کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
با تبريك به قبول شدگان جدید
من هم قبلا در این مسیر اومدم و تجربیاتی دارم و البته خیلی ازین تجربیاتو مدیون دوستان قدیمیتر می دونم پس وظیفم میدونم دینمو ادا کنم و به جدیدیها کمک کنم . موردی خاصی بود پیغام بدید در خدمتتون هستم
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: samansaba ، 5ina ، مسافر تنها ، قصه گو
کاربران در حال بازدید این موضوع: ahmadfayeq، AKCanada، amirghn، babak12، jayjay، kage.omid، lucky girl، mohammad0168، nilo-k، parsa_mohyol، sajedeh، .....، shazad، usafirststeps، نسرین20، Vahid2014، 3 کاربر مخفی، 12 مهمان

اه اه 12 مهمان؟
خب بیاین ثبت نام کنین از امکانات سایتم استفاده کنین خب.اخه این چ کاریه
تشکر کنندگان: sasybala69 ، jayjay
۱ سال گذشت.. پارسال همین موقع ما هم همین حس و حال برندهارو داشتیم.. شوکه بودیم.. خوشحال بودیم.. نگران بودیم.. یادش بخیر
به همه ی دوستان و عزیزان برنده شده صمیمانه تبریک‌میگم و آرزوی قبولی دوستانی که امسال قسمت نبود برنده شن‌رو‌در لاتاری سال ۲۰۱۶ رو دارم. موفق و سلامت باشید +++++++
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
(2014-05-03 ساعت 12:27)k1_m_1358 نوشته:  سلام دوست عزیز اگر مرحله دومی نداره پس این چیه که نوشته 2015 Entrant Status Check

DV-2015 entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 1, 2014. The DV-2015 registration period was from October 1, 2013, until November 2, 2013. DV-2015 entrants should keep their confirmation number until at least June 30, 2015.
(2014-05-01 ساعت 23:28)amirghn نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 23:22)elihamo نوشته:  سلام .. تبریک به قبول شدگان... موفق باشید تا اخرش
یه سوال... انگار دوبار اعلام می شه .. یعنی اینطور شنیدم که اگه الانم نشد یه فرصت دیگه هست..2 ماه دیگه یه سری دیگه اعلام میشه...درسته ایا!!
در ضمن من حدود 40 نفر از دوستان و اقوامم شرکت کردن که هیچ کدوم نیوردن پس این قبول شدگان کیا هستن! اینجا هم که خبری نیست
سلام .. تبریک به قبول شدگان... موفق باشید تا اخرش
یه سوال... انگار دوبار اعلام می شه .. یعنی اینطور شنیدم که اگه الانم نشد یه فرصت دیگه هست..2 ماه دیگه یه سری دیگه اعلام میشه...درسته ایا!!
در ضمن من حدود 40 نفر از دوستان و اقوامم شرکت کردن که هیچ کدوم نیوردن پس این قبول شدگان کیا هستن! اینجا هم که خبری نیست

سلام
خیر مرحله دومی در کار نیست.2013 هم که مرحله دوم داشت مرحله اول باطل شد چون سیستم قرعه کشی دچار مشکل شده بود.

از انجمن خیلی کم شاید برنده بشن. اکثر کسانی هم که برنده میشن بعد از قبولی تو مهاجرسرا ثبت نام می کنند برای ادامه مراحل کارشون. 40 نفر و یک نفر نداره بعضی ها برای بار اول و یک شانس قبول میشن بعضی ها هم 12 سال با چند شانس هنوز تو نوبتن. بالاخره قرعه کشی هستش دیگه. خود شما 40 نفر و اطلاع دارید یکی از دوستان کافی نت داره 150 نفر و ثبت نام کرده و......... دیگه میشه حدس زد که تعداد شرکت کنندگان از مرز 1 میلیون در ایران فراتر رفته و هر روز هم میل به مهاجرت بخصوص لاتاری که ثبت نام ازاد و رایگان داره چندسالیست که اینترنتی شده بیشتر میشه.
[/quote]

این پیغام هر سال هستش. مرحله دومی در کارنیست. میگه کد و نگهدارید برای اطمینان همین.
تشکر کنندگان: اشکان 3D
(2014-05-03 ساعت 12:18)sharmi نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 11:37)sinamn نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 11:27)badboy666 نوشته:  امسال سال اخر لاتاری هست یا نه؟؟؟؟چرا کسی جواب نمیدهSad[/font][/size]

فعلا قانون برجا هست. تنها مورد نقضش Immigration reform Bill of the 8 Gang هست که فعلا توافقی روش صورت نگرفته. رئیس جمهور هم وارد دو ساله ی دوم شده و رسم اینه که رئیس جمهور ها در دوره ی دوم دنبال تغییرات بزرگ نمیرن. تمرکز سنا هم روی بیمه ی درمانی هست. به نظر میاد حداقل یک سال دیگه هم برگزار بشه. اگه شرایط تغییر نکنه.
و اگه توافق صورت بگیره چه اتفاقی میوفته ؟Rolleyes

بستگی داره این Bill تیکه تیکه بررسی بشه یا کامل. اگه تیکه تیکه بررسی بشه ممکنه لاتاری حذف نشه اما قطعا شریطش تغییر میکنه. اگه یک جا بررسی بشه قطعا برنامه تنوع برگزار نمیشه و ویزا ها بین دارندگان f1 و hb1 تقسیم میشه.
تشکر کنندگان: jayjay ، battosai ، sharmi
(2014-05-02 ساعت 00:12)ftbahi نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 23:49)BIG.BANG777 نوشته:  من از صفحه پایان ثبت نام PDF گرفته بودم که کپی پیس میکنم روی ورق هم نوشته بودم دستی وارد کردم ایراد میگیره فورگت کانفرمیشن هم میزنم ایراد میگیره.البته چند نفر رو چک کردم قبول نشده بودن با سایت و کارکردشم اشنا هستم کسی ایراد کار منو میدونه راهنمایی کنییییید

من و 3 نفر دیگه هم مشکل شما رو داریم Sad

منم مشكل شما رو دارم،نمي دونم چيكار كنم Sad
تشکر کنندگان:
(2014-05-03 ساعت 14:05)Parisazh نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 00:12)ftbahi نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 23:49)BIG.BANG777 نوشته:  من از صفحه پایان ثبت نام PDF گرفته بودم که کپی پیس میکنم روی ورق هم نوشته بودم دستی وارد کردم ایراد میگیره فورگت کانفرمیشن هم میزنم ایراد میگیره.البته چند نفر رو چک کردم قبول نشده بودن با سایت و کارکردشم اشنا هستم کسی ایراد کار منو میدونه راهنمایی کنییییید

من و 3 نفر دیگه هم مشکل شما رو داریم Sad

منم مشكل شما رو دارم،نمي دونم چيكار كنم Sad

خب دوست من
اولا اطلاعاتو با دست وارد کن و کپی و پیست نکن
اگه اطلاعاتت یادت رفته از گزینه Forgot Confirmation Number استفاده کن
اگه باز نشد از یه مرور گر دیگه استفاده کن
اگه بازم نشد از یه سیستم دیگه وارد بشو چک کن
اگه بازم نشد دیگه شرمنده بیخیالش شو
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ماهم خوشبختانه قبول شدیم.
کیس نامبرمون هم: 4XXX هست
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب

(2014-05-03 ساعت 08:29)sysmaster نوشته:  یکی از دوستای خیلی صمیمی من خواهر خانمش برنده لاتاری 2015 شده بود واقعا پسر خیلی گلیه برای همین گفتم اگه کمکی چیزی از دستم بر میاد شماره منو بده به خواهر خانمت !
بگذریم دیشب بهم زنگ زد و سعی کردم راهنماییش کنم تو حرفهام بهش گفتم سعی کن شماره کیست را توی سایت و کلا به غریبه ها ندی .
دیشب دوستم تو اسکایپ برام پیغام گذاشته که شوهر این بابا که با من حرف زده کلی بهشون تلفن زده که فلانی ( که من باشم ) چرا شماره کیس مارا گرفته و چه میدونم نکنه ازش سو استفاده کنه و چرا شماره کیس خودش را به ما نگفته و از این حرفها
خواستم بگم بچه ها حواستون باشه به چه کسی محبت میکنید

شرش کم جوابشو نده دیگه ...! من خودم از این موردا زیاد داشتم .... مخصوصا اون موقع که طرف حرف خودمو واسه خودم هجی می کنی دیگه دیوونه می شم. .... کسی این تیپی به پستم بخوره شک نکن گذاشتمش کنار .....

مثلا تو یه جریانی به یکی از همکارام گفتم : شما باید پرفشنال عمل کنی و اول بری سراغ ثبت امتیاز طرح ت تو بیمه .... آقا این حرف اختصاصی خودمه و با تجربه بهش رسیدم دیگه .... دیدم دو روز بعد مخاطب خاص آقا تماس گرفته که آقای امیراشکان ما با همفکری جاست فرندم به این نتیجه رسیدم که تو این قضیه پرفشنال عمل کنیم و بریم سراغ بیمه ...... گفتم شما هم اگه طرحی دارید ما می تونیم براتون پرفشنالش..!!!! کنیم ..... Sad بعد 3 ماه فکرکنم طرف هنوز رو بند باشه خشک نشده Cool
تشکر کنندگان: soruosh ، اشکان 3D ، pari pariaaa
دوستان یه مسئله:
الان که راهنمای مربوط به مدیکال آنکارا رو میخونم نوشته نتایج تست ایران رو قبول نخواهد کرد.
چیکار کنیم حالا؟
این واکسن های هپاتیت چند مرحله ای رو که نمیشه تو 2 روز اقامت در ترکیه قبل مصاحبه زد تموم کرد.
اساتید لطفاً راهنمایی بفرمائید.
DV 2008: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2009: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2010: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2011: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2012: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2013: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2014: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2015: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2016: HAS NOT BEEN SELECTED
تشکر کنندگان:
(2014-05-03 ساعت 13:27)5ina نوشته:  ۱ سال گذشت.. پارسال همین موقع ما هم همین حس و حال برندهارو داشتیم.. شوکه بودیم.. خوشحال بودیم.. نگران بودیم.. یادش بخیر
به همه ی دوستان و عزیزان برنده شده صمیمانه تبریک‌میگم و آرزوی قبولی دوستانی که امسال قسمت نبود برنده شن‌رو‌در لاتاری سال ۲۰۱۶ رو دارم. موفق و سلامت باشید +++++++

امیدوارم این دوستای عزیزم که امسال برنده شدن سال دیگه حال ما رو نداشته باشن و یک ضرب ویزا بگیرنWink
تشکر کنندگان: 5ina ، MEHR52
(2014-05-03 ساعت 14:32)tapartoor600 نوشته:  دوستان یه مسئله:
الان که راهنمای مربوط به مدیکال آنکارا رو میخونم نوشته نتایج تست ایران رو قبول نخواهد کرد.
چیکار کنیم حالا؟
این واکسن های هپاتیت چند مرحله ای رو که نمیشه تو 2 روز اقامت در ترکیه قبل مصاحبه زد تموم کرد.
اساتید لطفاً راهنمایی بفرمائید.

شما تاحد امکان واکسنهاتون رو بزنید. برای ما همه رو قبول کردن
تشکر کنندگان: tapartoor600
سلام دوستان
من برای بار سوم شرکت کرده بودم و بازم برنده نشدم اما باز هم در سال های اینده ثبت نام خواهم کرد.
فقط یه راهنمایی میخوام این کسایی که برنده میشن یعنی ظاهرا 55000 تا که اگه مجرد نباشن بیشتر هم میشن گیریم که مثلا نفر 700 که برنده شده از 55000 تا نره یا یکی دیگه مثلا پولش نرسه بره یا یکی دیگه اصلا تایید نشه یا فوت کرده باشه یا اطلاعات جعلی باشه و به هردلیلی نره چه طوری میشه؟اون وقت نفر بعدی که میشه 55001 نوبتش میرسه؟و به همین ترتیب بگیم مثلا 2000 تا کنسلی باشه میرسه به ترتیب برنده شدن تا نفر 57000 ام یا نه دیگه همون مثلا 53000 نفر فقط برنده هستن؟
یکی اینو میخواستم بدونم که اگه این طوری باشه تو هر سالی که کسی برنده نمیشه باید هر 2و3 هفته حداقل چک کنه چون شاید نفر بعد 55000 باشه طبق قرعه کشی و بزنه که برنده شدی مثلا بعد 2 ماه.به نظرم باید این طور باشه وگرنه خیلی از برنده ها یا تکراری میشن که حالا انگار گفتن تکراری ها حذف میشه اما خیلیا جعلی هستن(حتی یکبار ثبت نام)خیلی ها به دلایله دیگه که گفتم کنسل میشن و این طوری هم حق بقیه ضایع میشه هم اینکه کمتر از 55000 تا برنده میشن.
اگه کسی در جریان این موضوع هست لطفا حتما راهنمایی کنه.مرسی.
تشکر کنندگان: samansaba ، mahdibashoma
خب دیگه قسمت نبود امسالم
تبریک به همه دوستانی که قبول شدن
ما رفتیم تا لاتاری 2016 .....
به امید قبولی 2016 بدرود
تشکر کنندگان: 5ina ، soli asali ، satin
بچه هایی که مشکل دارن در دیدن نتیجه اشون، به کاراکترهایی که خود سایت میگه ممکنه اشتباه بشن دقت کنن، من چند دفعه کیس نامبر رو کپی پیست کردم و ارور داد بهم. توش که دقت کردم دیدم حرف I (آی کپیتال) داره که وقتی کپی پیست میکنم ممکنه اون رو به صورت l (ال کوچیک) بخونه. دستی نوشتم و مشکل حل شد. کاراکترهای مشکل دار رو مینویسه.
کیس نامبر: 2015AS8XX> پسر 25 ساله، دانشجو در زمان مصاحبه، بدون سابقه کار دولتی و معاف از سربازی> سفارت: استکهلم> ارسال فرم ها: 26 May> کارنت: 22 August> مصاحبه : 3 October > کلیر: December 5 > ورود به آمریکا: March 4> دریافت سوشیال: March 16> دریافت گرین کارت: April 17
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان