کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-05-20 ساعت 21:34)rainolf نوشته:  
(2014-05-20 ساعت 19:01)h_s2108 نوشته:  با سلام به همه دوستان گرامی،
آخرشمن هم کارنت شدم و برای بیست جولای وقت مصاحبه از ابوظبی گرفتم. به دکتر شوکا ایمیل زدم و درخواست وقت مدیکال کردم.
کارت ملی، شناسنامه و مدارک دانشگاهی را هم در دو نسخه ترجمه کردم. لطفا اگر کار دیگه لازم هست که انجام بدهم و فراموش کردم یاد آوری فرمایید.
در ضمن مدارک رو در چه زمانی باید پست کنم؟ و آیا نیاز به ثبت نام در سایت سیس هست؟
نه دوست من ابوظبی نه ثبت نام سیس میخواد و نه پست کردن مدارک؛ فقط مدارک رو با خودتون میبرید همین.....

سلام من مصاحبم تو ارمنستان و راجع به ثبت نام سیس هیچی نمیدونم میشه توضیح بدید که باید چکار کنم
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان:
دوستان بجز ترجمه مدرک کارشناسی ترجمه دیپلم و پیش دانشگاهیم لازمه؟!! من اینارو ترجمه نکردم اما تو سفرنامه ها موردی برخورد کردم به دوستانی که ترجمه دیپلمم گفتن دادیم.
لازمه یا خودشون دادن؟! ترجمه کنم یا نکنم؟!
Wink
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان:
(2014-05-22 ساعت 14:03)khder نوشته:  دوستان بجز ترجمه مدرک کارشناسی ترجمه دیپلم و پیش دانشگاهیم لازمه؟!! من اینارو ترجمه نکردم اما تو سفرنامه ها موردی برخورد کردم به دوستانی که ترجمه دیپلمم گفتن دادیم.
Wink
حتما دوست عزیز از ما همه رو گرفت.....فقط ریز نمرات لیسانس و دیپلم رو برگردوند.
تشکر کنندگان: aghaghia ، gema ، محبت ، khder
(2014-05-22 ساعت 13:14)zepehr نوشته:  سلام من مصاحبم تو ارمنستان و راجع به ثبت نام سیس هیچی نمیدونم میشه توضیح بدید که باید چکار کنم

سلام دوست عزیز، سایت CEAC که نیازی به ثبت نام نداره و توضیحانش در پست اول تاپیک کلیرینس موجوده، سایت CSC هم واسه ترکیه هست فقط!

(2014-05-22 ساعت 14:05)ffrfar نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 14:03)khder نوشته:  دوستان بجز ترجمه مدرک کارشناسی ترجمه دیپلم و پیش دانشگاهیم لازمه؟!! من اینارو ترجمه نکردم اما تو سفرنامه ها موردی برخورد کردم به دوستانی که ترجمه دیپلمم گفتن دادیم.
Wink

همونوطور که دوست عزیزم گفتن حتما ترجمه کنید ببرید، از من همه مدارک تحصیلیم از دیپلم تا فوق رو گرفت، خودش گرفت من چیزی نگفتم! ولی مورد تا مورد داریم ممکنه از شما نگیرن ولی برای 10 تومن خودتون رو به دردسر نندازین!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، gema ، khder ، pari pariaaa ، zepehr
(2014-05-22 ساعت 14:14)aghaghia نوشته:  
(2014-05-22 ساعت 13:14)zepehr نوشته:  سلام من مصاحبم تو ارمنستان و راجع به ثبت نام سیس هیچی نمیدونم میشه توضیح بدید که باید چکار کنم

سلام دوست عزیز، سایت CEAC که نیازی به ثبت نام نداره و توضیحانش در پست اول تاپیک کلیرینس موجوده، سایت CSC هم واسه ترکیه هست فقط!

Wink

همونوطور که دوست عزیزم گفتن حتما ترجمه کنید ببرید، از من همه مدارک تحصیلیم از دیپلم تا فوق رو گرفت، خودش گرفت من چیزی نگفتم! ولی مورد تا مورد داریم ممکنه از شما نگیرن ولی برای 10 تومن خودتون رو به دردسر نندازین!

دوست من ده تومن فقط پول ترجمه غیر رسمیه. تأییدش ۳۰ تومت هزینه اضافه داره. یعنی منظورتون اینه که ترجمه غیر رسمی ببریم؟
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: khder ، zepehr
دوستان یه سوال داشتم
آیا لازمه با وجود اینکه نامه دوم اومده و تاریخ و ساعت مصاحبه رو ذکر کرده، با سفارت هم مکاتبه بکنیم و مثلا نامه دوم را ایمیل بکنیم و تاییدیه وقت مصاحبه را از آنها هم بگیریم؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: zepehr
(2014-05-22 ساعت 20:15)Reza20002 نوشته:  دوستان یه سوال داشتم
آیا لازمه با وجود اینکه نامه دوم اومده و تاریخ و ساعت مصاحبه رو ذکر کرده، با سفارت هم مکاتبه بکنیم و مثلا نامه دوم را ایمیل بکنیم و تاییدیه وقت مصاحبه را از آنها هم بگیریم؟

خیر! فقط ایمیل تون رو چک کنید که اگر روز مصاحبه تون رو تغییر دادن مطلع بشید که بندرت این اتفاق میفته!
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: gema ، khder ، ffrfar ، Tabassomshojaat ، Reza20002 ، zepehr ، manamilad ، ramaya
Wink

(2014-05-22 ساعت 14:14)aghaghia نوشته:  
Wink

ممنونم
من فقط نمی خوام بی جنبه بازی دربیارم و چیزای اضافی با خودم ببرم!
اگه لازم باشه که هیچ، میدم واسه ترجمه.
اینجام کلاه رفت سرم 30 تومن واسه هر مدرک بدون تایید دادگستری!Sad
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: zepehr ، محبت
(2014-05-24 ساعت 17:33)Lucy.GH نوشته:  دوستان مهاجرسرایی سلام،
من میخواستم در مورد کیس خودم یکم توضیح بدم و دوستان عزیز هر نظری دارن لطفا به اشتراک بزارن.
اول می 2014 به وب سایت کی سی سی رفتم تا ببینم که واسه 2015 برنده شدم یا نه. خب برنده نشدم. خیلی تصادفی واسه 2014 هم چک کردم. نمیدونم چرا چک کردم ولی خب بد نشد که چک کردم چون خیلی غیر قابل باور متوجه شدم که واسه 2014 برنده شدم. در صورتیکه پارسال چک کرده بودم و پیام شما انتخاب نشده اید نشان میداد. ولی نمیدونم که چطور امسال بهم نشون میداد که برنده شدم. اصلا باورم نمیشد. نمیدونستم باید خوشحال باشم یا ناراحت. کیس نامبرم هم 2014آ اس 38.. است. خیلی سریع مدارک اولیه با پست فرستادم 4 می 2014 و مدارک بدست کی سی سی 7 می رسید. 8 می بهشون زنگ زدم تا ببینم که مدارکم کامل هست. بهم گفتن مدارک کامل و شما کارنت شدی و هنوز دیر نیست و تا 3 هفته دیگه وقت مصاحبه بهت اعلام میکنیم. من هم خوشحال که حداقل اینجا داره سریع پیش میره و همچنان شانسی برام باقی مونده.
دیروز بهد از 2 هفته و 2 روز زنگ زدم که ببینم به کجا رسیده. بهم گفتن که تقاضای شما در حال بررسی است و 15 جون وقت محاصبت معلوم میشه در صورتیکه قبلا بهم گفتن تا 3 هفته دیگه وقت مصاحبه معلوم میشه حالا بهم میگم تا ۱5 جون منتظر بمونم. بعد ازشون پرسیدم که وقت مصاحبه کی میشه بهم گفتن زودتر از آگوست نمیشه. بعد ازشون پرسیدم که خوب تا سپتامبر که بیشتر وقت نیست دیگه وقتی برام نمیمونه. بعد خاموم جواب دهنده تلفن گفت اگه وقت نبود که ما تقاضای شما را بررسی نمیکردیم. وقت هست و نگران نباش.
درصورتیکه اکثر ایرانی ها بکگراند چک خواهند شد دیگه شانسی واسه من نمیمونه. اصلا پوینتی نداره که برم واسه مصاحبه. مخصوصا اینجور که دوستان میگن کساییکه مدارک بالاتر دارن کارشون بیشتر گیره.
خیلی ممنون میشم که دوستان نظرشون برام بنویسن.

کیس نامبر : 2014AS38xx
تعداد: 2 نفر
تاریخ رویت: 1 می 2014
تاریخ ارسال مدارک اولیه: 4 می 2014
تاریخ تایید دریافت مدارک: 7 می 2014
مدرک: دکتری
مدرکم همسرم: دانشجوی دکتری
سربازی: نرفتم، معاف تحصیلی گرفتم و بر نگشتم.
محل زندگی: سوئد
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان:
(2014-05-24 ساعت 17:38)Lucy.GH نوشته:  
من میخواستم در مورد کیس خودم یکم توضیح بدم و دوستان عزیز هر نظری دارن لطفا به اشتراک بزارن.
اول می 2014 به وب سایت کی سی سی رفتم تا ببینم که واسه 2015 برنده شدم یا نه. خب برنده نشدم. خیلی تصادفی واسه 2014 هم چک کردم. نمیدونم چرا چک کردم ولی خب بد نشد که چک کردم چون خیلی غیر قابل باور متوجه شدم که واسه 2014 برنده شدم....

دوست عزیز، خیلی ها بودن که توی اگوست و حتی سپتامبر رفتن مصاحبه و ویزا گرفتن! چرا ناامیدین؟ شما که سزبازی نرفتین، شغل د.لتی هم که نداشتین احتمالا چون برای درس خوندن رفتین اونور! اگر رشته تحصیلی حساسی هم نداشته باشید احتمال یکضرب گرفتنتون زیاد هست، به هر حال همه کسانی که توی این راه قدم میذارن باید تا یک حدی ریسک پذیر باشن و چون شما سوئد زندگی میکنید و اونجا سفارت آمریکا موجوده مثل ماهایی که ایران هستیم سفر به کشور دیگه ای برای مصاحبه ندارید فقط خرج مدیکال و سفارت رو باید بدید که به نظر من برای گرفتن اقامت کشور مقصد هزینه چندانی هم نیست، حالا باز خودتون باید سبک و سنگین کنید موقعیت تون رو، شاید همون سوئد از خیلی جهات بهتر باشه این دیگه بستگی به انتخاب و ریسک پذیری خودتون داره، موفق باشید.
تشکر کنندگان: Prometheus ، Lucy.GH ، shayesteh ، Tabassomshojaat ، zepehr
(2014-05-23 ساعت 10:38)khder نوشته:  ممنونم
من فقط نمی خوام بی جنبه بازی دربیارم و چیزای اضافی با خودم ببرم!
اگه لازم باشه که هیچ، میدم واسه ترجمه.
اینجام کلاه رفت سرم 30 تومن واسه هر مدرک بدون تایید دادگستری!Sad

30 تومن!!! خب اینقدر دوستان نرخ دارالترجمه ها رو گذاشتن توی تاپیک ترجمه، شما چرا زیر بار همچین قیمتی رفتین!!!! بعدم این مسئله بی جنبه بازی نیست، شما مدارکتون رو کامل ببرید هر چی خواستن بهشون تحویل میدین، قرار نیست که همه مدارک رو یه دفعه بهشون بدین!!! خوبه برین اونجا نقص مدرک بخورید! به هر حال من خودم اول دپیلمم رو پیدا نمیکردم و خیلی دوستان گفتن فقط آخرین مدرک رو میخوان ولی پیگیری کردم و مدرک دیپلمم رو گرفتم و ترجمه کردم و بردم خوشبختانه، چون ازم خواست و بهم گفتم تمام مدارک تحصیلیت از دیپلم به بالا رو بهم بده!!!!
تشکر کنندگان: gema ، محبت ، khder ، zepehr
اول می 2014 به وب سایت کی سی سی رفتم تا ببینم که واسه 2015 برنده شدم یا نه. خب برنده نشدم. خیلی تصادفی واسه 2014 هم چک کردم. نمیدونم چرا چک کردم ولی خب بد نشد که چک کردم چون خیلی غیر قابل باور متوجه شدم که واسه 2014 برنده شدم. در صورتیکه پارسال چک کرده بودم و پیام شما انتخاب نشده اید نشان میداد. ولی نمیدونم که چطور امسال بهم نشون میداد که برنده شدم. اصلا باورم نمیشد. نمیدونستم باید خوشحال باشم یا ناراحت. کیس نامبرم هم 2014آ اس 38.. است. خیلی سریع مدارک اولیه با پست فرستادم 4 می 2014 و مدارک بدست کی سی سی 7 می رسید. 8 می بهشون زنگ زدم تا ببینم که مدارکم کامل هست. بهم گفتن مدارک کامل و شما کارنت شدی و هنوز دیر نیست و تا 3 هفته دیگه وقت مصاحبه بهت اعلام میکنیم. من هم خوشحال که حداقل اینجا داره سریع پیش میره و همچنان شانسی برام باقی مونده.
دیروز بهد از 2 هفته و 2 روز زنگ زدم که ببینم به کجا رسیده. بهم گفتن که تقاضای شما در حال بررسی است و 15 جون وقت محاصبت معلوم میشه در صورتیکه قبلا بهم گفتن تا 3 هفته دیگه وقت مصاحبه معلوم میشه حالا بهم میگم تا ۱5 جون منتظر بمونم. بعد ازشون پرسیدم که وقت مصاحبه کی میشه بهم گفتن زودتر از آگوست نمیشه. بعد ازشون پرسیدم که خوب تا سپتامبر که بیشتر وقت نیست دیگه وقتی برام نمیمونه. بعد خاموم جواب دهنده تلفن گفت اگه وقت نبود که ما تقاضای شما را بررسی نمیکردیم. وقت هست و نگران نباش.
درصورتیکه اکثر ایرانی ها بکگراند چک خواهند شد دیگه شانسی واسه من نمیمونه. اصلا پوینتی نداره که برم واسه مصاحبه. مخصوصا اینجور که دوستان میگن کساییکه مدارک بالاتر دارن کارشون بیشتر گیره.
خیلی ممنون میشم که دوستان نظرشون برام بنویسن.

دوست عزیز به نظر بنده شانس شما زیاد است ، چیزی که من تجربه کردم خیلی‌ چیز‌ها در این روند هستند که از الگوی خاصی‌ پیروی نمیکنند و خیلی‌ چیز‌ها قابل پیش بینی‌ نیست ، به نظر من شما منتظر اعلام وقت مصاحبه باشید و روی پراکندگی جوابهایی که می‌گیرید اصلا تمرکز نکنید ، حتما در مصاحبه حاضر بشوید و هیچ وقت نامید نباشید

[عکس: never-give-up.jpg]
تشکر کنندگان: gema ، Lucy.GH ، aghaghia ، poem ، محبت ، meisam14 ، EmJay ، shayesteh ، hamid.eng ، reasonable ، zepehr
(2014-05-24 ساعت 18:04)aghaghia نوشته:  
اول می 2014 به وب سایت کی سی سی رفتم تا ببینم که واسه 2015 برنده شدم یا نه. خب برنده نشدم. خیلی تصادفی واسه 2014 هم چک کردم. نمیدونم چرا چک کردم ولی خب بد نشد که چک کردم چون خیلی غیر قابل باور متوجه شدم که واسه 2014 برنده شدم....

دوست عزیز، خیلی ها بودن که توی اگوست و حتی سپتامبر رفتن مصاحبه و ویزا گرفتن! چرا ناامیدین؟ شما که سزبازی نرفتین، شغل د.لتی هم که نداشتین احتمالا چون برای درس خوندن رفتین اونور! اگر رشته تحصیلی حساسی هم نداشته باشید احتمال یکضرب گرفتنتون زیاد هست، به هر حال همه کسانی که توی این راه قدم میذارن باید تا یک حدی ریسک پذیر باشن و چون شما سوئد زندگی میکنید و اونجا سفارت آمریکا موجوده مثل ماهایی که ایران هستیم سفر به کشور دیگه ای برای مصاحبه ندارید فقط خرج مدیکال و سفارت رو باید بدید که به نظر من برای گرفتن اقامت کشور مقصد هزینه چندانی هم نیست، حالا باز خودتون باید سبک و سنگین کنید موقعیت تون رو، شاید همون سوئد از خیلی جهات بهتر باشه این دیگه بستگی به انتخاب و ریسک پذیری خودتون داره، موفق باشید.

سلام، مرسی بابت پیام مثبت و با انرژی. هزینه مهم نیست برام. البته میدونم و درک میکنم که بچه ها تو ایران مشکلاتشون 10 برابر منه. من دکتری مکانیک دارم و همسرم هم همین. درهرصورت که ما شانسمون امتحان میکنیم ولی همه دوستان میگن که مدرک فوق لیسانس یا دکتری حتما بک گراند چک میشید. بیشتر ناراحتی من اینه که بخاطر مشکلی که اصلا نمیدونم باید دیر متوجه برنده شدنم بشم و خودم شانسم کم کنم.
باز هم ممنون واسه پیام مثبت.
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، meisam14 ، zepehr
من مصاحبم تو آنکاراست و باید اصل ترجمه ها رو با پست بفرستم آنکارا ،فقظ چون یه سری ترجمه دارم نگرانم،اگر کپی بگیرم و اینجا برابر اصل کنم و کپی ها رو با خودم ببرم برای سفارت ارزش دارن اگر لازم شد؟ اصلاً به ترجمه ها نیاز دارم که کپیشونو داشته باشم یا نه؟
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: zepehr
سلام مدیران با تجربه سوالی داشتم 1..من سنم بالای 60است نگرانم ایا بمن ویزا میدهند 2..مدرک تحصیلی دیپلم سربازی معافیت و شغلم بخش خصوصی بوده
تشکر کنندگان: meisam14 ، OXyGeNziX

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان