کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
مال منم اومد ، ایروان هفته چهارم جولای .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: EmJay ، mehrzad2013 ، gema ، aghaghia ، محبت ، ramaya ، manamilad ، shekari ، shayesteh ، azadeh2014 ، meisam14 ، pari pariaaa
سلام دوستان، نامه دوم ما هم اومد، هفته دوم جولاي ارمنستان، به اميد موفقيت همه دوستان
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: mehrzad2013 ، gema ، aghaghia ، محبت ، ramaya ، shekari ، shayesteh ، azadeh2014 ، meisam14 ، mahan L ، masoud z ، pari pariaaa
(2014-05-19 ساعت 23:16)gema نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 22:08)bahram2014 نوشته:  دقیقا همینطوره مال منم نیومد تا اومدم به خودم بیام 2 ماه عقب افتادم .
دوست من میشه یکم بیشتر توضیح بدین چه اتفاقی برای شما افتاده دقیقا؟ اگه محبت کنین یه امضا هم درست کنید دیگه عالی میشه Wink
راستش من کارنت شدم هر چی صبر کردم نامه نیومد 2 هفته بعد زنگ زدم گفتن
کیستون برای ما آشنا نیست دوباره ارسال کنید منم گفتم بابا من پارسال ارسال کردم کانفرم هم دارم گفتم بهرحاال دوباره بفرست تازه این ماه به من وقت مصاحبه دادن برای هفته سوم july
تشکر کنندگان: محبت ، gema ، aghaghia ، ramaya ، manamilad ، shekari ، shayesteh ، azadeh2014 ، meisam14 ، pari pariaaa
دوستان من هم نامه دوم رو گرفتم. کیس نامبر 77xx - تو نامه اول آنکارا بود خودم تغییرش دادم به ایروان - الان هم افتادم ایروان - آدم خوشش میاد وقتی میبینه به نظرش احترام میذارن - Big Grin
(2014-05-20 ساعت 18:14)Rasoul_j نوشته:  درود
نامه دوم منم اومده. از الان برا دكتر بايد وقت بگيرم؟
سلام
مبارک باشه و بله از همین الان هم میتونید وقت دکتر بگیرید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: gema ، manamilad ، shekari ، shayesteh ، mahan L ، meisam14 ، pari pariaaa
سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم در این تاپیک،
نامه دوم من هم اومد برای ماه جولای در ارمنستان،هوووووووووووررررررررررررررراااااااااااااااااااااااSmile
سفارت انتخابیم از همون اول آنکارا بود که به ایروان تغییرش دادن.
آرزوی ویزای یکضرب رو برای تمامی دوستان و عزیزان گلم دارم.
خدایا شکرتWink
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، meisam14 ، mahan L ، aghaghia ، mehrzad2013 ، gema ، محبت ، pari pariaaa ، manamilad
سلام. نامه من هم اومد. لا مصب فقط میخواست منو اذیت کنه.
هفته دوم جولای، ایروان! کسی نیست همراه شیم؟
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
تشکر کنندگان: aghaghia ، mehrzad2013 ، shekari ، azadeh2014 ، meisam14 ، pari1392 ، mahan L ، محبت ، pari pariaaa
(2014-05-20 ساعت 20:26)EmJay نوشته:  دوستان خوشحالم که انتظارهامون داره به نتیجه می رسه
بلاخره نامه دوم جایگزین شد.
آنکارا شد ایروان
هفته آخر جولای

راستش هم خوشحالم هم نگران. 2 تا سوال دارم
1. وقتی لاتاری پر می کردم، فامیل بچه ها عین پاسپورتشون حرف "I" داشت، بعد که پاسپورتشون رو عوض کردم و مثل خودم شد، حرف"Y" شد و توی فرم ها هم همین رو نوشتم. ولی الان که دعوتنامه اومده ، دوباره با همون "I" نوشتن که با پاسپورت جدیدشون و فرمهای ارسالی، مغایره. به نظر شما مشکلی هست و باید به کنتاکی یا سفارت اعلام کنم؟
2. من آمادگیم برای سفارت آنکارا بود و فرآیند گرفتن وقت دکتر اونگان رو می دونستم، لطفاً با اطلاعات و لینکهای مرتبط با ایروان، من و سایر دوستان رو راهنمایی کنید.
ممنون از همه
به امید تموم شدن روزهای عدم قطعیت. انتظارش قشنگه، ولی عدم قطعیتشه که آدم رو دیوونه می کنه

خداجونی میسی Rolleyes

دوست عزیز اسم من هم اشتباه نوشتن تو نامه دوم با اینکه ما تو فرمها درست نوشتیم ما که روز مصاحبه قبل قسم خوردن می گیم که فکر نکنم مشکلی باشه.
تشکر کنندگان: محبت ، EmJay ، gema
دوستان این لیستی که از سفر های خارج از کشور می خوان چیه؟ کسی اطلاعی داره ؟ایا لازم هستش؟
تشکر کنندگان:
دوستان من دیروز مصاحبه ام بود...یکضرب! :دی ...خواستم بگم اصلا استرس نداشته باشید....خیلی راحته،شاید باورتون نشه ولی از من هیچ مدرکی نخواست،فقط اصل دیپلم و شناسنامه ام و چک کرد،همین!!!!!...خودمم باورم نمیشد، به افسره گفتم یعنی هیچ مدرکی نمیخواین ازم؟خندید....اینقدر خوشحال شده بودم که کیف ام و جا گذاشتم تو سفارت جلوی گیشه مصاحبه و وقتی اومدم تو خیابون فهمیدم! :دی .... من همه چی و ترجمه کرده بودم و با اصل اش با خودم برده بودم،ولی ظاهرا همون مدارکی که ارسال کرده بودم کافی بوده براشون.....خودتون و اصلا اذیت نکنین،فقط مدارکی که خواستن و آماده کنین،بیشتر لازم نیست واقعا...لااقل از من که نخواستن هیچی...به امید موفقیت همه...سوالی هم باشه من در خدمتم. Smile
برنده شخص شخیص خودم به تنهایی... Big Grin !
**55 / مصاحبه هفته سوم می/
کنسولگری:آنکارا
(2014-05-21 ساعت 22:37)E.Mansouri نوشته:  دوستان من دیروز مصاحبه ام بود...یکضرب! :دی ...خواستم بگم اصلا استرس نداشته باشید....خیلی راحته،شاید باورتون نشه ولی از من هیچ مدرکی نخواست،فقط اصل دیپلم و شناسنامه ام و چک کرد،همین!!!!!...خودمم باورم نمیشد، به افسره گفتم یعنی هیچ مدرکی نمیخواین ازم؟خندید....اینقدر خوشحال شده بودم که کیف ام و جا گذاشتم تو سفارت جلوی گیشه مصاحبه و وقتی اومدم تو خیابون فهمیدم! :دی .... من همه چی و ترجمه کرده بودم و با اصل اش با خودم برده بودم،ولی ظاهرا همون مدارکی که ارسال کرده بودم کافی بوده براشون.....خودتون و اصلا اذیت نکنین،فقط مدارکی که خواستن و آماده کنین،بیشتر لازم نیست واقعا...لااقل از من که نخواستن هیچی...به امید موفقیت همه...سوالی هم باشه من در خدمتم. Smile

تبریک میگم دوست عزیز، البته این قضیه مدارک موردی هست، برای مثال از من مدرک دیپلم، پیشدانشگاهی، کارشناسی و کارشناسی ارشد همه رو خواستن و ترجمه همش رو گرفتن! تنها ترجمه ای که برام باقی موند ترجمه کارت ملی بود!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2014-05-20 ساعت 21:34)rainolf نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 19:01)h_s2108 نوشته:  با سلام به همه دوستان گرامی،
آخرشمن هم کارنت شدم و برای بیست جولای وقت مصاحبه از ابوظبی گرفتم. به دکتر شوکا ایمیل زدم و درخواست وقت مدیکال کردم.
کارت ملی، شناسنامه و مدارک دانشگاهی را هم در دو نسخه ترجمه کردم. لطفا اگر کار دیگه لازم هست که انجام بدهم و فراموش کردم یاد آوری فرمایید.
در ضمن مدارک رو در چه زمانی باید پست کنم؟ و آیا نیاز به ثبت نام در سایت سیس هست؟
نه دوست من ابوظبی نه ثبت نام سیس میخواد و نه پست کردن مدارک؛ فقط مدارک رو با خودتون میبرید همین.....

سلام دوست عزیز، حالا چرا در دو نسخه مدارکت رو ترجمه کردی.نامه تمکن مالی یادت نره
شماره کیس: 2014AS66XX تاریخ رویت قبولی: MAY,5,2013 تاریخ ارسال مدارک: JUNE,9,2013 کنسولگری: ANK--> ABU تعداد نفرات: 4 تاریخ رویت نامه دوم: APRIL,16,2014 تاریخ مصاحبه: 4Th week of JUNE

تشکر کنندگان: محبت ، zepehr ، gema
سلام ، داستان من ديگه خودم هم خسته كرده، من پارسال فرم هام رو با ايميل فرستادم در طول سال هر چند بار كه ايميل فرستادم و يا زنگ زدم گفتن فعلا سرمون شلوغه نمي تونيم تاييد كنيم مدارك شما به دست ما رسيده يا نه تا اينكه شمارم كارنت شد و ديدم نخير از نامه دوم خبري نيست دوباره ايميل زدم جواب ندادن زنگ زدم تازه گفتن ما هيچ مدركي از شما نداريم گفتم ايميل هاي شما بدست من رسيده چطور ايميل هاي منو دريافت نكردين خلاصه گفتن پست كن يك هفته بعد كه زنگ زدم گفتم مدارك شما بدست ما رسيده از 13 تا 15 مي منتظر دريافت نامه تعيين زمان مصاحبتون باشيد، خلاصه تا الان هيچ خبري نشده كه نشده بازم كه تماس گرفتم ، گفتم پس چي شد اين نامه مصاحبه اين دفعه گفتن نمي تونيم زمان دقيقي بهتون بگين، ديگه نمي دونم چي كار كنم بازم زنگ بزنم نامه كتبي بفرستم خلاصه كلافه كلافم، خواهشن منو راهنمايي كنيد من زمان كارنت شدن شمارم اول ارديبهشت بود ، چشم انتظار ياري سبزتان هستم
شماره کیس:6xxx
تاریخ ارسال فرم ها: 8 Jun
سفارت: آنکارا
تاريخ مصاحبه: 5 اگوست
وضعيت: يكضربBig Grin
دريافت از پست: 6 اگوست
تشکر کنندگان: meisam14 ، bahram2014 ، محبت ، zepehr ، gema ، pari pariaaa ، manamilad
(2014-05-22 ساعت 07:40)remarya نوشته:  سلام ، داستان من ديگه خودم هم خسته كرده، من پارسال فرم هام رو با ايميل فرستادم در طول سال هر چند بار كه ايميل فرستادم و يا زنگ زدم گفتن فعلا سرمون شلوغه نمي تونيم تاييد كنيم مدارك شما به دست ما رسيده يا نه تا اينكه شمارم كارنت شد و ديدم نخير از نامه دوم خبري نيست دوباره ايميل زدم جواب ندادن زنگ زدم تازه گفتن ما هيچ مدركي از شما نداريم گفتم ايميل هاي شما بدست من رسيده چطور ايميل هاي منو دريافت نكردين خلاصه گفتن پست كن يك هفته بعد كه زنگ زدم گفتم مدارك شما بدست ما رسيده از 13 تا 15 مي منتظر دريافت نامه تعيين زمان مصاحبتون باشيد، خلاصه تا الان هيچ خبري نشده كه نشده بازم كه تماس گرفتم ، گفتم پس چي شد اين نامه مصاحبه اين دفعه گفتن نمي تونيم زمان دقيقي بهتون بگين، ديگه نمي دونم چي كار كنم بازم زنگ بزنم نامه كتبي بفرستم خلاصه كلافه كلافم، خواهشن منو راهنمايي كنيد من زمان كارنت شدن شمارم اول ارديبهشت بود ، چشم انتظار ياري سبزتان هستم

سلام اصلا نگران نباش کیس من دقیقا مثل کیس شماست ماه مارچ کارنت شدم و هرچی صبر کردم نیومد تازه این ماه نامه دوم را گرفتم.اگر سئوالی داشتید پیام خصوص بدید جواب میدم.
تشکر کنندگان: محبت ، zepehr ، Tabassomshojaat ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، manamilad
(2014-05-21 ساعت 23:36)candle نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 21:34)rainolf نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 19:01)h_s2108 نوشته:  با سلام به همه دوستان گرامی،
آخرشمن هم کارنت شدم و برای بیست جولای وقت مصاحبه از ابوظبی گرفتم. به دکتر شوکا ایمیل زدم و درخواست وقت مدیکال کردم.
کارت ملی، شناسنامه و مدارک دانشگاهی را هم در دو نسخه ترجمه کردم. لطفا اگر کار دیگه لازم هست که انجام بدهم و فراموش کردم یاد آوری فرمایید.
در ضمن مدارک رو در چه زمانی باید پست کنم؟ و آیا نیاز به ثبت نام در سایت سیس هست؟
نه دوست من ابوظبی نه ثبت نام سیس میخواد و نه پست کردن مدارک؛ فقط مدارک رو با خودتون میبرید همین.....
U
سلام دوست عزیز، حالا چرا در دو نسخه مدارکت رو ترجمه کردی.نامه تمکن مالی یادت نره
گفتم شاید بعدا لازمم بشه و یک نسخه اضافه داشته باشم.
** 75
تاریخ کارنت شدن: 07 may
تاریخ دریافت نامه دوم: 15 may
زمان و مکان مصاحبه: ابوظبی 20 july
منتظر
http://montazersara2014.vvs.ir//
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان