موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-28 ساعت 00:41)minan نوشته: دوستان اينقدر استرس نداشته باشيد مطمئن باشيد براي همه نامه ارسال ميشه[emoji5]️فقط اينجور كه من متوجه شدم پانزدهم هر ماه نامه دوم رو ارسال ميكنن...پس با خيال راحت به زندگيتون و كاراتون برسين و با انرژي مثبت پيش برين...[emoji5]️[emoji5]️[emoji5]️
سلام دوست عزیز
تاریخ 15 ام رو شک دارم سری به همین تاپیک مال 2014 اگه بزنید بچه ها 12 ام گرفتن نامشونو
موفق باشید
کیس نامبر:2015as3xx
California
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
هر وقت استرس گرفتید بگید:
همه چی آرومه/ من چقد......
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-29 ساعت 02:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-29 ساعت 02:29 توسط Rooz.)
شب همگی بخیر
دوستان عزیز چند سوال از همه شما دارم و همچنین مدیر گرامی اگر امکان داره لطفا پاسخ بدهید. هدف از مطرح نمودن این موضوع، این نیست که بخواهیم ببینیم نامه دوم را کی دریافت می کنیم. بلکه بررسی و پی بردن به روند کار KCC و مراحل لاتاری می باشد و این که شاید این موضوع کمکی باشد هم برای سری های بعدی کارنتی کیس های برندگان 2015 و هم این طور 2016 و سال های بعد.
بعضی از دوستان در ابتدای این تاپیک با سرعت زیادی شروع به صحبت درباره دریافت نامه دوم شان نمودند. و بعد از چند روز سرعت دریافت نامه دوم کند شد. در خصوص کیس نامبر ها و زمان های ارسال فرم ها نیز هم شباهت و هم تفاوت در بین کیس ها وجود داشت که نمی توان بر اساس آنها بررسی نمود. تا به حال 2500 کیس کارنت شده برای ماه اُکتبر معرفی شدند. این تعداد را نیز یک مرتبه اعلام نمودند و نه به دفعات. یک سوالی که وجود دارد این است که چرا بعضی از دوستان که تعدادشان حدودا 5 یا 6 نفر می باشد می فرمایند که نامه دوم را دریافت کرده اند و تعداد زیادی هنوز نامه دوم را دریافت نکرده اند؟ و مورد دوم این که دلیلی برای ارسال نامه دوم به تدریج وجود دارد یا نه؟ و مورد سوم این که چرا مثلا KCC نامه های همه این 2500 کیس را در یک زمان ارسال نمی کند؟
شماره کیس: **2015AS000000 ، تاریخ رویت قبولی: 2014 ,May 01 ، کنسولگری: آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس: 2 نفر ، ارسال فرمهای سری اول: June 09, 2014 ، کارنت شدن کیس: Aug 12, 2014 ، تاریخ دریافت نامه دوم: Sep 19, 2014، مصاحبه: Nov، دریافت کلیرنس: نیاز نشد، دریافت ویزا: بله (یک ضرب)، ورود به آمریکا: بله، دریافت گرین کارت: بله
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
متاسفانه سوالم درمحل اصلیش جواب نگرفت. با پوزش اینجا میپرسم.
با تشکر از راهنمایی دوستان.
ما ازبرندگان 2015 هستیم.
1- همسر من برنده اصلی است که دکتری پزشکی خونده و الان مشغول گذراندن طرحش هست. مدارک دکتری، پیش دانشگاهی و دیپلمش پیش دانشگاه هست و تا اتمام طرحش (شهریور سال دیگه) نمیدن. پیش دانشگاهی و دیپلمش را برای ترجمه دادن ولی شناسنامه شو رو گرو گرفتن. پروانه موقتش و نامه شروع طرحش هم مهر غیر قابل ترجمه داره. کلن برای مدرکش چیکار باید بکنیم؟ کسی تجربه مشابه داره؟
2- من مدارک لیسانس و فوقم را دارم و تا 2 ماه دیگه دفاع دکتریم هست. باید نامه از دانشگاه بگیرم برای تحصیل؟
3- سابقه کار و بیمه باید ببریم؟ گواهی اشتغال از محل کار لازمه؟
شماره کیس: ***2015AS0001 ///نفرات: 3 ///سفارت: آنکارا ///ارسال فرمها: 20 می ///کارنت: اگوست ///نامه دوم: 23 اکتبر ///مصاحبه: 10 دسامبر///کلیرنس: 3 آوریل
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-30 ساعت 14:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-30 ساعت 14:15 توسط Vandadi.)
(2014-08-30 ساعت 09:43)behdadK نوشته: (2014-08-30 ساعت 08:57)رضا2015 نوشته: سلام
صبح بخیر از بچه های 2015 که کارنت شدن تا حالا سایت ceac کیس اون ها روش شناخته یا خیر؟
دوستان چک کنند https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
اگر اشتباه نکنم روال پارسال این بود که دسامبر (دو ماه بعد از اولین مصاحبه) سیس (سی یَک!) کیس ها رو شناخت و اتفاقا اولین سری که رفتند مصاحبه تاریخ های آپدیت اولشون رو ندارند. فکر میکنم امسال هم مثل پارسال باشه. البته کاری نداره 100 تا شماره 2015 رو از 1 تا 100 چک کنید مطمئن میشید
سلام
من هم شماره کیس خودم وارد کردم نشناخت.
سلام
من هم شماره کیس خودم وارد کردم نشناخت.Sad
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم دوباره یک ترند راه نیوفته که آی چرا سیس کیس ما رو نمیشناسه. جدی نگیرید سیس رو اصلا اگر الان هم سیس شما رو میشناخت قبل از مصاحبه میتونستید یکی دو تا آپدیت بخورید روز مصاحبه هم بروید یکی دو تا بعدش آپدیت میخورید که هیچ کدوم هیچ جنبه تحلیلی نداشت. عملا آپدیت های 2-3 ماه بعد از مصاحبه برای شما مهمه جهت تحلیل (هرچند امسال همون ها هم بچه ها رو گیج کرده) که الان براش خیلی زوده.
اصلا الان چرا به این فکر بکنید که AP میشیدو سیس لازم. فکر کنید که یکضربی باشید:دی
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
Important Notice for DV-2015 Diversity Visa Applicants: The CEAC Status Check will not recognize your case number until you are scheduled for a consular interview. This does not mean that there is a problem with your application. If you would like to check the status of your application prior to your interview, please contact the Kentucky Consular Center at KCCDV@state.gov.
دوستان لطفا صفحه سیس رو کامل بخونید .
بالا ی صفحه یه اخطار نوشته که کسانی که نامه دومشون نیومده هنوز تو این بخش قابل شناسایی نیستن .
صبر کنید
دوشنبه هم اونا تعطیله انشا الله تا سه شنبه عصر .
با تشکر باییییی
شماره کیس: 2015AS000007XX /تاریخ رویت قبولی: 2 May / تعداد : 2 نفر/ ارسال فرم : Jun 08 / کارنت شدن کیس: 12 August / دریافت نامه دوم: امروز یا فردا / مصاحبه : / دریافت ویزا : / مقصد : بوستون / ورود به آمریکا : / دریافت گرین کارت: