موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
امير حمزه نوشته است:
با سلام.يه سوْال دارم.من متاسفانه در پر كردن فرم اول ثبت نام لاتاري ٢٠١٥ يه اشتباه مسخره اي كردم اونم ااينه كه اسم مستعار خودمو كه تو پاسپورت و شناسنامم هم نيست در قسمت ميدل نيم وارد كردم و در جواب نامه اولم اين اسم مستعارم جلوي اسم شناسنامه ايم نوشته!!!! كه اين اسم در پاسپورتم نيست به نظر شما در روند كارم مشكلي پيش مياد؟ وقتي مداركمو چك ميكنن...؟!خيلي استرس دارم كمكم كنيد!!Sad Sad
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
شما احتمالا 2 ماه دیگه نامه دوم رو دریافت کنید. این دفعه نباید منتظرش باشید. برای اطمینان میتونید از KCC تلفنی بپرسید که بررسی کیس شما شروع شده یا نه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من یه سوال داشتم, من در ماه june برنده لاتاری سال 2015 شدم, مدارک رو در Aguest تکمیل کردم و برای KCC فرستادم اما هنوز زمان مصاحیه ام مشخص نشده, می خواستم بدونم کسی تجربه مشابه داره و یا کسی می تونه کمکم کنه.
بسیار ممنون
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
آیا از دوستانی که کارنت شده اند کسانی هستند که فرمشان را در ماه جولای فرستاده باشند و نامه دومشان آمده باشد؟
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2014-10-28 ساعت 23:22)kaamiran نوشته: آیا از دوستانی که کارنت شده اند کسانی هستند که فرمشان را در ماه جولای فرستاده باشند و نامه دومشان آمده باشد؟
سلام دوست عزیز من هم ماه جولای فرمهامو فرستادم ولی هنوز نامه دومم نیامده کیس 26xx
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام