موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
ایا کسی میدونه دید کم یک چشم میتونه باعث مردود شدن کیس بشه؟
با تشکر
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
نه نمیشه . خیالتون راحت باشه. شما حتی میتوانید کور باشید و لاتاری قبول شید. فقط باید نشان بدید که اونجا پابلیک چارج نخواهید شد و گلیمتون رو از آب بیرون میکشید. چه بسا سالانه هزاران نفر چهار شانه و سالم به دلیل اینکه نمیتونن مدارکی بیارن که نشون میده میتونن سرپای خودشون بیاستند(تمکن، اسپانسر) رد میشوند و بالعکس
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-17 ساعت 13:23)behdadK نوشته: نه نمیشه . خیالتون راحت باشه. شما حتی میتوانید کور باشید و لاتاری قبول شید. فقط باید نشان بدید که اونجا پابلیک چارج نخواهید شد و گلیمتون رو از آب بیرون میکشید. چه بسا سالانه هزاران نفر چهار شانه و سالم به دلیل اینکه نمیتونن مدارکی بیارن که نشون میده میتونن سرپای خودشون بیاستند(تمکن، اسپانسر) رد میشوند و بالعکس
با تشکر از پاسخ سریع:
1- من البته در فرمها به عنوان disabilities چیزی نزدم به نظرتان ممکن است مشکلی باشد؟
2- من مشکل تنبلی چشم دارم برای یک چشم و چشم دیگر را لیزیک کردم ایا باید در زمان پزشکی این موارد را بگویم یا خودشان چک میکنند؟
با تشکر
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-17 ساعت 13:27)zzarin نوشته: در مورد واکسن ها اگر ساکن تهران هستید میتونید برید پاستور یا تجریش
1- اگر کارت واکسن بچه گی تون را دارید با خودتون ببرید-2- اگر واکسنی توی دانشگاه یا قبل از ازدواج یا سربازی زدید حتما بگید 3- هپاتیت 3 مرحله داره اولی رو هر زمانی که برید میزنند ، دومی 2 ماه بد و سومی 6 ماه بعد مهم نیست تا زمان مصاحبه همه رو بزنید هر تعدادی که زده باشید وارد میشه - واکسن MMr رو اگر ساکن تهران هستید میتونید برید درمانگاه 16 آذر توی خیابان انقلاب خیابان 16 آذر - روزهای چهارشنبه ساعت 8 الی 12 اتاق واکسن براتون میزنند 2 مرحله داره به فاصله 1 ماه - اگر آبله مرغان گرفتید از دکتر بخواهید براتون تست شو بنویسه فقط ارمنستان قبول میکنه برید همون درمانگاه 16 آذر طبقه دوم آزمایشگاه براتون آزمایش میکنه فقط 15 روز طول میکشه جواب بدن قیمتش 15 هزارتومن هست با بیمه 7500 تومن میشه تکرارا میکنم فقط ارمنستان قبول میکنه آنکارا و ابوظبی قبوا نمیکنه بقیه واکسن ها رو هم خود پاستور بهتون میگه در ضمن روز مدیکال از کارت زرد یک کپی بگیرد کپی رو بدید به دکتر کارت رو حتما نگه دارید که اگر واکسنی مونده بتونید بزنید امیدوارم همه چیز طبق برنامه براتون پیش بره
(2014-08-17 ساعت 13:16)houshym نوشته: دوستان
ایا کسی میدونه دید کم یک چشم میتونه باعث مردود شدن کیس بشه؟
با تشکر
نه عزیزم ازت میپرسه عینکی هستی یا نه اگر بگی آره با همون عینک ازت آزمایش میگیره نگران نباشید آزمایش هاش الکی هستش
دوست عزیز
شما خودتان این تجربه را دارید؟ یعنی عینکی بودید؟ من چون لیزیک کردم و یک چشمم دید کم دارد میتوانم بگویم عینکی نیستم؟ ضمنا خودتان برنده اصلی بودید ؟
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
من هپاتیت رو بیست می ،بیست جون دریافت کردم ،دوستان کار درست ره نمایی کنند بعدیش کی میشه ؟
شش ماه بعد از اولین تزریق یا شش ماه بعد از دومین تزریق ؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام..به منم گفتن هپاتیت لازم نیست و نزدم..واقعا لازمه؟ گیج شدم..من انفولانزا و دیفتریکزاز و ام ام ار زدم
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
امروز نوبت دوم mmr توي درمانگاه فرشته دريافت كردم.٢٠ هزار تومان هم هزينش شد. بعد از ظهرها ٦-٨ پزشك اطفال تزريق ميكنه
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
جالبه درمانگاه فرشته ارزانتر از بقیه درمانگاه هاست.
دقیقا آدرسش رو میزاری دوست عزیز؟ ساعت 5.5 تا 7 فقط تزریق دارند درسته؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون