موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-19 ساعت 15:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-19 ساعت 15:42 توسط ahr270.)
(2014-05-19 ساعت 14:28)..... نوشته: [quote='ahr270' pid='498499' dateline='1400493315']
با سلام خدمت تمامی اساتید
آقا من یه سوال واضح دارم و یک جواب واضح و صد البته منطقی میخوام
در قسمت Permanent address ٬ یک آدرس اجباری در ایالات متحده میخواد
این خیلی غیر منطقیه که کسی که برنده لاتاری هست (ویزای گوناگونی) و تا به حال پاش به آمریکا نرسیده ٬ یه آدرس ثابت در آمریکا رو داشته باشه و بخواد بده
لطفا جواب های حدس و گمانی ندید
اگر کسی دقیقا میدونه داستان از چه قراره ٬ توضیح بده
سپاسگزارم
گوش کنید اولا not applied بزنید اگه قبول کرد که هیچی ولی اگه قبول نکرد وهیچ کس و هیچ ادرسی ندارید از خدمات ایمیگرنجل استفاده کنید.تموم شد رفت دیگه
[/quote]
با سلام مجدد
اولا not applied نداره
دوما این که نشد جواب
من دارم سوال دیگه ای میپرسم
دارم میگم چطور ممکنه یک نفر که تا به حال پاش به امریکا نرسیده باشه ، آدرس در امریکا داشته باشه اونم permanent یعنی ثابت و دایمی ؟؟؟؟
با عقل جور در نمیاد
(2014-05-19 ساعت 14:29)gholamrezaei نوشته: [quote='ahr270' pid='498499' dateline='1400493315']
با سلام خدمت تمامی اساتید
آقا من یه سوال واضح دارم و یک جواب واضح و صد البته منطقی میخوام
در قسمت Permanent address ٬ یک آدرس اجباری در ایالات متحده میخواد
این خیلی غیر منطقیه که کسی که برنده لاتاری هست (ویزای گوناگونی) و تا به حال پاش به آمریکا نرسیده ٬ یه آدرس ثابت در آمریکا رو داشته باشه و بخواد بده
لطفا جواب های حدس و گمانی ندید
اگر کسی دقیقا میدونه داستان از چه قراره ٬ توضیح بده
سپاسگزارم
با دوستان برگزار کننده همایش تماس بگیرید ایشون راهنمائیتون میکنن و بهتون آدرس میدن
با سلام
ممنونم از راهنماییتون
من دارم میپرسم چطور ممکنه یک نفر که تا به حال پاش به امریکا نرسیده باشه ، آدرس در امریکا داشته باشه اونم permanent یعنی ثابت و دایمی ؟؟؟؟
با عقل جور در نمیاد
لطفا این موضوع رو جواب بدید
موفق باشید
شماره کیس : 22XX
تاریخ رویت قبولی : 2014/May/2 ساعت 6 صبح
کنسولگری : ANKARA
جمع تعداد افراد در کیس : 2
پر نمودن فرمهای سری اول (DS-260) : -
کارنت شدن کیس : -
مصاحبه : -
دریافت ویزا : -
ورود به آمریکا : -
دریافت گرین کارت :
جمع تقریبی هزینهها تاکنون : ۶۰۰ هزار تومن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
از همه دوستان ممنون
تو فرم الان محل interview آنکارا زده که ok هستش
یه آرامش خاصی دارم ، امیدوارم همه ی دوستان به درستی فرم رو کامل پر کنند
f (2014-05-19 ساعت 16:00)..... نوشته: (2014-05-19 ساعت 15:57)mohammad877 نوشته: (2014-05-19 ساعت 15:34)rohemast نوشته: سلام به همه دوستان ، من فرم رو به صورت کامل پر کردم
قط 2 تا نکته
اینکه به با توجه به اینکه من دیپلم ریاضی داشتم و پیش داشگاهی خوندم و جایی واسه مدرک پیش نبود اون رو یک جا زدم و مدرسه پیش داشنگاهی رو وارد نکردم ( 3 سال دبیرستان + 1 سال پیش ( که پیش رو 2 ساله خونده بودم ) مجموع 5 سال ) ؛ اشکالی پیش میاد ؟
و اینکه دیروز که وارد فرم شدم ، امکان انتخاب سفارت بود ( ازهمه جای دنیا ) اما امروز نبود ، البته من مایل به تغییر نبودم ؛ چون سفارتم آنکارا بود
با سپاس
نه اقا چیچیو فقط یک بار میتونی . شما وقتی وارد میشی از قسمت دوم اطلاعات رو برات میاره . خودت یک فیلد قبل رو باز کن دوباره میتونی سفارتو تغییر بدی. منم همین سوال برام پیش اومده بود. بدجوری بازار اطلاعات غلط گرم شده هاااا خوشم میاد بعضی ها واسه همه یه جواب الکی تو استینشون دارن.
من اصلا فرمو باز نکردم اینو یکی از دوستان که فرمو باز کرده بود نوشته بود.به هر حال ببخشید
کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / ارسال فرمهای سری اول: 19 May / کارنت شدن کیس: March / مصاحبه: 6 May - ویزا یک ضرب / ورود ۷ جولای ۲۰۱۵
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. لطفا من را راهنمایی کنید.
من در ثبت نام اولیه چند اشتباه داشتم. اول اسم وفامیل را جابجا زدم دوم تاریخ تولد را یکروز جلوتر زدم سوم من دانشجوی ارشد هستم و در انجا ارشد را انتخاب کردم در حالی که باید کارشناسی را انتخاب می کردم.