موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من چند ماه پیش انستیو پاستور تجریش مراجعه کردم. خانم دکتری که اونجا حضور داشتن به من گفتن واکسن آنفولانزا رو بزنم و واکسن ام ام آر رو که دوره دبیرستان زده بودم یک نوبت دیگه بزنم که من هم انجام دادم. در مورد واکسن هپاتیت گفتن چون سنم بالای 30 سال هست نیازی به تزریق هپاتیت ندارم. کزاز رو هم یک ماه قبل از مصاحبه میزنم. هر از چندگاهی نگران میشم که شاید اطلاعاتشون کامل نبوده و من باید واکنس های دیگه هم بزنم. لطفا در این مورد راهنمایی کنید
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
یک سوال داشتم از بچهای مشهدی که قبلا کارت زرد شونو تو مشهد پر کردن، که آیا کارت زردی که دکتر نیری مهر میزنن مورد تایید دکتر مدیکال هست ?
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-18 ساعت 17:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-18 ساعت 17:33 توسط sepideh jan.)
سلام،عزیزم خانم دکتر که در پاستور هستن اطلاعاتشون کامله.شاید اشتباه متوجه شدین،بنده هم بالای ۳۰ بودم ولی هر سه مرحله هپاتیت را زدم.گاهی اوقات خود ما بد متوجه میشیم وگرنه مگه میشه به من که بالای سی سال هستم بگن بزن ولی به شما که مثل منی بگن نزن؟
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر 2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015
ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵
آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
از راهنمایی همگی دوستان واقعا ممنونم. فردا دوباره انستیتو پاستور تجریش سر میزنم و کارت واکسن ها رو بهشون نشون میدم. در مورد واکسن هپاتیت هم مجددا باهاشون صحبت میکنم
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-17 ساعت 22:40)mojgan m نوشته: سلام. من چند ماه پیش انستیو پاستور تجریش مراجعه کردم. خانم دکتری که اونجا حضور داشتن به من گفتن واکسن آنفولانزا رو بزنم و واکسن ام ام آر رو که دوره دبیرستان زده بودم یک نوبت دیگه بزنم که من هم انجام دادم. در مورد واکسن هپاتیت گفتن چون سنم بالای 30 سال هست نیازی به تزریق هپاتیت ندارم. کزاز رو هم یک ماه قبل از مصاحبه میزنم. هر از چندگاهی نگران میشم که شاید اطلاعاتشون کامل نبوده و من باید واکنس های دیگه هم بزنم. لطفا در این مورد راهنمایی کنید
به همسر بنده هم گفتن شما نیازی نداری واکسن هپاتیت رو بزنی ما اولش شک کردیم . گفتیم باشه ولی بعد با خودمون فکر کردیم یه واکسن با قیمت مناسب رو اینجا بزنیم وتو کارت وارد بشه خیلی بهتر از اینه که تو کشور دیگه با هزینه گزاف بزنیم. هپاتیت وارد کارت زرد بشه خیلی بهتره.
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی میدونه شرایط سنی تزریق واکسن مننژیت (طوریکه مورد قبول هر سه سفارت باشد ) چیه ؟ لطفا راهنمایی فرمائید.با تشکر
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام از دوستان خواهش میکنم یه نمونه از کارت زردی که از شهرستان گرفتن با تاریخ بگذارند چون اونی که اول پیج هست واضح نیست در شهرستان نمیدونن چطور باید تاریخارو وارد کنند برای کمک به اونها میخوام ممنونتون میشم.ااگه نتونن وارد کنند باید برای وارد کردن تاریخ به تهران برم .