موضوعها: 0
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-13 ساعت 01:42)salar5452 نوشته: دوستان عزيزي كه از اهواز هستن
دارم درمورد واكسيناسيون دراهواز تحقيق مي كنم تا مجبورنشيم بريم تهران،اگه جواب گرفتم همينجااعلام ميكنم.
تمام افرادی که در جایی بجز تهران زندگی میکنند میتونن واکسن کزاز و دیفتری که 2 نوبت هست رو در مراکز بهداشت شهرشون رایگان بزنن. واکسن هپاتیت و مننژیت رو عموما میتونین در مرکز هلال احمر تزریق کنین. واکسن آبله مرغان هم چند ماه مونده به مصاحبه میتونین از داروخانه بگیرین و بدین واستون بزنن.
هر جا که واکسنی میزنین بخوایین که براتون کارتش رو صادر کنن.
و در آخر که واکسن هاتون تموم شد با پاسپورت و کارت واکسن هایی که زدین به مرکز بهداشت شهر یا استان خودتون برین اونجا براتون کارت واکسیناسیون
بین المللی صادر میکنن. لازم نیست برین انستیتو پاستور .
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفاً اگر کسی 100 % مطمئن هست پاسخ من رو بده....متشکرم
واکسن MMR باید یک نوبت زده بشه یا دو نوبت ؟
من یکبار این واکسن رو دریافت کردم اما جاهایی خوندم که گفته شده بود در ترکیه (آنکارا) دکتر گفته حتماً باید 2 نوبت دریافت بشه....
منتظرم....ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با توجه به اینکه در سایت سفارت نوشته
Immunization records as well as any other test results from Iran will not be accepted
تاکید کرده سوابق ایمن سازی و همچنین هر گونه نتایج تست های دیگر از ایران پذیرفته نخواهد شد.
با توجه به کیس نامبر پایین من 1xxxباید چه کاری کرد؟
1- آیا زدن واکسن داخل ایران فقط مربوط به هزینه میشه؟
2-میشه داخل ترکیه واکسن ها را بزنیم؟ (قضیه واکسن های مثل هپاتیت چی میشه که چند مرحله ای هستند)
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-13 ساعت 14:09)gogolian نوشته: با توجه به اینکه در سایت سفارت نوشته
Immunization records as well as any other test results from Iran will not be accepted
تاکید کرده سوابق ایمن سازی و همچنین هر گونه نتایج تست های دیگر از ایران پذیرفته نخواهد شد.
با توجه به کیس نامبر پایین من 1xxxباید چه کاری کرد؟
1- آیا زدن واکسن داخل ایران فقط مربوط به هزینه میشه؟
2-میشه داخل ترکیه واکسن ها را بزنیم؟ (قضیه واکسن های مثل هپاتیت چی میشه که چند مرحله ای هستند)
1- اکثرا برخلاف این نوشته واکسن هایی که زدین دکتر قبول میکنه .
2-بجز هزینه هر واکسن که تو ترکیه بالاست . این همه واکسن رو نمیشه تو یه روز زد.
پیشنهاد من اینه که سریعتر واکسن هاتونو شروع کنین و اگر هر 3 مرحله هپاتیت کامل نشد دکتر خودش اونجا میزنه.
نمیشه که روز مدیکال یه جا 3 مرحله هپاتیت بهتون بزنن. شما 2 مرحله از هپاتیت رو اگه زود شروع کنین میتونین ایران بزنین.
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
2014-06-13 ساعت 16:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-13 ساعت 16:30 توسط aghamilad.)
سلام من 1 ماه دارم کارهای واکسنم را انجام میدم ولی چند سوال برام پیش اومده اگه میشه راهنمایی کنید
1. در کارت واکسنی که از پاستور گرفتم خانم دکتر جلوی td تاریخ 2006 وارد کرده و یه 20014 (البته یه واکسن زدم) ایا بازهم لازمه بزنم؟
2.جلوی mmr تاریخ 1993 و 2003 وارد کرده ایا باز هم باید بزنم؟
از هپاتیت بی هم که 2 مرحله زدم و تست ابله مرغون هم وارد کرده.
ممنون میشم بگید بجز نوبت اخر هپاتیت چه واکسن هایی را باید بزن
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یکی به سوال من ج بده. جریان این 6 ماه که بعضیا میگن چیه!!!1؟؟؟؟ میگن واکسن ها 6 ماه اعتبار داره!!!!