موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. هنگاميكه زمان مصاحبه مشخص شد چگونه بأيد براي تعيين نوبت آزمايشات پزشكي أقدام كرد؟با كجا بأيد تماس گرفت ؟
كيس 2015AS51$$,تعداد كيس دو نفر و نصفي، مصاحبه ١١ مي، آپديت ها ١٢'١٤'١٨ مي،٢جون، ١٦جولاي ، مقصد آستين تگزاس فعلا منتظر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من کیس نامبرم زیره 1500 رفتم پاستور کارت واکسن نوزادی ام رو بردم همه واکسنام رو وارد کرد کرد هپاتیت 3 نوبت مربوط به 10 سالگی ،mmr دو نوبت یکی نوزادی یکی ده سال پیش و td یکی الان زدم و یکی دیگه مربوط به 14 سال پیش بوده به نظرتون کارتم مشکل نداره و پزشک سفارت اینا ازم قبول میکنه خواهشا راهنمایی بفرمایید
کیس نامبر:$$$1
تاریخ رویت قبولی:1 می
تعداد نفرات کیس:1 نفر
کنسولگری: ایروان
تاریخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان هپاتیت رو حتما بزننننننننننننننن! MMR هم باید به فاصله 1 ماه بزنن فکر کنم تو تیر و مرداد بزنید خوبه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هایی که ساکن تبریز هستند ... من در تبریز واکسن ها رو زدم به غیر از هپاتیت همشون رایگانه اگه خاستید پیام خصوصی بدید بگم کجا باید بزنید.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
درود.امروز به انستیتو پاستور مراجعه کردم.تاریخ حدودی و محل مصاحبه رو پرسید و در نهاییت واکسن td رو تزریق کرد.mmrرو هم گفت که در دو مرحله تزریق کنید و تاییدیه اش رو برای قید کردن تو کارت زرد بیارید.هپاتیت رو پرسیدم گفت برای افراد زیر 18 سال لازم هست.به صراحت هم ازشون پرسیدم که مطمئنید که لازم نیست و پاسخ دادن که لازم نیست برای کیس های بالاتر از 18 سال.بعد سال انجام خدمت وظیفه رو پرسید و گفت بعد از زدن دو مرحله mmr مراجعه کنید.
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها واکسن ها چقد ایمنی میارن؟ الان بزنیم سال دیگه این موقع ها که اثرش نمیره نه؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من کیسم 3200 هست. واکسن هپاتیت قبلا 3 نوبتو زدم. موقع ازدواج td هم زدم اما هلال احمر گفت دوباره بزن. اما 5 سال پیش زدم و دورش 10 ساله هست. من چه واکسنایی باید بزنم با توجه به زمان مصاحبه ام که احتمالا اسفنده؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزي كه از اهواز هستن
دارم درمورد واكسيناسيون دراهواز تحقيق مي كنم تا مجبورنشيم بريم تهران،اگه جواب گرفتم همينجااعلام ميكنم.