کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-06 ساعت 03:28)majidmajidmajid نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
من امسال با يك اتفاق عجيب رو برو شدم ديگه بعد از اين همه سال ثبت نام اينجوريشو نديده بودم!!!!
من وقتي كانفرميشن نامبر و اطلاعات كامل مادرمو وارد ميكنم صفحه برندگان باز ميشه ولي نام و مشخصات
مربوط به يك نفر توي ليبرياست !!! نميدونم چيكار كنم اصلا باهاشون تماس بگيريم يا نه به نظرتون مشكل كجاست؟
عكس صفحه هم واستون گذاشتم
[عکس: i6feb5.jpg]

لينك عكس: http://i61.tinypic.com/t03yxj.jpg

مختل شده بوده .... بایست دوباره چک کنید.
تشکر کنندگان:
(2014-05-07 ساعت 01:55)Balagar_assaluyeh نوشته:  من هر كاري كردم نتونستم چك كنم، ولي متمعن باشيد اگه قبول شده باشم حلالتون نميكنم، چون خيلي وقته دنبال يه جواب بودم ازتون، از حالا به بعد هم ديگه لازم نيست جواب بديد، چون من ديگه مهاجر سرا هم نميام.
فقط روزگارم رو براتون آرزو ميكنم.
باي

سلام
چرا شاکی شدی ار مهاجر سرایی ها، ما که بچه های خوبی هستیم ..!! بعضی وقت ها پیش می یاد که کسی آنلاین نیست شما موقعی که پست میذاری واسه سوال اون پایین صفحه رو هم نگاهی کن ببین کسی آنلاین هست یا نه ..؟Cool

در مورد سوالت هم این که شما اول باید بری روی لینک https://www.dvlottery.state.gov/ESC اونجا روی گزینه Continue آبی رنگ کلیک کنی و توی صفحه ای که باز میشه مشخصاتت رو به ترتیب وارد کنی طبق همون نگارشی که توی فرم ثبت نام داشتی ....

اگه مشخصاتت را نداشتی یا شماره ات رو فراموش کردی باید روی Forgot Confirmation Number آبی رنگ کلیک کنی و با مشخصاتت دوباهر چک کنی .... به همین راحتی ..!

اگه انتخاب شده باشی که مشخصاتت توی یک برگه جدید لیست میشه و بهت نمایش داده میشه
اگه انتخاب نشده باشی که گزینه hase note been selected بهت نشون داده میشه ..... این از این

حالا امسال برای اینکه روز اول اعلام نتایج سایت یه خورده مشکل داشته برای خیلی ها ایمیل اومده که دوباره بروند و چک کنند .. که ایمیل خیلی مهمی نیست.... و شما دوباره به همون روشی که گفتم چک کنید شمارتون را ... تموم
سوالی داشتید ما هستیم ...Cool
تشکر کنندگان: Danoosh ، قصه گو ، مسافر تنها ، MEHR52 ، soruosh
سلام دوستان
دیدم بچه های اینجا از ایمیلی که توسط kcc براشون فرستاده شده صحبت می کنند و بعضی از دوستان هم متن را گذاشتم و خوندم ولی نکته ای که برای من جای تعجب داشت این هست که این ایمیل برای هیچ کدوم از اعضای خانواده ما که ثبت نام کرده بودیم ارسال نشد. حتی اسپم ها را هم برای هر چهار تا ایمیل چک کردم ولی ایمیلی از kcc دریافت نکرده بودیم.
کیس ها را به راحتی چک می کنم و عبارت انتخاب نشده اید را می بینم ولی این نیومدن ایمیل من را نگران کرد که آیا ممکن هست جایی در ثبت نام اشتباه کرده باشم و کیس ها در قرعه کشی شرکت داده نشده باشند؟ آیا کسانی که شرکت داده نمیشند بازهم عبارت انتخاب نشده اید را می بیند یا اصلا اجازه چک کردن نمیده و میزنه اطلاعت وارد شده درست نمی باشد؟؟

خیلی برام مهم هست چون سه سال هست که دارم شرکت می کنم و یعنی این سه سال جایی از کارم اشتباه می کردم؟؟؟
اگر می خواهید اقیانوس های جدید را کشف کنید اول باید شهامت ترک ساحل را داشته باشید.

انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Danoosh ، قصه گو ، sepandarA
(2014-05-07 ساعت 01:55)Balagar_assaluyeh نوشته:  من هر كاري كردم نتونستم چك كنم، ولي متمعن باشيد اگه قبول شده باشم حلالتون نميكنم، چون خيلي وقته دنبال يه جواب بودم ازتون، از حالا به بعد هم ديگه لازم نيست جواب بديد، چون من ديگه مهاجر سرا هم نميام.
باي

آقایون....خانمها
لطفا بفهمید که چی دارید میگید
اینجا مردم ...نوکر و کلفتتون نیستن که هر سوالی پرسیدید...بیان و سریع بهتون جواب بدن
اگه تاپیک سالهای گذشته رو بخونید حتما جوابتون رو پیدا میکنید
در غیر اینصورت اینجا مطرح کنید
قرار نیست که اگر کاربرهای فعال و زحمتکش فروم, وقت نکردند جوابتون رو بدن.... کلی حرف بهشون بزنید
ما همه اینجا هستیم تا بدون چشمداشت به چیزی,به همدیگه کم کنیم
-----------------------------------------
و اما برای شما... من بصورت کامل توی عکس زیر براتون مینویسم
و امیدوارم که قبول هم شده باشید...چرا؟ چون خیلی دوست دارم مهاجرت کنی به جایی که آدم های طلبکار و از خود راضی جایی ندارن....ایالات متحده مثه ایران نیست که برای یه کاری طلبکار باشی و سریع کارت رو راه بندازن

(امیدوارم این پستم رو ببینید)
در عکس زیر کامل توضیح داده شده

[عکس: 12222.png?lgfp=3000]

موفق باشید
stock-FEx-bond
Market

و دیگر هیچCool
(2014-05-07 ساعت 03:04)aminvo نوشته:  سلام دوستان
دیدم بچه های اینجا از ایمیلی که توسط kcc براشون فرستاده شده صحبت می کنند و بعضی از دوستان هم متن را گذاشتم و خوندم ولی نکته ای که برای من جای تعجب داشت این هست که این ایمیل برای هیچ کدوم از اعضای خانواده ما که ثبت نام کرده بودیم ارسال نشد. حتی اسپم ها را هم برای هر چهار تا ایمیل چک کردم ولی ایمیلی از kcc دریافت نکرده بودیم.
کیس ها را به راحتی چک می کنم و عبارت انتخاب نشده اید را می بینم ولی این نیومدن ایمیل من را نگران کرد که آیا ممکن هست جایی در ثبت نام اشتباه کرده باشم و کیس ها در قرعه کشی شرکت داده نشده باشند؟ آیا کسانی که شرکت داده نمیشند بازهم عبارت انتخاب نشده اید را می بیند یا اصلا اجازه چک کردن نمیده و میزنه اطلاعت وارد شده درست نمی باشد؟؟

خیلی برام مهم هست چون سه سال هست که دارم شرکت می کنم و یعنی این سه سال جایی از کارم اشتباه می کردم؟؟؟

شما یه کم دیگه منتظر باشین بعد چک کنین باز ایمیلتونو
من همین چند دقیقه ی قبل این ایمیلو دریافت کردم و سریع اومدم مهاجر سرا ببینم بچه ها چی میگن که دیدم گویا اونا زودتر از من دریافت کردن و صحت داره
شما هم احتمالا طی یکی دو روزه آینده این ایمیلو دریافت می کنین
نگران نباشین
تشکر کنندگان: Danoosh ، amir-ashkan ، قصه گو ، soheil1360 ، aminvo ، sepandarA
(2014-05-07 ساعت 03:09)Danoosh نوشته:  
باي

آقایون....خانمها
لطفا بفهمید که چی دارید میگید
اینجا مردم ...نوکر و کلفتتون نیستن که هر سوالی پرسیدید...بیان و سریع بهتون جواب بدن
اگه تاپیک سالهای گذشته رو بخونید حتما جوابتون رو پیدا میکنید
در غیر اینصورت اینجا مطرح کنید
قرار نیست که اگر کاربرهای فعال و زحمتکش فروم, وقت نکردند جوابتون رو بدن.... کلی حرف بهشون بزنید
ما همه اینجا هستیم تا بدون چشمداشت به چیزی,به همدیگه کم کنیم
-----------------------------------------
و اما برای شما... من بصورت کامل توی عکس زیر براتون مینویسم
و امیدوارم که قبول هم شده باشید...چرا؟ چون خیلی دوست دارم مهاجرت کنی به جایی که آدم های طلبکار و از خود راضی جایی ندارن....ایالات متحده مثه ایران نیست که برای یه کاری طلبکار باشی و سریع کارت رو راه بندازن

(امیدوارم این پستم رو ببینید)
در عکس زیر کامل توضیح داده شده

[عکس: 12222.png?lgfp=3000]

موفق باشید

سلام دوست عزیز شما که عصبانی تر ازدوست تازه واردمون هستید بنده خدا چیزی نگفت که شما حمل برطلبکاری ایشون گذاشتید و این همه نسبت خودخواهی و ازخود راضی بودن بهشون دادید شاید شما هم در موقعیت ایشون بودید از ندانستن چیزی ناراحت می شدید اول ازخودتون بعد ازهم وطناتون بالاخره هرکسی دید و برداشت خودشو داره شما هم برادرم زیاد روی عصبانیت دیگران که یه چیزی گفتن مانور ندید بخشش همیشه از ما قدیمی هاست شما هم به دل نگیرید
تشکر کنندگان: Purple ، Danoosh ، قصه گو ، مسافر تنها ، MEHR52 ، mozhgangh ، mohsen7337 ، aghamilad
سلام
حق با شماست...من عصبانی شدم
اما ببینید, من اگه بخوام بیام و هر چیزی رو بپرسم و جوابش رو هم همون موقع بخوام..... اینجوری که نمیشه
آخرش هم گلایه کنم و آرزوی بدی رو برای دیگران داشته باشم
شما خیلی بخشنده هستید اما .....

و اما برای وضعیت روحی.... شب اعلام نتایج من 10 بار اطلاعاتم رو وارد کردم ... و عین 10 بار ارور داد
رفتم تاپیک های 2013 نگاه انداختم و جوابمو پیدا کردم

میدونید چیه حالا سوال پرسیدن بدون جستجو مشکلی نداره.... اما گلایه کردن و استفاده از کلماتی مثله حلالتون نمیکنم و آرزو میکنم حال روزگار منو داشته باشید, اصلا و به هیچ وجه قابل تحمل نیست
شاید شما خیلی ساده از کنار این کلمات عبور کنید و اهمیتی براتون نداشته باشه ... اما این کلمات برای من خیلی سنگین هستند

موفق باشید
stock-FEx-bond
Market

و دیگر هیچCool
تشکر کنندگان: aghaghia ، قصه گو ، MEHR52 ، sepandarA ، jayjay ، laili ، negar_karimi6
(2014-05-01 ساعت 22:27)miladfathi021 نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 22:22)dopamin نوشته:  سلام دوستان...
وقتی میگه HAS NOT BEEN SELECTED تمومه دیگه؟Smile

اره متاسفانه

نه تو سایت نوشته تا ۳۰ جون ۲۰۱۵ نگه دارید. چون اگه ویزا هنوز مونده باشه دوباره اسم اعلام میشه، دختر خاله ی من توی همون دور دوم که بعد از جون بود اسمش در اومد
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنمBig Grin
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: estanfordbineh ، sepandarA
(2014-05-07 ساعت 00:50)Balagar_assaluyeh نوشته:  براي منم اين ايميل اومده وگفته همه چه قبول شدن و چه نشدن دوباره چك كنن، ولي من هرچي چك ميكنم ميگه مشخصاتت اشتباه هست، و اين در حاليه كه من اون موقع از مشخصاتم پرينت گرفتم، آخه يعني چي؟ مگه ميشه اشتباه باشه، كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟

ممكنه اين مشكل مربوط به فيلت.....رشكن باشه كه اين ايراد رو ميگيره؟

سلام دوست عزیز مشخصاتت رو واسم خصوصی بفرست واست چک کنم

اگر اسکرین شوت از صفحه تائئیده بفرستی بهتره
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان:
سلاااااام
بچه هاااااا خواهرم قبووووول شده!!!! با اسم خودش!!! آنکارااا... 4000
روز اول چک کردم قبول نشده بود! امروز 6 صبح دیدم قبول شده!!! هنوز دست و پام میلرزه!!!!
خیلی خوشحالیم...
فک کن 6 صبح در خونشون رو بزنی خبر خوشحالی بدی بهشون...واقعا خوشحالم.
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

سلام دوست عزیز

در متن نوشته :

This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem

یعنی این ایمیل برای کسانی که ارسال شده که در تاریخ 1 می سعی کردن از قسمت بررسی قبولی نتایج رو چک کنند و منظورش اینه سعی کردن از سمت بازیابی کد تاییده به نتایج درسترسی پیدا کنند زیرا با خود کد تاییده در برگه پرینت گرفته یا ذخیره شده به جای نرسیدن و فرض رو بر این گذاشتن "KCC" که این گروه نتونستن اون روز به نتایج دسترسی پیدا کنند یا به درستی دسترسی پیدا کنند.

من با آدرس جیمیلم ثبت نام کردن و سال 2014 با آدرس Hotmail ولی ایمیل برای آدرس Hotmail اومده چون من روز یک می برای بازیابی کد تاییده اشتباهی آدرس Hotmail ام رو در قسمت بازیابی کد تاییده وارد کردم بودم

This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check

معنیش

این ایمیل برای همه کسانی ارسال که سعی کردن واردبشن به قسمت اعلام نتایج ارسال شده است

چون شما فقط کد تاییده و سال تولد و اسم رو میزننین سایت لاتاری از کجا ایمیل شما رو داره پس منظور کسانی هست که سعی کردن نتایج ببینن و آدرس ایمیل وارد کردن
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، Danoosh ، amir-ashkan
(2014-05-07 ساعت 08:13)dvb3000 نوشته:  

سلام دوست عزیز

در متن نوشته :

This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem

یعنی این ایمیل برای کسانی که ارسال شده که در تاریخ 1 می سعی کردن از قسمت بررسی قبولی نتایج رو چک کنند و منظورش اینه سعی کردن از سمت بازیابی کد تاییده به نتایج درسترسی پیدا کنند زیرا با خود کد تاییده در برگه پرینت گرفته یا ذخیره شده به جای نرسیدن و فرض رو بر این گذاشتن "KCC" که این گروه نتونستن اون روز به نتایج دسترسی پیدا کنند یا به درستی دسترسی پیدا کنند.

من با آدرس جیمیلم ثبت نام کردن و سال 2014 با آدرس Hotmail ولی ایمیل برای آدرس Hotmail اومده چون من روز یک می برای بازیابی کد تاییده اشتباهی آدرس Hotmail ام رو در قسمت بازیابی کد تاییده وارد کردم بودم

This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check

معنیش

این ایمیل برای همه کسانی ارسال که سعی کردن واردبشن به قسمت اعلام نتایج ارسال شده است

چون شما فقط کد تاییده و سال تولد و اسم رو میزننین سایت لاتاری از کجا ایمیل شما رو داره پس منظور کسانی هست که سعی کردن نتایج ببینن و آدرس ایمیل وارد کردن
عااااشق این ایمیلم...چون رفتم دیدم خواهرم قبووول شده...انکارا 4000
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

دوست عزيز alireza_guitar واقعا خوشحال شدم
چيزي شبيه معجزه بود
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
(2014-05-07 ساعت 08:13)dvb3000 نوشته:  

سلام دوست عزیز

در متن نوشته :

معنیش

دوستم عزیز وقتی ثبت نام میکردید ازتون ایمیل هم خواسته بود.
تشکر کنندگان:
(2014-05-07 ساعت 00:50)Balagar_assaluyeh نوشته:  براي منم اين ايميل اومده وگفته همه چه قبول شدن و چه نشدن دوباره چك كنن، ولي من هرچي چك ميكنم ميگه مشخصاتت اشتباه هست، و اين در حاليه كه من اون موقع از مشخصاتم پرينت گرفتم، آخه يعني چي؟ مگه ميشه اشتباه باشه، كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟

ممكنه اين مشكل مربوط به فيلت.....رشكن باشه كه اين ايراد رو ميگيره؟

شاید شما عدد صفر و حرف O رو اشتباهی تایپ میکنید. اگه به عدد 2015 در کد پیگیریتون توجه کنید عدد صفر توش یه خط کشیده شده و حرف O این خط رو نداره.
تشکر کنندگان: mmahsaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان