موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-27 ساعت 15:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-27 ساعت 15:11 توسط Alireza1347.)
سلام دوستان
من یک سوال دارم خوشحال میشوم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه.
در سند ازدواج من شماره مسلسل شناسنامه ذکر شده و چند سال پیش منو همسرم هر دو شناسنامه هایمان را عوض کردیم و به همین دلیل شماره مسلسل هم عوض شد در حالیکه در سند ازدواج هنوز همان شماره مسلسل قدیمی وجود دارد . سوال من این است 1) آیا اینکه سند ازدواج با شماره مسلسل شناسنامه. جدید باشه و ترجمه بشه از نظر سفارت اشکال داره یعنی باید شماره مسلسل های شناسنامه ها با سند ازدواج یکی باشن؟
2) اگه مترجم به استناد شناسنامه ها ی جدید در ترجمه سند ازدواج شماره مسلسل شناسنامه های جدید رو بنویسد اشکال داره؟ یعنی ترجمه سند ازدواج با اصل سند ازدواج در شماره مسلسل متتفاوت باشن ایراد داره؟
در کل پبشنهادتون چیه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام برهمگی
من هم اصل دیپلمم ودارم هم اصل فوق دیپلم امروز متوجه شدم که اصل ریز نمراتمو ندارم اما دوتا کپی ازش دارم .حالا من چه کار باید بکنم انگار ریزنمرات خیلی مهمه لطفامنو راهنمایی کنید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-28 ساعت 07:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-28 ساعت 07:38 توسط raymond50.)
سلام..دوستان یه سوال داشتم میخواستم بدونم من دیپلم فنی و حرفه ای دارم یعنی 11 ساله دیپلم گرفتم میخواستم بدونم زمان مصاحبه به مشکل میخورم یعنی نقص مدرک میخورم یا نه ..دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون میشم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مژگان خانوم آدرس یا شماره تلفن از این سازمان مرکزی که باید تایید کنه دارید ..اجباری هست که ببریم یا نه
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
بله شما بايد ١٢ سال تحصيل داشته باشيد
يكي از دوستان تعريف ميكرد روز مصاحبه با مدرك فوق ديپلم سفارت رفته بودن
باجه اول كه مدارك رو ميگيرن تا ديپلم فني و خرفه اي رو ديده بود گفت شما ١١ سال تحصيل كردين و نميتونين مصاحبه بشين
كه اون بنده خدا گفته بود نه مدارك ديگه هم هست و طرف رو قانع كرده بود
شما حتما بايد پيش دانشگاهي رو داشته باشيد يا فوق ديپلم قبول شده باشيد كه دانشجو باشيد
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
بادرود بدوستان عزیزم
می خواستم ببینم اگه شناسنامه هارو عوض نکرده باشیم و با همون شناسنامه های قدیمی (جلدقرمزرنگ ) بریم مصاحبه اشکالی داره ؟ شناسنامه پسرم از این جدیداس( جلد سبزرنگ ) . با تشکر از جوابتون .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]