2014-08-21 ساعت 00:41
(2014-08-19 ساعت 19:51)babak12 نوشته:چون من تازه پاستوربودم نظر دادم .دکتر انسیستو به من گفت چون زیر پنجاه هستین دو نوبت کافیه!بعد ببخشید معنی بوستر را نمیدونم؟اگر میشه بهم بگین.باشه من باز باید به انسیستو پاستور مراجعه کنم و حتما دوباره سوال میکنم.در قسمت راهنمای این تاپیک هم فکر کنم اینو نوشته!به هر حال هممون قصد کمک به هم راداریم و مهم اینه دوست گرامیباز هم ممنونم!(2014-08-19 ساعت 19:39)sepideh jan نوشته:مرسی از راهنمایی شما دوست عزیز(2014-08-16 ساعت 18:17)babak12 نوشته: [quote='ahuraee' pid='536064' dateline='1408174197']سلام دوست عزیز
سلام به همه
کسی از دوستان اطلاع داره که واکسن کزاز و دیفتری که باید در چند نوبت زده بشه ( با توجه به صحبت بچه های 2013) ایا الان هم باید زده بشه؟
و ایا پاستور میزنه؟
بله بايد تزريق كنيد
DT/DTP در 4 نوبته فقط وارد ميكنن داخل كارت
Td در 2 نوبت اگه اشتباه نكنم فقط یک نوبت بوستر مي زنه
فقط يك نكته اگه محل مصاحبه شما ابوظبي است با توجه به تجربه دوستان td بايد 3 نوبت وارد بشه البته اگه پزشك پاستور قبول كنه که بايد اونجا حسابي باهاش حرف بزنيد
بهترين راه حل اینه که مراجعه کنید به پاستور و اونجا تمام اين واكسنهای لازم بصورت کامل برای شما تزریق می کنن
به جز mmr
[/quote
تو روخدا اشتباه همدیگرو راهنمایی نکنین. واکسن tdبرای بالی پنجاه سال 3 نوبت و برای زیز پنجاه سال دو نوبت است. و فواصلش 0-1-7 میباشد،البته اگر پستها را از ابتدا بخونین به خوبی متوجه میشین.
ولی اگر دقت کرده باشید من اشاره کردم که td در 2 نوبت که فقط بوستر میزنه همون کاری که برای من پاستور تجریش انجام داد
و دوباره اشاره کردم البته نقل از تجربیات دوستان گذشته که برای ابوظبی باید 3 نوبت تزریق بشه
که من از دکتر پاستور خواهش کردم برای من نوبت سوم بصورت غیر واقعی وارد کنه
که ایشون هم قبول کردن قبل مصاحبه برای من وارد کنن
فکر نمی کنم اطلاعانی که من دادم دور از واقعیت باشه
باز با این حال مرسی از توجه شما
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر 2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک