موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد سوال اول پست قبلی اگه کسی در انتهای نام دبیرستان و پیشدانشگاهی اینها را ننوشته باشه باید آنلاک کنه؟
اگر در فرم همسربرنده نام پدر همسر یک حرفش اشتباه هست مهمه؟آ
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تو مدتی که کار میکردم به مدت 15 ماه واسه کاراموزی تو یه کشور خارجی زندگی میکردم
باید از اونجا ( کشور خارجی ) گواهی عدم سؤپیشینه بگیرم؟ اگه جواب مثبته چه جوری باید اقدام کنم؟
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
بله. باید سو پیشینه بیارید. از طریق سفارتش اقدام کنید
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
1- در فرم 260 آیا برای مقاطع تحصیلی فقط 4 سال دیپلم را بنویسیم یا باید همه 12 سال شامل دبستان و راهنمایی هم باشد؟
2- در فرم 260 برای سوابق کاری برنده پرسیده آیا این شغل حداقل به 2 سال آموزش یا تجربه نیاز دارد؟ جواب این سوال چه می شود؟
dose this job require at least 2 years of training or experience?
3- جواب سوال زیر چه می شود؟
do you have documentation to establish that you have received vaccinations in accordance with U.S. law?
yes/no
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه مشکلی دارم این قسمتی که یه آدرس میخواد تو امریکا ایا مهمه که فرد معتبر و با سابقه ای تو امریکا باشه؟یا فرمالیته است؟
و ایا واسه کسی که اونجا همچین کسی نداره راهکاری واسه فرم پر کردن هست بدون دادن ادرس؟
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
کلا اصل پرکردن فرم 260 و هر فرم دیگری در پرونده مهاجرت راستگویی است. اگر دروغ گویی شما برملا شود، احتمال ریجکت وجود دارد ولی حتی در صورت عدم ریجکت کلیرنس خوردنتان قطعی است.
اما از طرفی اطلاعات اضافه دادن ممکن است روند کلیرنس و یا احتمال کلیرنس را طولانی تر و بیشتر کند.
لذا مجدد یاداوری میشود که راست بگویید و یا اگر میخواهید دروغ بگویید دروغی بگویید که قابل کشف توسط آفیسر نباشه.
به عنوان مثال خانه پدری شما تهران است و 4 سال زابل در مقطع کارشناسی زابل درس خوانده اید هر شخص سلیمی میتواند مطمئن باشد که در زابل محلی برای زندگی داشته اید و پنهان کردنش نه تنها دردی را دوا نمیکند که هیچ برای شما قوز بالاقوز خواهد شد.
حالا اگر فردی دستپاچه و استرسی باشید همین دروغ های غیر قابل اثبات هم روز مصاحبه در احوالات شما نمایان میشود و آفیسر که روزی با 30-40 نفر مثل من و شما را مصاحبه میکند به خود مشکوک میکند.
به شخصه حتی تغییرات منزل استیجاری خود را که زیر 6 ماه هم بود در فرم وارد کردم و تصورم این است که محل سکونت به جز موارد خاص (مثلا پادگان مرزی!!!) نه موجب بالارفتن احتمال AP و نه موجب طولانی شدن روند کلیرنس می شود. اما این نظر صرفا شخصی است و هیچ قاعده ای برای سنجش افکار آفیسر و مسئولان AP وجود ندارد.
موارد مذکور در خصوص پرونده انصرافی شما نیز صادق است. البته اگر قبلا در رشته یا دانشگاهی حساس حضور داشته اید و مطمئنید که احتمال کشف دروغ نیست شاید یک دروغ مصلحتی سود بیشتری از راستگویی داشته باشد.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اگر گواهینامه مهارت از مراکز آموزشی خصوصی که زیر نظر سازمان آموزش فنی وحرفه ای را داریم مثل گواهی نقشه کشی ساختمان را در قسمتی که مدارک دیپلم و دانشگاهی را وارد می کنیم باید وارد کنیم؟ اگر که باید بنویسیم cours of study و degree را چی بنویسیم؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز و گرامی:من یک ادرس از اشنایان توی فرم دادم که فقط برای گرفتن گرین کارت توی کا ل یف رن یا اس.یک ادرس هم همینطوری ازیک ایالت دیگه دادم که بعنوان ادرس مقصدمه.حالا میخوام ببینم ایا افیسر هنگام مصاحبه در مورد این ادرس دوم از من سوالاتی میکنه یا نه (چون نمیدونم ادرس مال کیه).البته مقصدم همین ایالته که ادرس همینظوری دادم فقط رسیدم اونجا باید برم یک جایی رو اجاره کنم وادرس وافعیمو جایگزین ادرس همینطوریم کنم.بنظرشما در سفارت از ادرس همینطوریم از من سین جیم نمیکنند>خیلی متشکرم