موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت تمامی اساتید
آقا من یه سوال واضح دارم و یک جواب واضح و صد البته منطقی میخوام
در قسمت Permanent address ٬ یک آدرس اجباری در ایالات متحده میخواد
این خیلی غیر منطقیه که کسی که برنده لاتاری هست (ویزای گوناگونی) و تا به حال پاش به امریکا نرسیده ٬ یه آدرس ثابت در امریکا رو داشته باشه و بخواد بده
لطفا جواب های حدس و گمانی ندید
اگر کسی دقیقا میدونه داستان از چه قراره ٬ توضیح بده
سپاسگزارم
شماره کیس : 22XX
تاریخ رویت قبولی : 2014/May/2 ساعت 6 صبح
کنسولگری : ANKARA
جمع تعداد افراد در کیس : 2
پر نمودن فرمهای سری اول (DS-260) : -
کارنت شدن کیس : -
مصاحبه : -
دریافت ویزا : -
ورود به آمریکا : -
دریافت گرین کارت :
جمع تقریبی هزینهها تاکنون : ۶۰۰ هزار تومن
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='ahr270' pid='498499' dateline='1400493315']
با سلام خدمت تمامی اساتید
آقا من یه سوال واضح دارم و یک جواب واضح و صد البته منطقی میخوام
در قسمت Permanent address ٬ یک آدرس اجباری در ایالات متحده میخواد
این خیلی غیر منطقیه که کسی که برنده لاتاری هست (ویزای گوناگونی) و تا به حال پاش به آمریکا نرسیده ٬ یه آدرس ثابت در آمریکا رو داشته باشه و بخواد بده
لطفا جواب های حدس و گمانی ندید
اگر کسی دقیقا میدونه داستان از چه قراره ٬ توضیح بده
سپاسگزارم
با دوستان برگزار کننده همایش تماس بگیرید ایشون راهنمائیتون میکنن و بهتون آدرس میدن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در قسمت PRESENT WORK/EDUCATION عنوان PRIMARY OCCUPATION رو واسه شرکت خصوصی کامپیوتری که خودم عضوش هیت مدیره اش هستم چی بزنم
1 BUSINESS
2 COMPUTER SCIENCE
3 OTHER و توضیح دهم ؟
شماره كيس : ***۶ - رويت قبولى ۷ مى - افراد كيس : ٢ نفر - ارسال فرم 12جولاى -،كارنت 12 مى - نامه دوم : بيست مى بود كه دوم جون باز شد!! مصاحبه : نهم جولاى - سفارتخانه : ابوظبى - ويزا : يكضرب - مقصد : مريلند - ورود : اواخر نوامبر - سوشیال : یک هفته بعد از ورود - گرین کارت : برای همسرم ۶۵ روز بعد از ورود و برای نفر اصلی هنوز منتظرم!!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر: 2015AS0##0/ سفارت: آنکارا/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/مشاهده قبولی: 1 می 2014/ ارسال فرم: 13 جون 2014/ کارنت شدن: 12 آگوست 2014/ نامه دوم: 24 نوامبر 2014/ زمان مصاحبه: هفته اول ژانویه 2015/ آپدیتها: 6، 7، 8، 12 ژانویه، 20 فوریه و 8، 10، 14 آپریل هردو نفر، 13، 14 ژانویه، 12 فوریه، 9، 16 مارچ و 2، 3 آپریل خودم، 1، 2 آپریل خانمم/ کلیر شدن 14 آپریل
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
شغل خیاطی چی ؟
1 BUSINESS
2 OTHER و توضیح دهم ؟
شماره كيس : ***۶ - رويت قبولى ۷ مى - افراد كيس : ٢ نفر - ارسال فرم 12جولاى -،كارنت 12 مى - نامه دوم : بيست مى بود كه دوم جون باز شد!! مصاحبه : نهم جولاى - سفارتخانه : ابوظبى - ويزا : يكضرب - مقصد : مريلند - ورود : اواخر نوامبر - سوشیال : یک هفته بعد از ورود - گرین کارت : برای همسرم ۶۵ روز بعد از ورود و برای نفر اصلی هنوز منتظرم!!
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 15:03)mamali121 نوشته: درجه های سربازی به انگلیسی
http://en.wikipedia.org/wiki/Rank_insign...n_military
دم شما گرم
کیس نامبر: 2XXX // سفارت: آنكارا // مصاحبه نوامبر // سربازى : س // اخرين آپديت واقعى ١٩ مى //
بازمانده لاتارى ٢٠١٥
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-19 ساعت 15:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-19 ساعت 15:35 توسط rohemast.)
سلام به همه دوستان ، من فرم رو به صورت کامل پر کردم
قط 2 تا نکته
اینکه به با توجه به اینکه من دیپلم ریاضی داشتم و پیش داشگاهی خوندم و جایی واسه مدرک پیش نبود اون رو یک جا زدم و مدرسه پیش داشنگاهی رو وارد نکردم ( 3 سال دبیرستان + 1 سال پیش ( که پیش رو 2 ساله خونده بودم ) مجموع 5 سال ) ؛ اشکالی پیش میاد ؟
و اینکه دیروز که وارد فرم شدم ، امکان انتخاب سفارت بود ( ازهمه جای دنیا ) اما امروز نبود ، البته من مایل به تغییر نبودم ؛ چون سفارتم آنکارا بود
با سپاس
کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / ارسال فرمهای سری اول: 19 May / کارنت شدن کیس: March / مصاحبه: 6 May - ویزا یک ضرب / ورود ۷ جولای ۲۰۱۵