نمیشن گاهی کیس ها تا قبل از مصاحبه هم سیس نمیشناسشون...موفق باشین

ممنون از پاسختون.. در واقع يعني اين آپديتها ربطي به آپديتهاي بعد از مصاحبه كه منجر به كلير شدن ميشه نداره؟!
تشکر کنندگان: reasonable
(2014-04-26 ساعت 14:25)monda نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 13:15)azadeh2014 نوشته:  

ممنون از پاسختون.. در واقع يعني اين آپديتها ربطي به آپديتهاي بعد از مصاحبه كه منجر به كلير شدن ميشه نداره؟!
سلام
دوست خوبم پرونده شما از قبل از رفتن به مصاحبه داره بررسی میشه و ممکنه این بررسی بعد از مصاحبه هم ادامه داشته باشه و این چک کردن قبل و بعد مصاحبه تفاوتهای آنچنانی نداره مگر اینکه آفیسر نظر خاصی داشته باشه. و در هر صورت کاری رو که نمیتونیم درش دخل و تصرف داشته باشیم بهتره رهاش کنیم تا روال خودشو طی کنهSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، reasonable ، azadeh2014
سلام دوستان من یه سوالی دارم اینکه اگر مدارک بجای ۱۵ روز ۱۳روزه برسه مشکلی برامون پیش میاد ممنون میشم اگه سوالم پاسخ بدید
تشکر کنندگان:
(2014-04-22 ساعت 11:36)ramaya نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 09:35)adeleh.sadjadi نوشته:  سلام. ببخشيد من خيلى نكران هستم، كيس نامبرم ٦٤٠٠ هست حدودا اما هنوز ايميل وقت مصاحبه واسم نيومده، كسى ميدونه جرا؟
و اينكه آيا هنوز ميشه اميد داشت؟

عزیزم هیچ ایمیلی برای شما نخواهد آمد ......شما باید همون صفحه ای که قبولیتان را دیدید مجددا چک کنید با نامه جدیدی جایگزین خواهد شد که در آن نامه دوم زمان -مکان -ساعت و افراد موحود در کیس به جزئیات نوشته شده که باید از آن نهم پرینت بگیرید و در خود نامه استپ بای استپ به شما میگوید که کارهای بعدی چه خواهد بود

سلام
خیلی ازتون ممنونم. امروز جواب شمارو که دیدم، اون صفحه رو چک کردم. خوشبختانه وقت مصاحبه و مکانش واسم اومده که آنکارا هست. خیلی خیلی ممنون
تشکر کنندگان:
(2014-04-26 ساعت 17:19)adeleh.sadjadi نوشته:  سلام.
دوستان من نامه ی دوم رو گرفتم که باعث شده شدیدا استرس بگیرم، چون در مورد کارایی که باید انجام بدیم هیچ اطلاعاتی ندارم.
یه لینک که کامل و تا حد ممکن خلاصه گفته باشه به من معرفی میکنید؟
ضمنا تاریخ مصاحبه ما 16 جون هست که میشه 26 خرداد. به نظرتون میرسم مدارکمو آماده کنم؟
تشکر کنندگان: ebi1988

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان