موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بچه ها عزیز لطفا کمک کنید
آخرین خبری که در مورد ویرایش فرم بعد از تایید نهایی چی هستش ؟؟
و می دونید چی ها قابل ویرایش هستش ؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام خدمت تمامي عزيزان، من امروز فرم DS260 را تكميل كردم پس از تكميل فرم در صفحه انتهايي دكمه REQUIRMENTS FOR PHOTOGHRAPHS فعال بود. آيا عكس جديد نياز است و بايد برايشان آنلاين آپلود كنم؟
با تشكر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من که سربازی معاف شدم تو قسمت militery service zadam no بعدش توضیع نمی خواد درسته؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.میخواستم بدونم دختر من که محصل و الان پیش دانشگاهی توی قسمت شغل در امریکا بزنم student عیب داره و اکه مشکل داره بزنم othe[/size]r[size=medium]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من در حال حاضر دارم آپارتمانی زندگی میکنم که رهن کامل کردم.
میخواستم بدونم برای اینکه از پولی که برای رهن دادم بتونم به عنوان تمکن مالی استفاده کنم چه کار باید بکنم؟
آیا ترجمه اجاره نامه کافیه؟
آیا اجاره نامه باید حتما کد رهگیری داشته باشه تا ترجمه کنن یا اجاره نامه معمولی که از بنگاه گرفتم کافیه؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود به همگی
اینجا پرسیده بالاترین سطح تحصیلات تکمیل شده بعد تو زیر منوش میتونی انتخاب کنی دبیرستان بدون مدرک(نا تمام)،دانشگاه بدون مدرک (نا تمام)... Highest Level of Education Completed
این دیگه چجور تکمیل شده ایه!؟
من فوق دیپلم از موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی گرفتم .
بعدش لیسانس رفتم دانشگاه علمی کاربردی اما بعد از چند ترم ولش کردم!
حالا بر اساس آخرین مدرک تکمیل شده بزنم UNIVERSITY DEGREE (البته اگه فوق دیپلم غیر انتفاعی دانشگاه حساب بشه)
یا بزنم UNIVERSITY, NO DEGREE که در اینصورت چه مدرکی بفرستم ؟(ریز نمرات لیسانس کافیه!)