کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
دوستان به نظر شما آیا این امکان پذیره که همانظوریکه نرم افزار سیستم ثبت نام لاتاری اسامی تکراری را از قرعه کشی حذف میکنه یک نامه بنویسیم و وضعیت اسفناک ثبت نامهای فله ای در کافی نتهای ایران و محروم ماندن انسانهای شایسته و مستحق دریافت ویزا را توضیح بدیم و ازشون خواهش کنیم ترتیبی بدند تا سیستم ثبت نام ؛ آی پی های تکراری را حذف یا همان لحظه ریجکت کنه تا بساط بنرهای ثبت نامی از کافی نتها بر چیده بشه و دیگه هیچکس نتونه براحتی و با کامپیوتر خودش برای خود شیرینی و خود نمایی و اینجور چیزها دوست پسر , دوست دختر ,دختردایی و دخترعمه و پسر خاله و پسر عمه و ........... خلاصه تمام فک و فامیله خودشو ثبت نام کنه؟
لطفاً متخصصین نرم افزار اظهار نظر نمایند چون من قصددارم حتماً این نامه را بنویسم
تشکر کنندگان: مسافر تنها ، amirghn ، اردوان ، sepandarA ، Danoosh
(2014-05-07 ساعت 09:12)tabim4 نوشته:  دوستان به نظر شما آیا این امکان پذیره که همانظوریکه نرم افزار سیستم ثبت نام لاتاری اسامی تکراری را از قرعه کشی حذف میکنه یک نامه بنویسیم و وضعیت اسفناک ثبت نامهای فله ای در کافی نتهای ایران و محروم ماندن انسانهای شایسته و مستحق دریافت ویزا را توضیح بدیم و ازشون خواهش کنیم ترتیبی بدند تا سیستم ثبت نام ؛ آی پی های تکراری را حذف یا همان لحظه ریجکت کنه تا بساط بنرهای ثبت نامی از کافی نتها بر چیده بشه و دیگه هیچکس نتونه براحتی و با کامپیوتر خودش برای خود شیرینی و خود نمایی و اینجور چیزها دوست پسر , دوست دختر ,دختردایی و دخترعمه و پسر خاله و پسر عمه و ........... خلاصه تمام فک و فامیله خودشو ثبت نام کنه؟
لطفاً متخصصین نرم افزار اظهار نظر نمایند چون من قصددارم حتماً این نامه را بنویسم

کافی نتیه حاظره بابت 5 تومن ثبت نام دوباره IP سیستم رو عوض کنه. که قادر به انجامش هم هست

(2014-05-07 ساعت 08:04)alireza_guitar نوشته:   سلاااااام
بچه هاااااا خواهرم قبووووول شده!!!! با اسم خودش!!! آنکارااا... 4000
روز اول چک کردم قبول نشده بود! امروز 6 صبح دیدم قبول شده!!! هنوز دست و پام میلرزه!!!!
خیلی خوشحالیم...
فک کن 6 صبح در خونشون رو بزنی خبر خوشحالی بدی بهشون...واقعا خوشحالم.

تبریک ویژه علیرضا خان ، انشالله که سال دیگه خبر قبولی خودت رو به ما بدی Wink
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
تشکر کنندگان: shayesteh ، tapartoor600 ، alireza_guitar ، شهلا 1346
مطمئناً هزاران فرد تنگ نظر قبلاً اقدام به نوشتن نامه کردن.
من با کسایی که میخوان نامه بنویسن و از این کارا کاری ندارم.
فقط به خودشون نگاه کنند و این که نمیتونن قبول کنن که شانس نیاوردن تا در قرعه کشی (قرعه کشی قرعه کشی) برنده بشن رو قبول کنن.
تمام 7 میلیارد نفر تو دنیا حق دارن در قرعه کشی ثبت نام کنند و هیچ کس جای کس دیگه ای رو تنگ نکرده.
اگر به خدا اعتقاد دارین پس قبول کنین حکمته ، اگر نه پس منطقتون باید بگه که این یه مسئله ریاضیه و احتمال.
من 7 سالیه دارم ثبت نام میکنم برنده هم نشدم. سال دیگه باز هم ثبت نام میکنم.
بس کنید دیگه این بحث و.
واللللله ...
DV 2008: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2009: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2010: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2011: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2012: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2013: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2014: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2015: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2016: HAS NOT BEEN SELECTED
تشکر کنندگان: k1_m_1358 ، karpenter ، aghamilad ، ARSAMNEW ، soruosh
(2014-05-07 ساعت 09:44)tapartoor600 نوشته:  مطمئناً هزاران فرد تنگ نظر قبلاً اقدام به نوشتن نامه کردن.
فقط به خودشون نگاه کنند و این که نمیتونن قبول کنن که شانس نیاوردن تا در قرعه کشی (قرعه کشی قرعه کشی) برنده بشن رو قبول کنن.
تمام 7 میلیارد نفر تو دنیا حق دارن در قرعه کشی ثبت نام کنند و هیچ کس جای کس دیگه ای رو تنگ نکرده.
اگر به خدا اعتقاد دارین پس قبول کنین حکمته ، اگر نه پس منطقتون باید بگه که این یه مسئله ریاضیه و احتمال.
بس کنید دیگه این بحث و.
واللللله ...

دوست عزيز نوشتين :
" هیچ کس جای کس دیگه ای رو تنگ نکرده. "
من ميگم:
دقيقا افرادي كه فله اي و گله اي ثبت نام كردند و قصد رفتن هم ندارند و فقط واسه دلخوشي و تست شانس خودشون ثبت نام كردند دقيقا جاي ما رو تنگ كردند چون شانس قبولي ديگران رو كه مستحق ترند به شدت پائين آوردند
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
تشکر کنندگان: MEHR52 ، amirghn ، feligoli ، sepandarA ، Ali_MD ، amir-ashkan
(2014-05-07 ساعت 08:48)bizi2008 نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 08:04)alireza_guitar نوشته:   سلاااااام
بچه هاااااا خواهرم قبووووول شده!!!! با اسم خودش!!! آنکارااا... 4000
روز اول چک کردم قبول نشده بود! امروز 6 صبح دیدم قبول شده!!! هنوز دست و پام میلرزه!!!!
خیلی خوشحالیم...
فک کن 6 صبح در خونشون رو بزنی خبر خوشحالی بدی بهشون...واقعا خوشحالم.

tabrik
az koja midoonid ke ankarast??

ممنون . شما توی گوگل 'نمونه نامه قبولی لاتری ' سرچ کنید. پایین نامه مینویسه
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: مسافر تنها ، Fifi2015
امسال سال دومی بود که شرکت می کردم - من خودم هشت ساله کافی نت دارم و امسال یه ثبت نام استاندارد و با عکس صحیح برای خودم انجام دادم به چند تا دوستام زنگ زدم که ازم خواسته بودن ثبت نامشون کنم دقیقا موقع ثبت نام بارها بهشون گفتم که مطن هستید که از ته دل خواستار مهاجرت هستید زمان اعلام نتایج چون با تمام وجود قصد مهاجرت داشتم نتیجمو نگاه کردم بله من قبول شدم . دوستام هیچکدوم قبول نشدم - یکی از دوستام موقع نگاه کردن نتیجه قبل از اینکه نگاه کنم بهش گفتم قبول بشی می ری امریکا مردد بود گفت نه
و من مطمن شدم قبول نمی شه و نشد - اینو می خوام همش حکمت خداست اگر همه ایران هم بدون علم کافی ثبت نام کنم حق به حق دار می رسه - اهای اقا یا خانمی که قبول نشدی حکمت خدا رو شکر کن و امید داشته باش
2013 = has been not selected
2014 = has been not selected
2015= کیس نامبر 8200 و کارنت نشدن
2016  در پروسه ‎2015‎ بودم و ثبت نام نکردم
2017 = has been not selected
2018 = has been not selected
2019= has been not selected
دوستان عزیز سلام

امروز با یکی از دوستان تیم ایمیگرنجل تهران که صحبت می کردم پرسیدم آیا مطمئناً شما دسترسی به فرم DS-260 از حالا دارید که روز گردهمایی بتونید برای دوستان بازش کنید و نحوه ی تکمیلش رو آموزش دهید و در جواب این Screen Shot رو دریافت کردم که مطمئن شدم دسترسی دارند و روز گردهمایی می تونند آنلاین فرم رو به شما آموزش بدند.

[عکس: 36880058332518728760.jpg]

اولین گردهمایی برندگان 2015 : جمعه 26 اردیبهشت 93 برابر با 16 می 2014 با موضوع نحوه تکمیل فرم های اولیه برندگان لاتاری برگزار می گردد

از علاقمندان به شرکت در گردهمایی خواهشمندیم پیامکی با فرمت :

خط اول نام کاربری مهاجرسرا
خط دوم نام و نام خانوادگی
خط سوم شماره حدودی کیس نامبر
خط چهارم شهر محل سکونت

به شماره 10006671477153 پیامک نمایید تا در سامانه پیامکی ما ثبت نام شوید و متعاقب آن دعوتنامه شرکت در گردهمایی ها برای شما ارسال گردد.
تشکر کنندگان: mozhgangh ، مسافر تنها ، amir-ashkan ، Aghaman ، lilistar
(2014-05-07 ساعت 09:12)tabim4 نوشته:  دوستان به نظر شما آیا این امکان پذیره که همانظوریکه نرم افزار سیستم ثبت نام لاتاری اسامی تکراری را از قرعه کشی حذف میکنه یک نامه بنویسیم و وضعیت اسفناک ثبت نامهای فله ای در کافی نتهای ایران و محروم ماندن انسانهای شایسته و مستحق دریافت ویزا را توضیح بدیم و ازشون خواهش کنیم ترتیبی بدند تا سیستم ثبت نام ؛ آی پی های تکراری را حذف یا همان لحظه ریجکت کنه تا بساط بنرهای ثبت نامی از کافی نتها بر چیده بشه و دیگه هیچکس نتونه براحتی و با کامپیوتر خودش برای خود شیرینی و خود نمایی و اینجور چیزها دوست پسر , دوست دختر ,دختردایی و دخترعمه و پسر خاله و پسر عمه و ........... خلاصه تمام فک و فامیله خودشو ثبت نام کنه؟
سلام بر شما دوست عزیزمتاسفانه من نتونستم با صحبت های شما ارتباط برقرار کنم طبق قوانین احتمالات وقتی درصد احتمال ازیه مقداری پایین تر میاد دیگه از حوزه علم احتمالات خارجه و کلا بستگی به اقبال و شانس داره اگر تعداد کمتری هم ثبت نام میکردند باز هم تاثیری در درصد موفقیت شما نداشت. ضمنا تو امریکا کسی به این صحبت ها توجه نمیکنه و دقیقا تصمیمی رو میگیرن که قانون بهشون تکلیف کرده نه من وشما این قانون هم در کنگره وهم سنا باید تصویب بشه اتفاقا لاتاری یعنی بخت ازمایی و کاری هم با سایر مسائل ما نداره اینکه شما خودتون رو مستحق تر از بقیه می دونید جایی در بخت ازمایی نداره اگر واقعا به فکر مهاجرت هستید با کامل کردن زبان و طی کردن فرآیند های قانونی می تونید ویزای مهاجرت بگیرید اگر نگاه بهتر و مثبت تری به اطرافیان و سایرین داشته باشید می تونید نتیجه بهتری بگیرید باور کنید
موفق باشی دوست عزیز
شماره کیس ++2013as104 تعداد 4 نفر تاریخ رویت قبولی 1 می 2013
تاریخ ارسال مدارک 7 می مصاحبه هفته دوم آگوست ایروان تاریخ کلیر شدن 31 augتاریخ دریافت ویزا 9 سپتامبر تاریخ ورود به امریکا 8 فوریه 2014 ساکن سن دیه گو
تشکر کنندگان: bia2mob ، tabim4 ، aaraam
(2014-05-07 ساعت 09:44)tapartoor600 نوشته:  مطمئناً هزاران فرد تنگ نظر قبلاً اقدام به نوشتن نامه کردن.
بس کنید دیگه این بحث و.
واللللله ...
=============================================
دوست عزیز

همه میدانیم قرعه کشی یعنی چه ولی
ایکاش همه میدانستند مهاجرت یعنی چه ؟
نه من و نه هیچک یک از دوستان دیگه از برنده شدن یه منتظر واقعی و آماده و مطلع نه تنها ناراحت نمیشویم بلکه از صمیم قلب خوشحال هم میشویم
ناراحتی ما نه از برنده شدن یک آدم سردرگم و نامطلع و بی برنامه است بلکه
دلمون برای اون آدمی میسوزه که میتونسته برنده باشه و الان نیست
مطمئن باشید کسی که اصلا" آمادگی رفتن و دل کندن رو نداره حالا چه از نظر
مالی چه احساسی و چه علمی و.....عموما" از ایران خارج نخواهد شد و اگه به اصرار دیگران این کار رو هم بکنه شک نکنید که انقدر اونور به مشکل میخوره که دست از پا درازتر مجبور به برگشتن میشه.....
تمام حرف ما اینه که دوست عزیزی که میخواهی ثبت نام لاتاری کنی قبل از ثبت نام برای خودت یه تصویر از قبولی بساز و با خودت خلوت کن و ببین الان که قبول شدی از پس هزینه ، زبان ، و...... بر میای یا نه اگه جواب نه بود خوب خدا پدر بیامرز اگه به این نتیجه رسیدی برای چی ثبت نام میکنی ؟؟؟؟به نظر خیلی منطقی می یاد! من اصلا" متوجه نمی شم چرا دوستان اینهمه انرژی روی این مساله میگذارند کسی هم منکر خواست خدا نیست ولی همین شمایی که به گفته خودتون هفت ساله شرکت میکنید و لااقل عضو این سایت هستید نشون میده یه جورایی دنبال جواب سوالات ته ذهنتون هستید و دارید اطلاعات جمع میکنید نه مثل اون بنده خدایی که تازه یکی دیگه دیده قبول شده ( توجه کن حتی خودش هم نرفته یا نمی تونه بره سایت رو چک کنه ) و میاد اینجا 17-18 تا سوال رو مطرح میکنه و از بچه ها کمک برای راهنمایی میخواد
اونم دقیقا" سوالاتی که به نظر من باید نه قبل از ثبت نام بلکه خیلی خیلی قبلتر از ثبت نام دنبال جوابش باشه قول قول میدم که اینجور آدما هزار سال دیگه هم مهاجرت نه به صلاحشونه و نه اصلا" آدم مهاجرتن ........
مخلص کلام.... خوبه که یاد بگیریم یه خورده فقط یه خورده تمرین کنیم بابت تصمیمهای مهم زندگیمون یه خورده فکر !!!! کنیم و منطقی به قضیه نگاه کنیم و نه احساسی......
بازم میگم از صمیم قلب برای اونایی که با برنامه ریزی و تفکر!!!! ثبت نام کردند و برنده شدند آرزوی موفقیت میکنم شاد و پیروز باشید
(2014-05-07 ساعت 00:26)aghamilad نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 23:10)nasim نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 21:56)aghamilad نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 19:36)nasim نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 18:58)aghamilad نوشته:  سلام میشه یکی جواب منا بده سفارت من انکاراست . بعد از پر کردن و ارسال فرم کارنت شدن کیس نامبر از کی شروع میشه و در چه سایتی باید ببینیم؟یعین وقتی کارنت بشیم سایت زمان و محل مصاحبه را میگه؟هر چند روز باید به سایت سر بزنیم؟کلا کارنت چیه ؟ممنون
Big Grin چقد عجله داری شما بزار اول کارنت بشی شما .

دوست عزیز شما 2015 ایی ها الان کارنت نمی شین . بعد از ماه سپتامبر که پروسه 2014 ایی ها تموم بشه تازه مال شما شروع می شه

ممنون از کمکتون فقط نگفتی کارنت چیه و از کدوم سایت باید دنبال کنیم اگه میشه بیشتر توضیح بدید
Big Grin یه کوچولو به سوالای بچه ها توی این تاپیک نگاه کنین می بینین که همین سوال و 20 بار بچه ها ی 2014 ایی جواب دادن

کارنت شدن یعنی جاری شدن یعنی زمانی که یرای مصاحبه دعوت می شین که از وقتی که کارنت می شین 1 ماه بعد مصاحبتون خواهد بود
از خووندن تاپیک های سال های قبل غافل نشین
موفق باشبن Smile
مرسی باور کن خوندم ولی مثلا نمیدونم توی کدوم سایت باید این کارنت شدن را چک کنیم من توی سایت لاتاری که چیزی ندیدم اگه میشه ادرس سایت را بدید باز هم تشکر

دوست عزیز نامه کارنتی شما بعد از ارسال مدارکتون بجای همین نامه قبولیتون قرار میگیره و این نامه حذف میشود. وهمینطور که این نامه را ملاحظه کردید ان نامه را هم میتوانید ملاحظه بفرمایید
تشکر کنندگان:
(2014-05-07 ساعت 11:09)MEHR52 نوشته:  
بس کنید دیگه این بحث و.
واللللله ...
س
=============================================
دوست عزیز

همه میدانیم قرعه کشی یعنی چه ولی
ایکاش همه میدانستند مهاجرت یعنی چه ؟
نه من و نه هیچک یک از دوستان دیگه از برنده شدن یه منتظر واقعی و آماده و مطلع نه تنها ناراحت نمیشویم بلکه از صمیم قلب خوشحال هم میشویم
ناراحتی ما نه از برنده شدن یک آدم سردرگم و نامطلع و بی برنامه است بلکه
دلمون برای اون آدمی میسوزه که میتونسته برنده باشه و الان نیست
مطمئن باشید کسی که اصلا" آمادگی رفتن و دل کندن رو نداره حالا چه از نظر
مالی چه احساسی و چه علمی و.....عموما" از ایران خارج نخواهد شد و اگه به اصرار دیگران این کار رو هم بکنه شک نکنید که انقدر اونور به مشکل میخوره که دست از پا درازتر مجبور به برگشتن میشه.....
تمام حرف ما اینه که دوست عزیزی که میخواهی ثبت نام لاتاری کنی قبل از ثبت نام برای خودت یه تصویر از قبولی بساز و با خودت خلوت کن و ببین الان که قبول شدی از پس هزینه ، زبان ، و...... بر میای یا نه اگه جواب نه بود خوب خدا پدر بیامرز اگه به این نتیجه رسیدی برای چی ثبت نام میکنی ؟؟؟؟به نظر خیلی منطقی می یاد! من اصلا" متوجه نمی شم چرا دوستان اینهمه انرژی روی این مساله میگذارند کسی هم منکر خواست خدا نیست ولی همین شمایی که به گفته خودتون هفت ساله شرکت میکنید و لااقل عضو این سایت هستید نشون میده یه جورایی دنبال جواب سوالات ته ذهنتون هستید و دارید اطلاعات جمع میکنید نه مثل اون بنده خدایی که تازه یکی دیگه دیده قبول شده ( توجه کن حتی خودش هم نرفته یا نمی تونه بره سایت رو چک کنه ) و میاد اینجا 17-18 تا سوال رو مطرح میکنه و از بچه ها کمک برای راهنمایی میخواد
اونم دقیقا" سوالاتی که به نظر من باید نه قبل از ثبت نام بلکه خیلی خیلی قبلتر از ثبت نام دنبال جوابش باشه قول قول میدم که اینجور آدما هزار سال دیگه هم مهاجرت نه به صلاحشونه و نه اصلا" آدم مهاجرتن ........
مخلص کلام.... خوبه که یاد بگیریم یه خورده فقط یه خورده تمرین کنیم بابت تصمیمهای مهم زندگیمون یه خورده فکر !!!! کنیم و منطقی به قضیه نگاه کنیم و نه احساسی......
بازم میگم از صمیم قلب برای اونایی که با برنامه ریزی و تفکر!!!! ثبت نام کردند و برنده شدند آرزوی موفقیت میکنم شاد و پیروز باشید

سلام دوست عزیز
هر چند با برخی از نطرات شما موافقم و احتمالا از سال اینده برخی از تغییرات در سیستم لاتاری نطیر سوابق تحصیلی و نخبگی دران لحاظ خواهد شد(البته هنوز قطعی نیست) ولی به نطرم هنوز به درستی قرعه کشی رو نشناختی اگر شما بختش رو داشته باشی بین ملیون ها نفر اسمت در میاد و اگر نداشته باشی حتی بین دو نفر هم درنمیاد موفق باشی
شماره کیس ++2013as104 تعداد 4 نفر تاریخ رویت قبولی 1 می 2013
تاریخ ارسال مدارک 7 می مصاحبه هفته دوم آگوست ایروان تاریخ کلیر شدن 31 augتاریخ دریافت ویزا 9 سپتامبر تاریخ ورود به امریکا 8 فوریه 2014 ساکن سن دیه گو
تشکر کنندگان: tapartoor600 ، saeed_gh ، hamid32 ، ARSAMNEW ، soruosh ، aaraam
(2014-05-07 ساعت 11:05)alireza2753 نوشته:  
سلام بر شما دوست عزیزمتاسفانه من نتونستم با صحبت های شما ارتباط برقرار کنم طبق قوانین احتمالات وقتی درصد احتمال ازیه مقداری پایین تر میاد دیگه از حوزه علم احتمالات خارجه و کلا بستگی به اقبال و شانس داره اگر تعداد کمتری هم ثبت نام میکردند باز هم تاثیری در درصد موفقیت شما نداشت. ضمنا تو آمریکا کسی به این صحبت ها توجه نمیکنه و دقیقا تصمیمی رو میگیرن که قانون بهشون تکلیف کرده نه من وشما این قانون هم در کنگره وهم سنا باید تصویب بشه اتفاقا لاتاری یعنی بخت ازمایی و کاری هم با سایر مسائل ما نداره اینکه شما خودتون رو مستحق تر از بقیه می دونید جایی در بخت ازمایی نداره اگر واقعا به فکر مهاجرت هستید با کامل کردن زبان و طی کردن فرآیند های قانونی می تونید ویزای مهاجرت بگیرید اگر نگاه بهتر و مثبت تری به اطرافیان و سایرین داشته باشید می تونید نتیجه بهتری بگیرید باور کنید
موفق باشی دوست عزیز

به به
سلام همسایه
چقدر خوشحالم یک همسایه هم ورودی پیدا کردم. البته هم ورودی نه ، سال برنده شدنمون یکی هست.
موفق باشید
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
تشکر کنندگان: saeed_gh ، alireza2753 ، tabim4
بازهم چک کردم و بازهم نشده بود
2012 : HAS NOT BEEN SELECTED
2013 : HAS NOT BEEN SELECTED
2014 : شرکت نکردم
2015 : HAS NOT BEEN SELECTED
2016 : COMING SOON SadSad
تشکر کنندگان: saeed_gh
سلام دوستان.. وقتتون بخیر
راستش من بازم هرچی امتحان کردم سایتشون ارور میده...

کار خاصی میتونم بکنم؟؟
تشکر کنندگان:
(2014-05-07 ساعت 08:13)dvb3000 نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 03:04)aminvo نوشته:  سلام دوستان
دیدم بچه های اینجا از ایمیلی که توسط kcc براشون فرستاده شده صحبت می کنند و بعضی از دوستان هم متن را گذاشتم و خوندم ولی نکته ای که برای من جای تعجب داشت این هست که این ایمیل برای هیچ کدوم از اعضای خانواده ما که ثبت نام کرده بودیم ارسال نشد. حتی اسپم ها را هم برای هر چهار تا ایمیل چک کردم ولی ایمیلی از kcc دریافت نکرده بودیم.
کیس ها را به راحتی چک می کنم و عبارت انتخاب نشده اید را می بینم ولی این نیومدن ایمیل من را نگران کرد که آیا ممکن هست جایی در ثبت نام اشتباه کرده باشم و کیس ها در قرعه کشی شرکت داده نشده باشند؟ آیا کسانی که شرکت داده نمیشند بازهم عبارت انتخاب نشده اید را می بیند یا اصلا اجازه چک کردن نمیده و میزنه اطلاعت وارد شده درست نمی باشد؟؟

خیلی برام مهم هست چون سه سال هست که دارم شرکت می کنم و یعنی این سه سال جایی از کارم اشتباه می کردم؟؟؟

سلام دوست عزیز

در متن نوشته :

This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem

یعنی این ایمیل برای کسانی که ارسال شده که در تاریخ 1 می سعی کردن از قسمت بررسی قبولی نتایج رو چک کنند و منظورش اینه سعی کردن از سمت بازیابی کد تاییده به نتایج درسترسی پیدا کنند زیرا با خود کد تاییده در برگه پرینت گرفته یا ذخیره شده به جای نرسیدن و فرض رو بر این گذاشتن "KCC" که این گروه نتونستن اون روز به نتایج دسترسی پیدا کنند یا به درستی دسترسی پیدا کنند.

من با آدرس جیمیلم ثبت نام کردن و سال 2014 با آدرس Hotmail ولی ایمیل برای آدرس Hotmail اومده چون من روز یک می برای بازیابی کد تاییده اشتباهی آدرس Hotmail ام رو در قسمت بازیابی کد تاییده وارد کردم بودم

This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check

معنیش

این ایمیل برای همه کسانی ارسال که سعی کردن واردبشن به قسمت اعلام نتایج ارسال شده است

چون شما فقط کد تاییده و سال تولد و اسم رو میزننین سایت لاتاری از کجا ایمیل شما رو داره پس منظور کسانی هست که سعی کردن نتایج ببینن و آدرس ایمیل وارد کردن

This e-mail is addressed to any Diversity Visa 2015 (DV-2015) entrant who attempted to log into the Entrant Status Check (ESC) website on May 1, 2014. For a brief period on May 1, the ESC website experienced a technical problem. As a result, some people who logged into the site to check the status of their applications were shown the wrong information. If you logged into the ESC website on May 1 and saw a notice of selection that did not include your name, or if you saw a notice that you were not selected, you must re-check your status to find out whether or not you were selected.

با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
من زبانم بد نیست ولی بعضی از معانی و مخصوصا مفاهیمی که شما از ایمیل برداشت کردید را من نتونستم بفهمم. خیلی واضح داره توضیح میده که:
" این ایمیل برای تمام آدرس های داوطلبان ویزای گوناگونی سال 2015 که در تاریخ 1 may ، قصد چک کردن وبسایت (ESC) را داشتن ارسال شده. برای مدت زمان کوتاهی در تاریخ 1 may ، وبسایت ESC دچار مشکل فنی شد که در نتیجه، بعضی از افراد که به منظور بررسی وضعیت درخواستشان به سایت واردشده بودند، اطلاعات اشتباهی را مشاهده کردند. اگر شما در روز 1 may به وبسایت ESC وارد شده اید و متن انتخاب شده را که شامل نام خودتان نمی باشد مشاهده کرده اید یا عبارت انتخاب نشده اید را ملاحظه کرده اید، شما باید دوباره بررسی کنید که آیا قبول شده اید یا نه؟؟"

این ترجمه ایمیل بالا بود. نه به کد بازیابی کاری داشت و نه ... من هم فقط و فقط اکانت خودم را روز 1 may چک کردم و بقیه را دوم بود که چک کردم که متاسفانه این ایمیل برای من ارسال نشده ضمن اینکه در زمان ثبت نام هم در فیلد شماره 11 به صورت اختیاری ایمیل خواسته. به هر حال از کمک شما بسیار سپاس گذارم

سوال بنده این هست که آیا اگر کسی در ثبت نامش مشکلی داشته باشه و در قرعه کشی شرکت داده نشده باشه، بازهم در زمان اعلام نتایج عبارت " داوطلب انتخاب نشده " را می بینه یا می زنه اطلاعات وارده درست نیست هر چند همون اطلاعاتی هست که در پایان ثبت نام دریافت کردید ولی چون بعدا حذف کردن فرد را از قرعه کشی دیگه اون اطلاعات معتبر نیست؟؟
اگر می خواهید اقیانوس های جدید را کشف کنید اول باید شهامت ترک ساحل را داشته باشید.

انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: sharmi ، saeed_gh ، Nightsky007 ، golegandom

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان