موضوعها: 0
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من نوبت دوم هپاتیت را زدم و نوبت سوم 20 ابان هست ایا حتما باید یک ماه قبل از مصاحبه دیگه نزنم؟ اخه فکر کنم مصاحبه من اوایل اذز میشه
و اینکه وقتی رفتم پاستور واکسن mmr را برای من در دو نوبت 1993 و 2003 وارد کرد ایا باز هم لازمه که بزنم؟
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من کیس نامبرم 3200 هست. واکسن هپاتیت رو سه نوبتشو قبلا زدم. TD هم یه بار 6 سال پیش زدم یکی هم امروز. بقیه رو باید کی بزنم به نظر شما؟
ممنون
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 18:38)babak12 نوشته: (2014-08-14 ساعت 18:16)atefeh60 نوشته: سلام
من کیس نامبرم 3200 هست. واکسن هپاتیت رو سه نوبتشو قبلا زدم. TD هم یه بار 6 سال پیش زدم یکی هم امروز. بقیه رو باید کی بزنم به نظر شما؟
ممنون
سلام دوست عزیز
به نظر من شما mmr شروع کنید با زمانبدی دقیق که 1 ماه قبل مصاحبه باید تمام شده باشه
انفولانرا هم 1 ماه مانده به مصاجبه بزنید
برای ابله هم باید تست انتی بادی بگیرین
سلام
اگر هپاتیت را زده اید در پاستور بعد از تست برایتان وارد می کنند Mmr را زودتر بزنید در ضمن تست انتی بادی آبله مرغان را اصلا به دکتر سفارت ترکیه نشان ندهید چون واکسن را با عصبانیت به شما تزریق می کند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
امروز رفتم پاستور واسه گرفتن جواب تست انتي بادي ابله مرغون
امپول انفولانزا آورده بود مبلغش هم ٣٢٠٠٠ تومان بود
و يه صحبت ديگه خانم دكتر گفته براي بچه هاي زير ١٢ سال كه تا حالا انفولانزا نزدند بايد دو نوبت بزنن ، تعجب كردم تا بحال اينو نشنيده بودم. كسي اطلاعي داره؟
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 20:11)k1_m_1358 نوشته: امروز رفتم پاستور واسه گرفتن جواب تست انتي بادي ابله مرغون
امپول انفولانزا آورده بود مبلغش هم ٣٢٠٠٠ تومان بود
و يه صحبت ديگه خانم دكتر گفته براي بچه هاي زير ١٢ سال كه تا حالا انفولانزا نزدند بايد دو نوبت بزنن ، تعجب كردم تا بحال اينو نشنيده بودم. كسي اطلاعي داره؟
كسي نظري نداره؟؟؟
مث اينكه همه چي آرومه ما چقد خوشبتيم
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان وارد خواهشا راهنمايي كنيد .
١ من همسرم ٢ سري هپاتيت زده و سري ٣ حدودا ٥ ماه ديگه مي يوفته
٢ ما جفتمون mmr رو تازه زديم و سري بعدي ١ ماه ديگست
الان ما كارنت شديم و احتمالا تا ٤٠ ٥٠ روز ديگه بايد بريم واسه مصاحبه
جريان ما چي مي شه الان ؟
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
از دوستان 2015 ایی تقاضا میکنم که هرچه زودتر امضاهای خود را ساخته و تکمیل کنند تا بتوان اطلاعات کامل تری را در اختیار یکدیگر قراردهیم
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
ما که شانس آوردیم و این دوره کارنت نشدیم مگرنه مجبور بودیم نوبت دوم MMR رو دوبی تزریق کنیم.
البته زدن واکسن MMR هم داستانی داشت واسه ما. پنج شنبه اول رفتیم پاستور تجریش نوبت آخر هپاتیت رو همسرم بزنه. گفتیم سر راه برگشت میریم درمانگاه نسیم قیطریه و اولین سری MMR رو میزنیم. این درمانگاه نزدیک خونمونه و ما هم کلی خوشحال که راحتیم. متاسفانه به ما گفتند که فقط راس ساعت 1 ظهر به جز یکشنبه و پنجشنبه و جمعه با وقت قبلی تزریق میکنند. یعنی عملا باید مرخصی بگیریم و بیاییم خونه واسه یه واکسن!
ما که اصرار داشتیم حتما واکسن رو امروز بزنیم زنگ زدیم هلال احمر نیاوران که اولا گفتن دارن تعطیل میکنن و در ثانی MMR تزریق نمیکنن. 16 آذر هم که گوشی رو بر نمیداشتند ضمنا در سایت دیدیم که ساعت 8-11 فقط سرویس میدن! تو اینترنت شانسی کلینیک فرشته رو پیدا کردیم (در خیابان فرشته) و خوشحال که یک مورد نزدیک پیدا شد که گفتن از ساعت 6.5 عصر تا 8 عصر سرویس میدن که عروسی دعوت بودیم و تنظیم برنامه ممکن نبود. دو سه تا کلینیک دولت زنگ زدیم گفتن که فقط برای بچه ها تزریق میکنن و به پاستور زنگ بزنین اونها میزنن حالا از ما اصرار و از اونها انکار که اصلا برای بزرگها فقط پاستور!! یه بیمارستان هم میرعماد هست که اون هم تا 11 سرویس میده از شانس. خلاصه مجبور شدیم از دیباجی ساعت 12 راه بیوفتیم بریم اون ور شهر درمانگاه بهراد. خدا رو شکر که اونجا تا 1 سرویس میداد. جالب اینجا بود که وقت که گرفتیم و 33400 رو پرداخت کردیم وقت دکتر کودکان دادند و پشت سر نوزاد ها ما دوتایی رفتیم داخل. فکر کنم دکتر هم کمی جا خورد و دنبال بچه میگشت:دی. فکر کنم یه کم زرنگی هم کرد و یه واکسن درآورد و نصفش رو به من و نصفش رو به همسرم تزریق کرد ! بعدش هم که فکر کنم مزه ی دو برابر گرفتن زیر دندونش بود گفت اگر خواستین من هر شب 9.5 تا 11.5 هم هستم واسه نوبت بعد شب هم میتونین بیاین!
خلاصه کارت تایید تزریق رو گرفتیم تا دفعه بعد که ببینیم باید دوباره یه سفر درون شهری داشته باشیم یا یک مرخصی!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون