موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما سری سوم واکسن هپاتیت مان هفت روز قبل از زمان مصاحبه مان هست به نظر شما واکسن همینجا بزنیم یا بریم آنکارا نوش جان کنیم .
اینجا هزینه اش کمتره ولی اگر اینجا واکسنو بزنیم دکتر گیر نمیده که چرا هفت روز قبل از مدیکال واکسن زدید و توی آزمایش ها اختلال به وجود نمیآره؟
ما همه واکسنها را زدیم فقط همین دور سوم هپاتیت مانده
دوستانی که اطلاع دارند کمک کنن
ممنون
کیس نامبر:1000/تاریخ رویت قبولی:1 می /تعداد نفرات کیس:2 نفر/تاریخ ارسال فرم: می /کنسولگری: آنکارا / تاریخ مصاحبه: :دسامبر/ ویزا :به امید خدا یک ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فکر میکنم باید برید اونجا بزنید.چون ما که رفته بودیم انستیتو پاستور تجریش بهمون گفت 1 ماه قبل از مصاحبه باید تمام واکسنهارو زده باشین و تا یک ماه قبل از مصاحبه هیچ واکسن با ویروس زنده نباید دریافت کرده باشین و هپاتیتم واکسنی هست که ویروس زنده داره.فکر میکنم برید اونجا بزنید و به دکتر اونجا بگید که نوبت 3 واکسنتون هست بهتر باشه.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا راهنمايي كنيد، من كودك ٥/٥ ساله دارم كه واكسنهاش رو طبق برنامه كشوري زده. مي خواستم بدونم كه علاوه بر اون واكسنها، چه واكسن ديگه اي لازم هست كه بهش بزنم تا در آنكارا نياز به واكسن ديگري نباشه. خيلي ممنون مي شم راهنمايي كنيد.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام واسه کیس ***5مدیکالهام رو شروع کنم؟ خودم خانمم و پسر 8سالم ممنون از پاسختون.
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
جواب شما به زبان ساده این هست...یا تمام واکسن ها رو با فاصله ی بیشتر از یک ماه ایران بزنید...یا هر چی باقی مونده همون کشور مصاحبه تون بزنید...به هیچ عنوان یه هفته قبل از مصاحبه، ایران واکسن نزنید...
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز ، لازم ديدم كه ليست بيماريهاي واگير رو كه در روند دريافت ويزاي مهاجرت اشكال ايجاد مي كن، ذكر كنم:
١)سل ٢)جذام ٣)سيفيليس ٤)شانكروييد ٥) سوزاك ٦) گرانولوم اينگوينال و ٧) لنفوگرانولوم ونروم كه از شماره ٣ تا ٧ جزو بيماريهاي منتقله جنسي هستن. توجه كنيد كه ايدز و هپاتيت جزو اين بيماريها نيستند و اگر كسي از برندگان خصوصا هپاتيت ويروسي فعال يا ناقل هپاتيت يا ايدز باشه، منعي براي ورود به امريكا نداره. حتي در موارد بيماريهاي ذكر شده در بالا فرد بعد از درمان مي تونه وارد امريكا بشه و براي اينكار فرمهاي مخصوصي رو پر مي كنه و بعد از درمانهاي اوليه و خروج از مرحله ناقلي معاينه مجدد ميشه.
منبع :
http://www.cdc.gov/immigrantrefugeehealt...luded.html
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.