موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پزشک
چنانچه مطب شخصی داشته باشیم جزو سابقه کار دوران طرح و ضریب کا را باید نوشت؟؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
1) کسی میدونه استاد حق التدریس دانشگاه به انگلیسی چی میشه؟
2) من تازه 1 ماهه که عقد کردم و فعلا چون مراسمی نگرفتیم توی خونه های خودمون هستیم .....حالا واسه آدرس ها که متفاوت هست به نظرتون اشکالی پیش میاد؟ ...اگه اونجا توضیح بدیم که رسومات اینجا این جوری هست!؟
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-13 ساعت 17:19)امیلی نوشته: چرا هیچکی جواب منو نمیییییییید ه ه ه ه ه ه
من فرم رو پر کردم و فرستادم تو قسمتی ک کد پستی دانشگاه رو میخواست من چیزی که پشت کارت دانشجوییم نوشته بود رو وارد کردم. عبارت پشت کارت این بود که در صورت گم شدن کارت دانشجویی یابنده کارت رو به صندوق پستی 570 بندازه. 570 همون کد پستی میشه یا اشتباه وارد کردم
صندوق پستی با کد پستی تفاوت دارد
اگر تلفن دانشگاهتون رو داشته باشید میتوانید کد پستی اون رو پیدا کنید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. دوستان بعد از submit کردن به ازای تعدادنفرات کیس confirmation number میده سایت یا فقط برنده اصلی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برنده اصلي هستم . دوتا سوال واسه فرم خانمم دارم ؛
١- خانمم كارمند دولتي هست كه شغل اولشون هست ، ايشون بايد براي other occupation خانه داري ( homemaker ) رو هم انتخاب كنن ؟؟؟
٢- ايشون يه بار به آمريكا سفر كردن دوسال پيش ( با ويزاي B1/B2 ) . در يكي از سوالهاي فرم در بخش previous US travel information مي پرسه كه were you issued an alien registration number by the department of homeland security ؟؟؟
اين سوال رو چي بايد جواب بدن ؟ بله يا خير ؟؟؟
ممنون ار راهنماييتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من از برندگان لاتاری 2015 هستم.
ضمن تبریک به همه دوستان
میخواستم بدونم امسال ارمنستان جز کشورهای انتخابی برای مصاحبه نیست؟ حذف شده یا من اشتباه میکنم؟
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-06-13 ساعت 17:59)zaara نوشته: سلام. دوستان بعد از submit کردن به ازای تعدادنفرات کیس confirmation number میده سایت یا فقط برنده اصلی
به تعداد نفرات . ایمیل هم میزنه
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-06-13 ساعت 22:46)مریم مویدیان نوشته: سلام
من از برندگان لاتاری 2015 هستم.
ضمن تبریک به همه دوستان
میخواستم بدونم امسال ارمنستان جز کشورهای انتخابی برای مصاحبه نیست؟ حذف شده یا من اشتباه میکنم؟
اگر ترافیک تو انکارا زیاد باشه خودشون یک سری رو به ارمنستان انتقال میدن مثل پارسال.
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
106
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-06-12 ساعت 15:22)p.arsa نوشته: (2014-05-07 ساعت 14:50)soli asali نوشته: (2014-05-07 ساعت 14:12)babak12 نوشته: سلام به همگي دوستان
سوالي دارم در مورد مدرك تحصيلي و كار است
مي خواستم بدونم كدام از مدارك زير براي نشان دادن 2 سال سابقه كار لازم است كه بايد ارائه بدم
1-گواهي اشتغال به كار 2- حكم گارگزيني 3- سابقه بيمه پردازي از سازمان تامين اجتماعي.
من در شهرداري كار مي كنم
.......
و اينكه مدرك تحصيلي ارائه بدم كفايت مي كنه(مدرك ليسانس دارم)
وقتي مي خواهيم فرم پر كنيم چطور بايد پر كنم
فقط بايد فيلد مدرك تحصيلي پر كنيم يا هر دو(كار و مدرك تحصيلي)
اگر بخوام يكدومشو ارائه بدم چطور ميشه
كسي هست در اين مورد كامل بدونه
لطفا راهنمايي كنيد
شما فقط همون لیسانستون رو ترجمه کنید ببرید اصلا نیازی به سابقه کار نیست برای شما!
برای کسایی سابقه کار مهمه که دیپلم ندارن که البته خیلی ریسکه مشاهده شده که الارقم اینکه واضح اشاره شده تو سایت یا 12 سال تحصیل یا 2 سال سابقه کار طبق اون چیزی که خودشون تعریف کردن و قبول دارن ولی باز سابقه کار رو نپذیرفتن!
هواست باشه براشون کاری نداره اطلاعاتتو توی سایت تامین اجتمایی بزنن و سابقه کارتو در بیارن پس بهتره راستشو بگی!
با احترام .برای استخراج سوابق تو سایت تامین اجتماعی اول کد ملی دوم هشت رقم سمت چپ بیمه نامه سوم کلمه عبوررا میخواهد !!من فکر نکنم اینقدر بی کار باشن که بشینن یک هکر استخدام کنن تا سابقه کار آدم روببینن .بیشتر از اظهارات خودمون استفاده میکنن ببینن تناقضی باهم داره یا نه؟