موضوعها: 0
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
2014-05-07 ساعت 09:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-07 ساعت 09:14 توسط tabim4.)
دوستان به نظر شما آیا این امکان پذیره که همانظوریکه نرم افزار سیستم ثبت نام لاتاری اسامی تکراری را از قرعه کشی حذف میکنه یک نامه بنویسیم و وضعیت اسفناک ثبت نامهای فله ای در کافی نتهای ایران و محروم ماندن انسانهای شایسته و مستحق دریافت ویزا را توضیح بدیم و ازشون خواهش کنیم ترتیبی بدند تا سیستم ثبت نام ؛ آی پی های تکراری را حذف یا همان لحظه ریجکت کنه تا بساط بنرهای ثبت نامی از کافی نتها بر چیده بشه و دیگه هیچکس نتونه براحتی و با کامپیوتر خودش برای خود شیرینی و خود نمایی و اینجور چیزها دوست پسر , دوست دختر ,دختردایی و دخترعمه و پسر خاله و پسر عمه و ........... خلاصه تمام فک و فامیله خودشو ثبت نام کنه؟
لطفاً متخصصین نرم افزار اظهار نظر نمایند چون من قصددارم حتماً این نامه را بنویسم
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
2014-05-07 ساعت 09:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-07 ساعت 09:19 توسط only_flight.)
(2014-05-07 ساعت 09:12)tabim4 نوشته: دوستان به نظر شما آیا این امکان پذیره که همانظوریکه نرم افزار سیستم ثبت نام لاتاری اسامی تکراری را از قرعه کشی حذف میکنه یک نامه بنویسیم و وضعیت اسفناک ثبت نامهای فله ای در کافی نتهای ایران و محروم ماندن انسانهای شایسته و مستحق دریافت ویزا را توضیح بدیم و ازشون خواهش کنیم ترتیبی بدند تا سیستم ثبت نام ؛ آی پی های تکراری را حذف یا همان لحظه ریجکت کنه تا بساط بنرهای ثبت نامی از کافی نتها بر چیده بشه و دیگه هیچکس نتونه براحتی و با کامپیوتر خودش برای خود شیرینی و خود نمایی و اینجور چیزها دوست پسر , دوست دختر ,دختردایی و دخترعمه و پسر خاله و پسر عمه و ........... خلاصه تمام فک و فامیله خودشو ثبت نام کنه؟
لطفاً متخصصین نرم افزار اظهار نظر نمایند چون من قصددارم حتماً این نامه را بنویسم
کافی نتیه حاظره بابت 5 تومن ثبت نام دوباره IP سیستم رو عوض کنه. که قادر به انجامش هم هست
(2014-05-07 ساعت 08:04)alireza_guitar نوشته: سلاااااام
بچه هاااااا خواهرم قبووووول شده!!!! با اسم خودش!!! آنکارااا... 4000
روز اول چک کردم قبول نشده بود! امروز 6 صبح دیدم قبول شده!!! هنوز دست و پام میلرزه!!!!
خیلی خوشحالیم...
فک کن 6 صبح در خونشون رو بزنی خبر خوشحالی بدی بهشون...واقعا خوشحالم.
تبریک ویژه علیرضا خان ، انشالله که سال دیگه خبر قبولی خودت رو به ما بدی
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مطمئناً هزاران فرد تنگ نظر قبلاً اقدام به نوشتن نامه کردن.
من با کسایی که میخوان نامه بنویسن و از این کارا کاری ندارم.
فقط به خودشون نگاه کنند و این که نمیتونن قبول کنن که شانس نیاوردن تا در قرعه کشی (قرعه کشی قرعه کشی) برنده بشن رو قبول کنن.
تمام 7 میلیارد نفر تو دنیا حق دارن در قرعه کشی ثبت نام کنند و هیچ کس جای کس دیگه ای رو تنگ نکرده.
اگر به خدا اعتقاد دارین پس قبول کنین حکمته ، اگر نه پس منطقتون باید بگه که این یه مسئله ریاضیه و احتمال.
من 7 سالیه دارم ثبت نام میکنم برنده هم نشدم. سال دیگه باز هم ثبت نام میکنم.
بس کنید دیگه این بحث و.
واللللله ...
DV 2008: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2009: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2010: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2011: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2012: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2013: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2014: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2015: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2016: HAS NOT BEEN SELECTED
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-07 ساعت 09:44)tapartoor600 نوشته: مطمئناً هزاران فرد تنگ نظر قبلاً اقدام به نوشتن نامه کردن.
فقط به خودشون نگاه کنند و این که نمیتونن قبول کنن که شانس نیاوردن تا در قرعه کشی (قرعه کشی قرعه کشی) برنده بشن رو قبول کنن.
تمام 7 میلیارد نفر تو دنیا حق دارن در قرعه کشی ثبت نام کنند و هیچ کس جای کس دیگه ای رو تنگ نکرده.
اگر به خدا اعتقاد دارین پس قبول کنین حکمته ، اگر نه پس منطقتون باید بگه که این یه مسئله ریاضیه و احتمال.
بس کنید دیگه این بحث و.
واللللله ...
دوست عزيز نوشتين :
" هیچ کس جای کس دیگه ای رو تنگ نکرده. "
من ميگم:
دقيقا افرادي كه فله اي و گله اي ثبت نام كردند و قصد رفتن هم ندارند و فقط واسه دلخوشي و تست شانس خودشون ثبت نام كردند دقيقا جاي ما رو تنگ كردند چون شانس قبولي ديگران رو كه مستحق ترند به شدت پائين آوردند
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-07 ساعت 08:48)bizi2008 نوشته: (2014-05-07 ساعت 08:04)alireza_guitar نوشته: سلاااااام
بچه هاااااا خواهرم قبووووول شده!!!! با اسم خودش!!! آنکارااا... 4000
روز اول چک کردم قبول نشده بود! امروز 6 صبح دیدم قبول شده!!! هنوز دست و پام میلرزه!!!!
خیلی خوشحالیم...
فک کن 6 صبح در خونشون رو بزنی خبر خوشحالی بدی بهشون...واقعا خوشحالم.
tabrik
az koja midoonid ke ankarast??
ممنون . شما توی گوگل 'نمونه نامه قبولی لاتری ' سرچ کنید. پایین نامه مینویسه
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
امسال سال دومی بود که شرکت می کردم - من خودم هشت ساله کافی نت دارم و امسال یه ثبت نام استاندارد و با عکس صحیح برای خودم انجام دادم به چند تا دوستام زنگ زدم که ازم خواسته بودن ثبت نامشون کنم دقیقا موقع ثبت نام بارها بهشون گفتم که مطن هستید که از ته دل خواستار مهاجرت هستید زمان اعلام نتایج چون با تمام وجود قصد مهاجرت داشتم نتیجمو نگاه کردم بله من قبول شدم . دوستام هیچکدوم قبول نشدم - یکی از دوستام موقع نگاه کردن نتیجه قبل از اینکه نگاه کنم بهش گفتم قبول بشی می ری امریکا مردد بود گفت نه
و من مطمن شدم قبول نمی شه و نشد - اینو می خوام همش حکمت خداست اگر همه ایران هم بدون علم کافی ثبت نام کنم حق به حق دار می رسه - اهای اقا یا خانمی که قبول نشدی حکمت خدا رو شکر کن و امید داشته باش
2013 = has been not selected
2014 = has been not selected
2015= کیس نامبر 8200 و کارنت نشدن
2016 در پروسه 2015 بودم و ثبت نام نکردم
2017 = has been not selected
2018 = has been not selected
2019= has been not selected
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-07 ساعت 09:12)tabim4 نوشته: دوستان به نظر شما آیا این امکان پذیره که همانظوریکه نرم افزار سیستم ثبت نام لاتاری اسامی تکراری را از قرعه کشی حذف میکنه یک نامه بنویسیم و وضعیت اسفناک ثبت نامهای فله ای در کافی نتهای ایران و محروم ماندن انسانهای شایسته و مستحق دریافت ویزا را توضیح بدیم و ازشون خواهش کنیم ترتیبی بدند تا سیستم ثبت نام ؛ آی پی های تکراری را حذف یا همان لحظه ریجکت کنه تا بساط بنرهای ثبت نامی از کافی نتها بر چیده بشه و دیگه هیچکس نتونه براحتی و با کامپیوتر خودش برای خود شیرینی و خود نمایی و اینجور چیزها دوست پسر , دوست دختر ,دختردایی و دخترعمه و پسر خاله و پسر عمه و ........... خلاصه تمام فک و فامیله خودشو ثبت نام کنه؟
سلام بر شما دوست عزیزمتاسفانه من نتونستم با صحبت های شما ارتباط برقرار کنم طبق قوانین احتمالات وقتی درصد احتمال ازیه مقداری پایین تر میاد دیگه از حوزه علم احتمالات خارجه و کلا بستگی به اقبال و شانس داره اگر تعداد کمتری هم ثبت نام میکردند باز هم تاثیری در درصد موفقیت شما نداشت. ضمنا تو امریکا کسی به این صحبت ها توجه نمیکنه و دقیقا تصمیمی رو میگیرن که قانون بهشون تکلیف کرده نه من وشما این قانون هم در کنگره وهم سنا باید تصویب بشه اتفاقا لاتاری یعنی بخت ازمایی و کاری هم با سایر مسائل ما نداره اینکه شما خودتون رو مستحق تر از بقیه می دونید جایی در بخت ازمایی نداره اگر واقعا به فکر مهاجرت هستید با کامل کردن زبان و طی کردن فرآیند های قانونی می تونید ویزای مهاجرت بگیرید اگر نگاه بهتر و مثبت تری به اطرافیان و سایرین داشته باشید می تونید نتیجه بهتری بگیرید باور کنید
موفق باشی دوست عزیز
شماره کیس ++2013as104 تعداد 4 نفر تاریخ رویت قبولی 1 می 2013
تاریخ ارسال مدارک 7 می مصاحبه هفته دوم آگوست ایروان تاریخ کلیر شدن 31 augتاریخ دریافت ویزا 9 سپتامبر تاریخ ورود به امریکا 8 فوریه 2014 ساکن سن دیه گو
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-07 ساعت 11:09)MEHR52 نوشته: (2014-05-07 ساعت 09:44)tapartoor600 نوشته: مطمئناً هزاران فرد تنگ نظر قبلاً اقدام به نوشتن نامه کردن.
بس کنید دیگه این بحث و.
واللللله ...
س
=============================================
دوست عزیز
همه میدانیم قرعه کشی یعنی چه ولی
ایکاش همه میدانستند مهاجرت یعنی چه ؟
نه من و نه هیچک یک از دوستان دیگه از برنده شدن یه منتظر واقعی و آماده و مطلع نه تنها ناراحت نمیشویم بلکه از صمیم قلب خوشحال هم میشویم
ناراحتی ما نه از برنده شدن یک آدم سردرگم و نامطلع و بی برنامه است بلکه
دلمون برای اون آدمی میسوزه که میتونسته برنده باشه و الان نیست
مطمئن باشید کسی که اصلا" آمادگی رفتن و دل کندن رو نداره حالا چه از نظر
مالی چه احساسی و چه علمی و.....عموما" از ایران خارج نخواهد شد و اگه به اصرار دیگران این کار رو هم بکنه شک نکنید که انقدر اونور به مشکل میخوره که دست از پا درازتر مجبور به برگشتن میشه.....
تمام حرف ما اینه که دوست عزیزی که میخواهی ثبت نام لاتاری کنی قبل از ثبت نام برای خودت یه تصویر از قبولی بساز و با خودت خلوت کن و ببین الان که قبول شدی از پس هزینه ، زبان ، و...... بر میای یا نه اگه جواب نه بود خوب خدا پدر بیامرز اگه به این نتیجه رسیدی برای چی ثبت نام میکنی ؟؟؟؟به نظر خیلی منطقی می یاد! من اصلا" متوجه نمی شم چرا دوستان اینهمه انرژی روی این مساله میگذارند کسی هم منکر خواست خدا نیست ولی همین شمایی که به گفته خودتون هفت ساله شرکت میکنید و لااقل عضو این سایت هستید نشون میده یه جورایی دنبال جواب سوالات ته ذهنتون هستید و دارید اطلاعات جمع میکنید نه مثل اون بنده خدایی که تازه یکی دیگه دیده قبول شده ( توجه کن حتی خودش هم نرفته یا نمی تونه بره سایت رو چک کنه ) و میاد اینجا 17-18 تا سوال رو مطرح میکنه و از بچه ها کمک برای راهنمایی میخواد
اونم دقیقا" سوالاتی که به نظر من باید نه قبل از ثبت نام بلکه خیلی خیلی قبلتر از ثبت نام دنبال جوابش باشه قول قول میدم که اینجور آدما هزار سال دیگه هم مهاجرت نه به صلاحشونه و نه اصلا" آدم مهاجرتن ........
مخلص کلام.... خوبه که یاد بگیریم یه خورده فقط یه خورده تمرین کنیم بابت تصمیمهای مهم زندگیمون یه خورده فکر !!!! کنیم و منطقی به قضیه نگاه کنیم و نه احساسی......
بازم میگم از صمیم قلب برای اونایی که با برنامه ریزی و تفکر!!!! ثبت نام کردند و برنده شدند آرزوی موفقیت میکنم شاد و پیروز باشید
سلام دوست عزیز
هر چند با برخی از نطرات شما موافقم و احتمالا از سال اینده برخی از تغییرات در سیستم لاتاری نطیر سوابق تحصیلی و نخبگی دران لحاظ خواهد شد(البته هنوز قطعی نیست) ولی به نطرم هنوز به درستی قرعه کشی رو نشناختی اگر شما بختش رو داشته باشی بین ملیون ها نفر اسمت در میاد و اگر نداشته باشی حتی بین دو نفر هم درنمیاد موفق باشی
شماره کیس ++2013as104 تعداد 4 نفر تاریخ رویت قبولی 1 می 2013
تاریخ ارسال مدارک 7 می مصاحبه هفته دوم آگوست ایروان تاریخ کلیر شدن 31 augتاریخ دریافت ویزا 9 سپتامبر تاریخ ورود به امریکا 8 فوریه 2014 ساکن سن دیه گو
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-07 ساعت 11:05)alireza2753 نوشته: (2014-05-07 ساعت 09:12)tabim4 نوشته: دوستان به نظر شما آیا این امکان پذیره که همانظوریکه نرم افزار سیستم ثبت نام لاتاری اسامی تکراری را از قرعه کشی حذف میکنه یک نامه بنویسیم و وضعیت اسفناک ثبت نامهای فله ای در کافی نتهای ایران و محروم ماندن انسانهای شایسته و مستحق دریافت ویزا را توضیح بدیم و ازشون خواهش کنیم ترتیبی بدند تا سیستم ثبت نام ؛ آی پی های تکراری را حذف یا همان لحظه ریجکت کنه تا بساط بنرهای ثبت نامی از کافی نتها بر چیده بشه و دیگه هیچکس نتونه براحتی و با کامپیوتر خودش برای خود شیرینی و خود نمایی و اینجور چیزها دوست پسر , دوست دختر ,دختردایی و دخترعمه و پسر خاله و پسر عمه و ........... خلاصه تمام فک و فامیله خودشو ثبت نام کنه؟
سلام بر شما دوست عزیزمتاسفانه من نتونستم با صحبت های شما ارتباط برقرار کنم طبق قوانین احتمالات وقتی درصد احتمال ازیه مقداری پایین تر میاد دیگه از حوزه علم احتمالات خارجه و کلا بستگی به اقبال و شانس داره اگر تعداد کمتری هم ثبت نام میکردند باز هم تاثیری در درصد موفقیت شما نداشت. ضمنا تو آمریکا کسی به این صحبت ها توجه نمیکنه و دقیقا تصمیمی رو میگیرن که قانون بهشون تکلیف کرده نه من وشما این قانون هم در کنگره وهم سنا باید تصویب بشه اتفاقا لاتاری یعنی بخت ازمایی و کاری هم با سایر مسائل ما نداره اینکه شما خودتون رو مستحق تر از بقیه می دونید جایی در بخت ازمایی نداره اگر واقعا به فکر مهاجرت هستید با کامل کردن زبان و طی کردن فرآیند های قانونی می تونید ویزای مهاجرت بگیرید اگر نگاه بهتر و مثبت تری به اطرافیان و سایرین داشته باشید می تونید نتیجه بهتری بگیرید باور کنید
موفق باشی دوست عزیز
به به
سلام همسایه
چقدر خوشحالم یک همسایه هم ورودی پیدا کردم. البته هم ورودی نه ، سال برنده شدنمون یکی هست.
موفق باشید
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
بازهم چک کردم و بازهم نشده بود
2012 : HAS NOT BEEN SELECTED
2013 : HAS NOT BEEN SELECTED
2014 : شرکت نکردم
2015 : HAS NOT BEEN SELECTED
2016 : COMING SOON
رتبه:
29
7 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان.. وقتتون بخیر
راستش من بازم هرچی امتحان کردم سایتشون ارور میده...
کار خاصی میتونم بکنم؟؟