موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چرا کسی به سوال من جواب نمیده !!!!!! تو یکی از کامنت ها گفته شد واکسن mmr تا 6 ساعت بعد از واکسن دیفتری کزاز حتما باید زده بشه . صحت داره این موضوع؟؟؟؟؟ من mmr رو 1 هفته بعد از دیفتری کزاز زدم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-20 ساعت 18:08)m.ali نوشته: [quote='shervin4d' pid='491074' dateline='1399159799']
سلام و تبریک به همه شما بدنده های عزیز. انگار همین 2دهفته پیش بود که تو پاستور تجریش با استرس اینور و اونور میدویدم که واکسنی از قلم نیفته... خیلی سریع تر از اونی که فکر میکنین میرسین اینجا. فقط توجه کنید که پاستور واکسن TDیا همون دیفتری گزاز رو یه مرحله میزنه و یک مرحله هم خودش الکی 10 سال قبل رو وارد میکنه که اکثرا مورد قبول بیمارستان دوبی نبود . اولا باید 3 مرحله نوشته بشه و فاصله هاش باید 1 1 6 باشه یعنی یکی دیگه یک ماه بعد از واکسن اول و سومی هم 6 ماه بعد از اولی تزریق بشه. اگر اصرار کنید تو پاستور براتون به این شکل هم وارد میکنن. من ور مورد واکسن ها توتهران اطلاعاتم کامله چون تازه انجام دادم. اگر کمکی خواستید در خدمتم.
سلام
من به تازگی رفتم پاستور به من گفتند چون سربازی معاف شدی فقط باید واکسن TD و MMR و INFLUENZA بزنی؟ ایا این درسته؟ و چه واکسنهایی باید بزنم؟
سلام/منم رفتم پاستور.درمورد mmr گفت لازم نیست درصورتیکه بچگی این واکسنو زدم.سفارت قبول میکنه؟؟؟؟ درمورد دیفتری کزاز هم چیزی بهم نگفتن
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-21 ساعت 09:12)behdadK نوشته: زبان من یکی مو در آورد از بس در هر صفحه نوشتم که ابوظبی 3 بار TD میخواهد و یک نفر فرهیخته از پاستور آمد و گفت پاستور به من گفته 2 بار. از این به بعد هر کدوم از دوستان هرچند بار خواست بزنه پای خودش. هزینه ی اضافی هم که ابوظبی تقبل میکنند نوش جونشون! اگر خانم بخشنده پاستور کارش رو مثل خانم طاهر نژاد بلد بود اینقدر اینجا الکی تاپیک جلو نمی رفت.
هر کسی هم براش مهمه که چند بار باید بزنه زحمت بکشه 2-3 صفحه قبل رو بخونه. خواهشا بحث رو کش ندید 20 صفحه است که هر کسی میاد میگه TD بزنم یا نزنم و یک بار همه واکسن هاش رو اعلام میکنه که تایید بگیره! دوستان یه کم به خودتون زحمت بدید 3 صفحه قبل رو بخونید قبل از اینکه سئوالتون رو مجدد تکرار کنید
دوست عزیز، هموطن، همسفر خانم دکتر بخشنده شخصیتی جدا از دکتر شوکلا و دکتر اونگان و ... است و البته متاسفانه اطلاعاتش از همه ماها هم کمتر است
سلام/
میترسم این سوال رو بپرسم.ولی خوب چیکارکنم ،پاستور به من گفتن واکسنی که موقع عقد زدم (1مرحله)همون واکسن دیفتری کزاز هستش و دیگه نیازی به این واکسن نیست.درسته؟؟؟؟؟
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-08-26 ساعت 12:53)babak12 نوشته: (2014-08-26 ساعت 12:43)milad.nas نوشته: (2014-08-26 ساعت 12:41)babak12 نوشته: (2014-08-26 ساعت 12:33)milad.nas نوشته: سلام
میخواستم بدونم پیشنهاد دوستان برای تزریق واکسن آنفولانزا با کیس نامبر 30xx حدود چه تاریخیه ؟ ممنونم
سلام دوست عزيز
ترجيحا 1 مانده به زمان مصاحبه
خب با توجه به کیس نامبر من حدودا یک ماه دیگه خوبه ؟
دوست عزيم 1 مانده به زمان مصاحبه
يعني بعد از دريافت نامه دوم و مشخص شدن زمان مصاحبه شما بعد
بايد اين واكسن تزريق كنيد
اين پست مطالعه بفرماييد
ما با فایل نامبر کمی کمتر از شما انستیتو پاستور رفتیم واکسن آنفوانزا را زذیم گفت یکسال اعتبار داره من فقط یک نوبت ام ام آر مانده برای یکماه بعد
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام