موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-26 ساعت 23:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-26 ساعت 23:26 توسط h_researcher.)
ای بابا،تمام محاسباتم بهم خورده،هیچ چیز با آمار و زمانبندی سال های قبل همخونی نداره،
امیدوارم انتظار قبل مصاحبه،بعدش رو جبران کنه
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان همراه.....دوستان نامه دوم ما هم نیومده ...اینو گفتم برای دوستانی که میخوان یه بررسی زمانبندی داشته باشن....
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-26 ساعت 23:57)kimfar نوشته: سلام به دوستان همراه.....دوستان نامه دوم ما هم نیومده ...اینو گفتم برای دوستانی که میخوان یه بررسی زمانبندی داشته باشن....
سلام دوست عزيز
با توجه به زمان سابميت اوليه فرمتون به نظر ميرسه شما بايد توي اين سري نامتون ميومد، ولي احتمالا بعد از آنلاك كردن فرم، تغييرات زيادي دادين كه نامتون نيومده، درسته؟
شماره کیس: 2015AS2XXX - کنسولگری: ANKARA - مصاحبه: JAN 2015 - وضعيت: كليرنس
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
چون دوستان بیشتر این فروم می آیند اینجا میگم و تاپیک "غیرمرتبط " نبردم چون واقعا دوست دارم به همه دوستان در انتظار مصاحبه آلارم بدم که حواستون باشه مدارکی که برای پروسه لاتاری و مصاحبه لازم دارید و آماده کردید را جای مطمئن و دور از انتظار نگهداری کنید که اگر خدایی نکرده خانه تان مثل خونه من دزد بیاید اونها را نبره و کلی به مشکل و دردسر نیفتید .
خداراشکر من فقط از نظرمالی ضررکردم و از روی خوش شانسی چندوقت پیش این مدارک را از کیف مدارکم جدا کرده بودم که دزدان محترم همون کیف مدارکمو بردند و حداقل خوشحالم مدارک لاتاری ام محفوظ ماند . همیشه فکرمی کنیم این اتفاقات بد برای دیگرانه و برای ما پیش نمی آید ولی حتما ًتوجه کنید و حاشیه امنیت و اطمینان را حفظ کنید. من همینکه دیدم بدتر از این برایم پیش نیومده از خدا ممنونم.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-27 ساعت 11:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-27 ساعت 11:09 توسط shahram1987.)
سلام دوستان
ببخشید ولی دلم خواست یکم بنویسم برای کسانی که استرس زیادی دارن.شاید خیلی ها مثل سال گذشته من بار اوشونه از ایران خارج میشن یا بار اولشونه به کشوری میرن که زبونشونو بلد نیستن یا جایی که تا حالا فکرشو نمیکردن که برن(سفارت).مکانی که نهایت استرسو به نظر ما داره.مکانی که شاید به کوچکترین موردمون آیندمونو خراب یا درست کنه.دوستان بنظر من اگه تا الان اینجایید چه بد چه خوب لطف خداوند بوده.هر چیزی تو دنیا قوانین و روالی داره.یقین داشته باشین که همه چیز از قبل درست شدست.ترسی به خودتون وارد نکنین.همه توصیه دوستان عزیز تو این سایت رو گوش کنید.ضرر نمیکنید.وارد شهر سفارتتون بشید.برید هتل و کمی استراحت کنید.با انرژی تمام برید دکتر و آزمایشاتونو بدید.روز سفارت رو با دیدگاه دیدار یک دوست با لبخند شروع کنید.شاید الان به من بخندید ولی بعد از مصاحبه تون میبینید که چقدر ساده بود.وقت مصاحبتون شاید 5 دقیقه هم نشه.چند سوال پرسیده میشه و شما جز حقیقت چیزی نمیگید و تمام.یا یکضرب میگیرید(انشاالله) یا کلیر میشید و مثل من بعد چند ماه میرین و ویزاتونو میگیرین.نترسید.بخدا ترسی نداره.مخصوصا دوستان خدمت رفته.نهایتش مدارکی رو کم دارید که آفیسر کمبود میزنه و دوباره باید برید.ببخشید ولی کمی توصیه به دوستانی که هزینه براشون مهمه.حتما لازم نیست هتل گرون .لیدر .پرواز و هزینه های اضافی برای دکتر بدین.پولتونو نگه دارین برای آمریکا رفتنتون.قسمت سخت ماجرا.امیدوارم مصاحبه خوبی داشته باشین.لطفا لطفا لطفا خواهشا در صورت امکان برای دوستان و اطرافیانتون روال کارهاتونو توضیح ندین.بخدا استرسی داره عجیب.نگین تا ویزا نگرفتین.من تجربشو داشتم.دیوانه کنندست.ببخشید و ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال داشتم این انلاک کردن چطوریه؟
من اطلاعاتمو تغییر ندادم ولی یه بار دوباره وارد شدم میترسم زمان ارسالم عوض شده باشه
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
میشه ادرس این سایتceac روبگین؟؟
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید کهاینسوال و میپرسم ولی دقیقا نتیحه رونفهمیدم اینکه اخرش انلاک کردن فرم تاثیر دازه یا نه زمان اولیه ارسال فرممهمه؟
Case Number:2015AS000010XX
DV260 Forms:June 16th
Unlock:August 16th
Second Letter:January 23rd
Interveiw:March 3rd
Visa:March 6th (یک ضرب)