کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴
(2014-05-24 ساعت 19:46)پرویز تابنده نوشته:  سلام مدیران با تجربه سوالی داشتم 1..من سنم بالای 60است نگرانم ایا بمن ویزا میدهند 2..مدرک تحصیلی دیپلم سربازی معافیت و شغلم بخش خصوصی بوده
سلام
1- سن ملاک نیست در برنامه لاتاری فقط کافیه تو مدیکال مشکل خاصی نداشته باشید.
2- با این شرایط اتفاقا احتمال دریافت ویزای یکضربتون بالا هم هست.Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: manamilad ، gema ، meisam14 ، OXyGeNziX ، Sam2014 ، Sara_lphmkf ، zepehr
نقل قول:درهرصورت که ما شانسمون امتحان میکنیم ولی همه دوستان میگن که مدرک فوق لیسانس یا دکتری حتما بک گراند چک میشید. بیشتر ناراحتی من اینه که بخاطر مشکلی که اصلا نمیدونم باید دیر متوجه برنده شدنم بشم و خودم شانسم کم کنم.
باز هم ممنون واسه پیام مثبت.
کیس نامبر : 2014AS38xx
تعداد: 2 نفر
تاریخ رویت: 1 می 2014
تاریخ ارسال مدارک اولیه: 4 می 2014
تاریخ تایید دریافت مدارک: 7 می 2014
مدرک: دکتری
مدرکم همسرم: دانشجوی دکتری
سربازی: نرفتم، معاف تحصیلی گرفتم و بر نگشتم.
محل زندگی: سوئد

سلام دوست عزیز امید وارم حال شما خوب باشه. بله همان طور که گفتید مدارک بالا بک گراند چک می خورند اما امسال به نظر می رسه حساسیت شون کمتر شده و بیشتر به رشته های خاصی حساس هستند. من چون خودم شرایط شما را دارا هستم خیلی پیگیر این موضوع بودم و تا الان بسیاری از فوق لیسانس ها و دانشجوهای دکتری یک ضرب گرفتند. شما تمام تلاشت را بکن تا مدارک را کامل کنی و همه مسائلی را که به ما مربوط می شه به نحو احسنت انجام بدی بقیشو بسپار به دادار یکتا و مطمئن باش اگر قرار باشه بری حتما میری و اینم که دیر فهمیدی حتما به خیری توش بوده اینم در نظر داشته باش که می تونست هرگز نفهمید و فرصتتون تمام بشه پس با دید مثبت بش نگاه کنید. برای شما آرزوی موفقیت می کنم. سربلند باشی
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
تشکر کنندگان: gema ، Lucy.GH ، azadeh2014
(2014-05-24 ساعت 18:13)aghaghia نوشته:  
(2014-05-23 ساعت 10:38)khder نوشته:  ممنونم
من فقط نمی خوام بی جنبه بازی دربیارم و چیزای اضافی با خودم ببرم!
اگه لازم باشه که هیچ، میدم واسه ترجمه.
اینجام کلاه رفت سرم 30 تومن واسه هر مدرک بدون تایید دادگستری!Sad

30 تومن!!! خب اینقدر دوستان نرخ دارالترجمه ها رو گذاشتن توی تاپیک ترجمه، شما چرا زیر بار همچین قیمتی رفتین!!!! بعدم این مسئله بی جنبه بازی نیست، شما مدارکتون رو کامل ببرید هر چی خواستن بهشون تحویل میدین، قرار نیست که همه مدارک رو یه دفعه بهشون بدین!!! خوبه برین اونجا نقص مدرک بخورید! به هر حال من خودم اول دپیلمم رو پیدا نمیکردم و خیلی دوستان گفتن فقط آخرین مدرک رو میخوان ولی پیگیری کردم و مدرک دیپلمم رو گرفتم و ترجمه کردم و بردم خوشبختانه، چون ازم خواست و بهم گفتم تمام مدارک تحصیلیت از دیپلم به بالا رو بهم بده!!!!
سلام
اقاقیا جان مدرک دیپلم من هم گم شده من فوق لیسانس هستم تمام مدارک را با ریز نمره چند سال قبل که بورس گرفته بودم ترجمه کردم امسال فقط گواهی دیپلم را با هزار مصیبت از آموزش پرورش گرفتم و ترجمه کردم البته ریز نمرات را هم داشتم که ترجمه نکردم به نظر شما همین کواهی کفایت می کند یا ریز نمرات را هم ترجمه کنم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: aghaghia ، khder
(2014-05-24 ساعت 22:23)مامان خانم نوشته:  سلام
اقاقیا جان مدرک دیپلم من هم گم شده من فوق لیسانس هستم تمام مدارک را با ریز نمره چند سال قبل که بورس گرفته بودم ترجمه کردم امسال فقط گواهی دیپلم را با هزار مصیبت از آموزش پرورش گرفتم و ترجمه کردم البته ریز نمرات را هم داشتم که ترجمه نکردم به نظر شما همین کواهی کفایت می کند یا ریز نمرات را هم ترجمه کنم

سلام مامان خانم عزیز، از من ریز نمرات نخواستن اصلن، هر چند ریز نمرات لیسانس و فوق همراهم بود، ولی خب نخواستن و من هم ارائه ندادم! حالا شما اگر گواهی تون رو تایید کرده اموزش پرورش کل و قابل ترجمه شده، مشکلی نیست، ولی به نظر من هر مدرکی که باعث آرامش خیالتون میشه ببرید ولی تا نگفتن ارائه نکنید، موفق باشید Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: مامان خانم ، Tabassomshojaat
(2014-05-24 ساعت 17:38)Lucy.GH نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 17:33)Lucy.GH نوشته:  دوستان مهاجرسرایی سلام،
من میخواستم در مورد کیس خودم یکم توضیح بدم و دوستان عزیز هر نظری دارن لطفا به اشتراک بزارن.
اول می 2014 به وب سایت کی سی سی رفتم تا ببینم که واسه 2015 برنده شدم یا نه. خب برنده نشدم. خیلی تصادفی واسه 2014 هم چک کردم. نمیدونم چرا چک کردم ولی خب بد نشد که چک کردم چون خیلی غیر قابل باور متوجه شدم که واسه 2014 برنده شدم. در صورتیکه پارسال چک کرده بودم و پیام شما انتخاب نشده اید نشان میداد. ولی نمیدونم که چطور امسال بهم نشون میداد که برنده شدم. اصلا باورم نمیشد. نمیدونستم باید خوشحال باشم یا ناراحت. کیس نامبرم هم 2014آ اس 38.. است. خیلی سریع مدارک اولیه با پست فرستادم 4 می 2014 و مدارک بدست کی سی سی 7 می رسید. 8 می بهشون زنگ زدم تا ببینم که مدارکم کامل هست. بهم گفتن مدارک کامل و شما کارنت شدی و هنوز دیر نیست و تا 3 هفته دیگه وقت مصاحبه بهت اعلام میکنیم. من هم خوشحال که حداقل اینجا داره سریع پیش میره و همچنان شانسی برام باقی مونده.
دیروز بهد از 2 هفته و 2 روز زنگ زدم که ببینم به کجا رسیده. بهم گفتن که تقاضای شما در حال بررسی است و 15 جون وقت محاصبت معلوم میشه در صورتیکه قبلا بهم گفتن تا 3 هفته دیگه وقت مصاحبه معلوم میشه حالا بهم میگم تا ۱5 جون منتظر بمونم. بعد ازشون پرسیدم که وقت مصاحبه کی میشه بهم گفتن زودتر از آگوست نمیشه. بعد ازشون پرسیدم که خوب تا سپتامبر که بیشتر وقت نیست دیگه وقتی برام نمیمونه. بعد خاموم جواب دهنده تلفن گفت اگه وقت نبود که ما تقاضای شما را بررسی نمیکردیم. وقت هست و نگران نباش.
درصورتیکه اکثر ایرانی ها بکگراند چک خواهند شد دیگه شانسی واسه من نمیمونه. اصلا پوینتی نداره که برم واسه مصاحبه. مخصوصا اینجور که دوستان میگن کساییکه مدارک بالاتر دارن کارشون بیشتر گیره.
خیلی ممنون میشم که دوستان نظرشون برام بنویسن.

ما هم دقیقا مثل شما فهمیدیم ضمن اینکه من پدرم سربازی رفته و مادرم هم بازنشسته یه نهاد دولتی منم میترسم تا سپتامبر که بیشتر وقت نیست... نمی دونم باید چی کار کنم این طورم که معلوم مدت زمان کلیرنس ها اغلب بیش از 3 ماههSadSadSad
تشکر کنندگان: Lucy.GH
(2014-05-25 ساعت 00:20)pouya892 نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 17:38)Lucy.GH نوشته:  
(2014-05-24 ساعت 17:33)Lucy.GH نوشته:  دوستان مهاجرسرایی سلام،
من میخواستم در مورد کیس خودم یکم توضیح بدم و دوستان عزیز هر نظری دارن لطفا به اشتراک بزارن.
اول می 2014 به وب سایت کی سی سی رفتم تا ببینم که واسه 2015 برنده شدم یا نه. خب برنده نشدم. خیلی تصادفی واسه 2014 هم چک کردم. نمیدونم چرا چک کردم ولی خب بد نشد که چک کردم چون خیلی غیر قابل باور متوجه شدم که واسه 2014 برنده شدم. در صورتیکه پارسال چک کرده بودم و پیام شما انتخاب نشده اید نشان میداد. ولی نمیدونم که چطور امسال بهم نشون میداد که برنده شدم. اصلا باورم نمیشد. نمیدونستم باید خوشحال باشم یا ناراحت. کیس نامبرم هم 2014آ اس 38.. است. خیلی سریع مدارک اولیه با پست فرستادم 4 می 2014 و مدارک بدست کی سی سی 7 می رسید. 8 می بهشون زنگ زدم تا ببینم که مدارکم کامل هست. بهم گفتن مدارک کامل و شما کارنت شدی و هنوز دیر نیست و تا 3 هفته دیگه وقت مصاحبه بهت اعلام میکنیم. من هم خوشحال که حداقل اینجا داره سریع پیش میره و همچنان شانسی برام باقی مونده.
دیروز بهد از 2 هفته و 2 روز زنگ زدم که ببینم به کجا رسیده. بهم گفتن که تقاضای شما در حال بررسی است و 15 جون وقت محاصبت معلوم میشه در صورتیکه قبلا بهم گفتن تا 3 هفته دیگه وقت مصاحبه معلوم میشه حالا بهم میگم تا ۱5 جون منتظر بمونم. بعد ازشون پرسیدم که وقت مصاحبه کی میشه بهم گفتن زودتر از آگوست نمیشه. بعد ازشون پرسیدم که خوب تا سپتامبر که بیشتر وقت نیست دیگه وقتی برام نمیمونه. بعد خاموم جواب دهنده تلفن گفت اگه وقت نبود که ما تقاضای شما را بررسی نمیکردیم. وقت هست و نگران نباش.
درصورتیکه اکثر ایرانی ها بکگراند چک خواهند شد دیگه شانسی واسه من نمیمونه. اصلا پوینتی نداره که برم واسه مصاحبه. مخصوصا اینجور که دوستان میگن کساییکه مدارک بالاتر دارن کارشون بیشتر گیره.
خیلی ممنون میشم که دوستان نظرشون برام بنویسن.

ما هم دقیقا مثل شما فهمیدیم ضمن اینکه من پدرم سربازی رفته و مادرم هم بازنشسته یه نهاد دولتی منم میترسم تا سپتامبر که بیشتر وقت نیست... نمی دونم باید چی کار کنم این طورم که معلوم مدت زمان کلیرنس ها اغلب بیش از 3 ماههSadSadSad

متاسفانه شرایط سختی و کاریش هم نمیشه کرد. همونطور که همه دوستان مگن باید دید تقدیر چی کار میکنه. ولی امیدوارم که کار همه درست بشه. شما هم وقت ویزاتون آگوسته؟
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان:
دوستان جدول آپدیت شد ! بابت این همه تاخیر از همگی عذر خواهم بزارید به حساب درگیری های شخصی طولانی مدت ! ( من واقعا شرمنده همگی شما هستم . قولی که داده بودم خیلی با تاخیر عملی شد .) البته هنوز یکمی دیگه کار داشت اما چون فردا صبح ساعت 5 صبح راهی سفرم گفتم بزار همین طوری منتشرش کنم بعد از سفر تکمیلش میکنم.
ممکنه بعضی از دوستان اطلاعات جدیدشون رو که برای من فرستادن تو جدول نبینن! از این دسته از دوستان خواهش میکنم دوباره بفرستن اطلاعات آپدیت رو چون من تاجایی که شد پیام هام رو زیر و رو کردم.
تاریخ اعلام کارنتی ها هم به فعلا به صورت کلی و موقت هست در آپدیت بعدی با تاریخ روز اعلام میشه .
اینکه میبیند جدول از آپدیت گذشته تغییر چندانی نکرده و کیس قابل توجهی اضافه نشده واقعا تقصیر من نیست دوستان از یه تاریخی به بعد واقعا دیگه پیامی برای من نفرستادن یعنی تو 5 ماه برای من فقط حدود 25 تا 30 تا کیس جدید اطلاعات فرستادن !!
موفق باشید .
(پست موقت بعد از سفر میام برمیدارم یا یکی از مدیران عزیر زحمت بکشه عدم تاییدش کنه بعد از 2 روز مرسی.)
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: مامان خانم ، Tabassomshojaat ، hamid.eng ، Lucy.GH ، exxedus ، gema
سلام و شب بخير به دوستان عزيز، سايت ceac كيس ما رو شناخت... به اميد موفقيت همه ?
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: مامان خانم ، azadeh2014 ، manamilad ، exxedus
دوستان
1- سایت CEAC معمولا چند روز قبل از تاریخ مصاحبه ، کیس را می شناسد؟ کسی تخمینی دارد؟
2- آیا حتما باید کیس در سایت مذکور شناسایی شود و اگر تا تاریخ مصاحبه شناسایی نشود، مشکلی وجود دارد؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان:
سلام دوستان يه سوالي واسه انكارا رو مدارك ترجمه شده لازمه كيس نامبر نوشته بشه؟
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: manamilad ، zepehr
(2014-05-25 ساعت 10:16)Maryrhm نوشته:  سلام دوستان يه سوالي واسه انكارا رو مدارك ترجمه شده لازمه كيس نامبر نوشته بشه؟

سلام دوست عزیز، لازم نیست، بیشتر برای احتیاط هست، اگر هنوز نفرستادین با مداد کیس نامبرتون رو یه گوشه اش بنویسید وگرنه مهم نیست.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Maryrhm ، manamilad ، ramaya ، zepehr ، pari pariaaa
(2014-05-25 ساعت 09:15)Reza20002 نوشته:  دوستان
1- سایت CEAC معمولا چند روز قبل از تاریخ مصاحبه ، کیس را می شناسد؟ کسی تخمینی دارد؟
2- آیا حتما باید کیس در سایت مذکور شناسایی شود و اگر تا تاریخ مصاحبه شناسایی نشود، مشکلی وجود دارد؟
سلام دوست من
1_ زمان خاصی نداره ولی برای خیلی هارو نزدیکای مصاحبه تازه میشناسه
2_نه این سایت هیچ ملاکی نیست و نباید اصلا نگرانش بود. بیشتر به درد دوستانی میخوره که کلیرنس خوردن
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: aghaghia ، Reza20002 ، meisam14 ، manamilad ، zepehr ، محبت
سلام دوستان خوش شانس
4روز پیش مدارکم رسیده انکاراـ میل بزنم تاییدیه بگیرم؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: ffrfar ، manamilad ، zepehr
(2014-05-25 ساعت 20:14)p.arsa نوشته:  سلام دوستان خوش شانس
4روز پیش مدارکم رسیده انکاراـ میل بزنم تاییدیه بگیرم؟؟؟

سلام دوست گل. اگه تایید پست رو گرفتید نیازی نیست. البته میتونید اگه حساسیت دارید ایمیل هم بزنید. ولی در کل به شرکتهای پستی معروف مثلDHLمیشه اطمینان کرد.
کیس نامبر:**2014AS77 / اعضای کیس:1 نفر / رویت قبولی: 3 May / تائید مدارک: 17 May/نامه دوم: 20 May/کنسولگری: Yerevan/ ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: manamilad ، p.arsa ، khder ، zepehr ، محبت
دوستان سوال فوری

آیا هزینه مصاحبه آنکارا ۸۱۹ دلار شده؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان