موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دیدم بچه های اینجا از ایمیلی که توسط kcc براشون فرستاده شده صحبت می کنند و بعضی از دوستان هم متن را گذاشتم و خوندم ولی نکته ای که برای من جای تعجب داشت این هست که این ایمیل برای هیچ کدوم از اعضای خانواده ما که ثبت نام کرده بودیم ارسال نشد. حتی اسپم ها را هم برای هر چهار تا ایمیل چک کردم ولی ایمیلی از kcc دریافت نکرده بودیم.
کیس ها را به راحتی چک می کنم و عبارت انتخاب نشده اید را می بینم ولی این نیومدن ایمیل من را نگران کرد که آیا ممکن هست جایی در ثبت نام اشتباه کرده باشم و کیس ها در قرعه کشی شرکت داده نشده باشند؟ آیا کسانی که شرکت داده نمیشند بازهم عبارت انتخاب نشده اید را می بیند یا اصلا اجازه چک کردن نمیده و میزنه اطلاعت وارد شده درست نمی باشد؟؟
خیلی برام مهم هست چون سه سال هست که دارم شرکت می کنم و یعنی این سه سال جایی از کارم اشتباه می کردم؟؟؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
حق با شماست...من عصبانی شدم
اما ببینید, من اگه بخوام بیام و هر چیزی رو بپرسم و جوابش رو هم همون موقع بخوام..... اینجوری که نمیشه
آخرش هم گلایه کنم و آرزوی بدی رو برای دیگران داشته باشم
شما خیلی بخشنده هستید اما .....
و اما برای وضعیت روحی.... شب اعلام نتایج من 10 بار اطلاعاتم رو وارد کردم ... و عین 10 بار ارور داد
رفتم تاپیک های 2013 نگاه انداختم و جوابمو پیدا کردم
میدونید چیه حالا سوال پرسیدن بدون جستجو مشکلی نداره.... اما گلایه کردن و استفاده از کلماتی مثله حلالتون نمیکنم و آرزو میکنم حال روزگار منو داشته باشید, اصلا و به هیچ وجه قابل تحمل نیست
شاید شما خیلی ساده از کنار این کلمات عبور کنید و اهمیتی براتون نداشته باشه ... اما این کلمات برای من خیلی سنگین هستند
موفق باشید
stock-FEx-bond
Market
و دیگر هیچ
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
سلاااااام
بچه هاااااا خواهرم قبووووول شده!!!! با اسم خودش!!! آنکارااا... 4000
روز اول چک کردم قبول نشده بود! امروز 6 صبح دیدم قبول شده!!! هنوز دست و پام میلرزه!!!!
خیلی خوشحالیم...
فک کن 6 صبح در خونشون رو بزنی خبر خوشحالی بدی بهشون...واقعا خوشحالم.
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-07 ساعت 08:13)dvb3000 نوشته: (2014-05-07 ساعت 03:04)aminvo نوشته: سلام دوستان
دیدم بچه های اینجا از ایمیلی که توسط kcc براشون فرستاده شده صحبت می کنند و بعضی از دوستان هم متن را گذاشتم و خوندم ولی نکته ای که برای من جای تعجب داشت این هست که این ایمیل برای هیچ کدوم از اعضای خانواده ما که ثبت نام کرده بودیم ارسال نشد. حتی اسپم ها را هم برای هر چهار تا ایمیل چک کردم ولی ایمیلی از kcc دریافت نکرده بودیم.
کیس ها را به راحتی چک می کنم و عبارت انتخاب نشده اید را می بینم ولی این نیومدن ایمیل من را نگران کرد که آیا ممکن هست جایی در ثبت نام اشتباه کرده باشم و کیس ها در قرعه کشی شرکت داده نشده باشند؟ آیا کسانی که شرکت داده نمیشند بازهم عبارت انتخاب نشده اید را می بیند یا اصلا اجازه چک کردن نمیده و میزنه اطلاعت وارد شده درست نمی باشد؟؟
خیلی برام مهم هست چون سه سال هست که دارم شرکت می کنم و یعنی این سه سال جایی از کارم اشتباه می کردم؟؟؟
سلام دوست عزیز
در متن نوشته :
This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem
یعنی این ایمیل برای کسانی که ارسال شده که در تاریخ 1 می سعی کردن از قسمت بررسی قبولی نتایج رو چک کنند و منظورش اینه سعی کردن از سمت بازیابی کد تاییده به نتایج درسترسی پیدا کنند زیرا با خود کد تاییده در برگه پرینت گرفته یا ذخیره شده به جای نرسیدن و فرض رو بر این گذاشتن "KCC" که این گروه نتونستن اون روز به نتایج دسترسی پیدا کنند یا به درستی دسترسی پیدا کنند.
من با آدرس جیمیلم ثبت نام کردن و سال 2014 با آدرس Hotmail ولی ایمیل برای آدرس Hotmail اومده چون من روز یک می برای بازیابی کد تاییده اشتباهی آدرس Hotmail ام رو در قسمت بازیابی کد تاییده وارد کردم بودم
This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check
معنیش
این ایمیل برای همه کسانی ارسال که سعی کردن واردبشن به قسمت اعلام نتایج ارسال شده است
چون شما فقط کد تاییده و سال تولد و اسم رو میزننین سایت لاتاری از کجا ایمیل شما رو داره پس منظور کسانی هست که سعی کردن نتایج ببینن و آدرس ایمیل وارد کردن
عااااشق این ایمیلم...چون رفتم دیدم خواهرم قبووول شده...انکارا 4000
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز alireza_guitar واقعا خوشحال شدم
چيزي شبيه معجزه بود
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون