موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ماهم پارسال ازاول سال تا وقت مصاحبه مشکل همین واکسن ها رو داشتیم اما بدونید واکسن هپاتیت، واکسن mmr واکسن انفولانزا و کزاز برای بزرگسالان اجبار هستش بجز خانم های حامله هر کس هم که به شما گفت نه زیر بار حرف اون آدم نرید
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بهداد جان هزينه واكسن شما چقدر شد در درمانگاه بهراد چون منم ميخوام اونجا برم چون نزديكه
و ايا كزاز و ديفتري هم ميزنن ؟
شماره کیس: ***2015AS0006
نفرات : 2 نفر
سفارت: انکارا/ تغییر به ایروان
ارسال فرم سری اول : 5 جون
کارنت شدن :20 می
مصاحبه : دوم جولای
ویزا یکضرب بعد از یک هفته
مقصد : دالاس
اولین ورود : 11 نوامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-19 ساعت 10:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-19 ساعت 10:12 توسط ahuraee.)
مرسي اخه ديفتري و كزاز ٣ مرحله هست
گفتم اين مرحله اي ها رو برم اينجا كه نزديكه بزنم وكلا يك بار پاستور برم كه مرخصي نخوات
اين دو را بهراد ميزنه درسته؟
شماره کیس: ***2015AS0006
نفرات : 2 نفر
سفارت: انکارا/ تغییر به ایروان
ارسال فرم سری اول : 5 جون
کارنت شدن :20 می
مصاحبه : دوم جولای
ویزا یکضرب بعد از یک هفته
مقصد : دالاس
اولین ورود : 11 نوامبر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
براي بچه هاي زير ١٥ سال كه تمام اين واكسن ها تزريق شده وبرگه دارند چه بايد كرد
حتي اگر بزرگسالان هم اين برگهاي تزريق سالهاي قبل را داشته باشند
به چه صورتي بايد عمل كر د
لطف ميكنيد اگر پاسخ گو باشيد
به اميد بهترين ها براي همه
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
شما تشریف میبرید پاستور همه این برگه ها رو میبرید. هر واکسنی که نیاز دارید به شما اعلام میکنند. البته هپاتیت رو اصرار دارند که نیاز ندارید ولی شما برای سلامتی خودتون هم که شده تزریق کنید
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس از راهنمایی های بی دریغ دوستان
ببخشید این کارت زرد بین المللی رو باید قبل از زدن واکسن ها تهیه کرد؟ که مثلا اگه اولین واکسن رو زدیم همون موقع وارد کارت زرد کنن؟
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من دیروز رفتم واکسن Tdرو زدم ، مسول زدن واکسن ها میگفت که این واکسن 10 سال امیونیتی داره!!! و همین یکی کافیه ااون وخ یعنی چی که ما بای اونو 3 مرتبه بزنیم. میخاییم ضد ضربه بشیم؟
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من چند ماه قبل کارت زردم رو گرفته بودم واکسن ها رو از کارت نوزادی برام وارد کرده بودن امروز یه نوبت یاداورری هپاتیت زدن برام(4نوبت شد) +انفولانزا یه مهر TD هم زد که شد سه نوبت ولی هرکار کردم MMR رو نزد گفت چون تو بچگی دو نوبت زدی لازم نیست بزنی به نظرتون مشکلی پیش نمیاد با توجه به اینکه تو اکتبر مصاحبه دارم؟
کیس نامبر:$$$1
تاریخ رویت قبولی:1 می
تعداد نفرات کیس:1 نفر
کنسولگری: ایروان
تاریخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
font color="R">قابل توجه بچه های اصفهان
برای زدن واکسن های نوبت اول به هلال احمر کنار خیابان سجاد مراجعه کنید . میشه یه خیابان بعد از سجاد (کنار تخت فولاد) ، دقیقا روبروی ورزشگاه امین. کارت واکسن بین المللی رو اونجا بگیرید، خودشون تمام موارد رو در مورد واکسن های آمریکا اطلاع دارند.
هپاتیت + آنفلونزا + مننژیت + د یفتری کزاز = هلال احمر
MMR : انتهای خیابان آمادگاه - روبروی دُریس (جامکو سابق) + مطب دکتر مهدی افقری = هزینه 14000 تومان
TD: خیابان فیض - چهارراه (اسم چهارراهشو نمیدونم) - مرکز بهداشت ملاهادی سبزواری
اگر قبلا آبله مرغان گرفتید، برید انتهای خیابان فردوسی آزمایشگاه "دکتر برادران" اونجا بگید میخوام آزمایش آنتی بادی آبله
واکسیناسیون ... تهران :
انستیتو پاستور تهران مرکزی:
آدرس : تهران - میدان پاستور - خیابان پاستور شرقی - خیابان ۱۲ فروردین - مرکز انستیتو پاستور
تلفن : ۹-۶۶۹۵۳۳۱۱
انیستیتو پاستور شمیران:
آدرس: خ شریعتی - نرسیده به میدان قدس (دست چپ)- پایگاه شمیران انستیتو پاستور- پلاک ۱۹۹۶
تلفن: ۲۲۷۳۰۰۱۴
ساعت کار: ۱۳ - ۸
مشهد - میدان بيمارستان امام رضا (ع) - مجتمع پزشكان ابن سينا - طبقه 4 5 شنبه ها تعطیل - ساعت 5 تا 8 - دكتر دهقان نيري - تلفن 8597999
در شيراز
مرکز بهداشت والفجر - پل حر
البته بایستی نامه دوم که زمان مصاحبه رو مشخص کرده باشه داشته باشی و با پاسپورت ببری چون بدون هزينه انجام مي شود
دوستان توی اصفهان میتونن واکسن هپاتیت رو در مطب دکتر فارسی به ادرس خ رباط دوم جنب پارک گل محمدی روبروی مجتمع پدیده و
مطب دکتر افقری خیابان آمادگاه روبروی دوریس هست. 12000 می گیره و هر دو نوبت mmr و آبله مرغون رو مهر می زنه.
اين اطلاعات را از تاپيك دوستان ٢٠١٤ كرفته ام
به امميد اينكه مفيد باشد
ولي با توجه به نوشته هاي دوستان شما در هرشهرستاني كه باشيد با مراجعه به مراكز بهداشت وحلال احمر مي توانيد اطلاعات بگيريد
به اميد بهترين ها براي همه
حواستان به قيمت كه زياد نگيرند ووتاريخ واكسن باشد