2014-08-04 ساعت 10:02
(2014-08-03 ساعت 12:45)رضا2015 نوشته:(2014-08-03 ساعت 10:07)farshad_dg نوشته:(2014-08-03 ساعت 00:15)styvan نوشته:(2014-08-02 ساعت 22:30)farshad_dg نوشته: سلام.1- بله لازمه
من فرم DS-260 را پرکردم وفرستادم ولی چند تا اشتباه کردم.میشه راهنمایی کنید که فرم را آنلاک لازم است بکنم یا نه؟
۱- دیپلم نظام قدیم رشته علوم تجربی دارم وفوق دیپلم معماری از دانشگاه علمی کاربردی و در حال حاضر دانشجوی لیسانس هستم که الان ترم آخرم و چند واحدم مونده تا تموم بشه.در فرم DS-260 مدرک تحصیلی را فقط زدم فوق دیپلم و دیپلم را وارد نکردم.آیا لازمه وارد کنم؟
۲- در مورد سربازی در قسمت BRANCH وارد کردم INFANTRY MAN و RANK را زدم SOLDIER و MILITARY SPECIALITY را زدم NONE آیا اشتباه کردم؟
۳- در قسمت مدرک تحصیلی HIGHEST LEVEL را زدم OTHER و تو قسمت توضیح OTHER وارد کردم HIGHER NATIONAL DEPLOMA یا همون فوق دیپلم .آیا درست وارد کردم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مرسی.
2- Branch: رسته خدمتت مثلا نیرو انتظامی Islamic Republic of Iran Police Rank: درجه :rank مثلا ستوان سوم Third Lieutenant
ازاین سایت کمک بگیر : http://en.wikipedia.org/wiki/Rank_insign...n_military
3- مدارک تحصیلی دانشگاهی:
University degrees:
associate's degree: The two year program کاردانی
bachelor's degree: the four year program لیسانس
master's degree : the two year program after bachelor degree فوق لیسانس
با سلام وتشکر از راهنمایی خوبتون.
من دوران سربازیم در وزارت دفاع بوده چطوری بنویسمش؟
آخرین سوال در فرم می پرسه کسی در پر کردن این فرم کمک کرده به شما ومن چون زبانم خوب نیست از یکی از دوستام کمک گرفتم نیازی هست اسمش را وارد کنم یا بزنم نه؟
مرسی.
1- وزارت دفاع میشه Ministry of defense
بنویس Mandatory Military Service in Ministry of Defense
، بعد درجه و specialty رو هم None بزن چون خدمت اجباری بوده
2-بزن no اگر خیلی کمک شدید نگرفتی
سلام وخیلی ممنون از راهنمای خوبتون.
دیپلم نظام قدیم رشته علوم تجربی چی میشه؟
مرسی.