موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چرا نمیاد این نامه دوم!!!
ایا کسانی که هنوز نامه دوم رو نگرفتند و کارنت بودند، مثل من سفارتشون رو تغیر دادند؟ شاید دلیل این همه تاخیر اینه؟
شماره کیس: 2015ASXXXX1XXX تاریخ رویت قبولی:14 May کنسولگری: Ankara ---->Abu Dhabi تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول: 27 may
کارنت شدن کیس: 12 Augest مصاحبه: Nov هفته سوم دریافت کلیرنس: هفته سوم March دریافت ویزا: سه هفته بعد ورود به آمریکا: May دریافت گرین کارت:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.ببخشید یکی از دوستان تو صفحه 8 اینو نوشته.من نمیدونم سایت سیس چیه و کانفرمیشن نامبر چیه.
ببخشید اگه خیلی پرتم
تو سایت سیس ثبت نام کامل انجام دادم و کانفرمیشن نامبر دارم.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به شما عزیزانی که امسال قبول شدین تبریک می گم، من از جا مونده های 2014 هستم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام می دم ولی بهتره که واسه شما که اول راهین چنذ نکته را یاداوری کنم که 2013 ها به ما گفتن و ما گوش ندادیم!
1. از الان به خوتون بقبولونین که این پروسه خیلی سخت و طاقت فرساست ممکنه ویزای یک ضرب بگیرین و خوش شانس باشین، یا اینکه وارد پروسه چک بشین و پدرتون در بیاد و بعد از کلی خرج و هزینه آخرش بهتون بگن که ویزا تموم شده!
2. همه مدارکی که براتون مورد نیازه و تو سایت اعلام کرده رو ترجمه کنین و ببرین نه بیشتر نه کمتر! اتونها تنها چیزیو می خوان که اعلام می کنن
3. اینجا سعی کنین با هم مهربون باشین حتما دارین می رین با کسایی که شماره هاشون با شما یکی ه هماهنگ کنین تا اونجا تنها نباشین اینجوری بیشتر بهتون خوش می گذره
4. اینو از الان بهتون بگم: کار سربازی شغل خصوصی دولتی پول اسپانسر هیچکدوم تاثیری تو روند کاری شما نداره اگر دوست داشتین بیان تو پیج 2014 ها ببین که هر کدوم چه وضعیتی داشن
5. تا بهتون اعلام کردن که شما مشمولین ولی همسرتون الان نمیگیره سریع مال خودتونو بگیرین و صبر نکنین که بعدن بگیرین چون همش دروغه و بعدنی در کار نیست
6. اگر واقعا دوست دارین برین ولی زبانتون خوب نیست برین کار کنین و همسفر پیدا کنین که مثل 2014 ها نشین خانوماشون گرفتن ویزا رو ولی خود آقایون نگرفتن الان ناراحتن که خانوممون رو چه جوری تنها بفرستیم و یک کلمه زبان باد نیست کسی و نداریم و هیج جا رو نمی شناسیم
7. تو این مسیر از این وبلاگ نکات مفید را بردارین و استفاده کنین افراد ناامید زیادی هستن که با حرفاشون شما ها رو اذیت خواهند کرد
8. امید و باور و انتظار چیز خوبیه ولی همیشه پلن بی داشته باشین که اگر نشد چی؟ الان باید چی کار کنم، به زندگی عادیتون ادامه بدین
9. واقعا اینکه می گن به کسی نگین درسته چون واقعا وقتی نشد نمی دونید چه جوری باید بهشون بگیم که نگرفتین!!!!!!!!
10. دیگه حرفی ندارم سعی کنین بهتون خوش بگذره چیزاتونو نفروشین و حتی اگر از چیزی خومشتون اومد بخرین که بعدا رو دلتون نمونه!
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014!
hope hope hope
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
امروز 9 سپتامبر و وضعیت 2014 هفته پیش تموم شد!!!!!!!!! there is no more visa available!
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014!
hope hope hope
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-09 ساعت 07:14)برنده 2015 نوشته: جناب Rooz عزیز
درود
در نامه کی سی سی به دوستمون ،" نگفتن " زمان مصاحبه ها بر اساس کیس نامبرهاییست که فرم هاشونو ارسال کردن.گفتن زمان مصاحبه به ترتیب کیس نامبرهایی که پروسشون(بررسیشون) تمام شده تعیین میشن.
همچنان با آرزوی موفقیت.
درود بر شما
بله شما صحیح می فرمایید. من هم منظورشان را درست متوجه شده ام. اما کی سی سی باهوش تر از این حرفهاست. جمله آخرش مجهول است و خیلی دقیق اشاره نکرده که این پراسسینگ منظور پروسس کار خودشونه یا برندگانی که کارشونو پروسس کردن و فرم رو فرستادن.
با سپاس
پیروز و سربلند باشید
شماره کیس: **2015AS000000 ، تاریخ رویت قبولی: 2014 ,May 01 ، کنسولگری: آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس: 2 نفر ، ارسال فرمهای سری اول: June 09, 2014 ، کارنت شدن کیس: Aug 12, 2014 ، تاریخ دریافت نامه دوم: Sep 19, 2014، مصاحبه: Nov، دریافت کلیرنس: نیاز نشد، دریافت ویزا: بله (یک ضرب)، ورود به آمریکا: بله، دریافت گرین کارت: بله
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-09 ساعت 14:54)babak12 نوشته: (2014-09-09 ساعت 13:27)Goldenstar نوشته: چرا نمیاد این نامه دوم!!!
ایا کسانی که هنوز نامه دوم رو نگرفتند و کارنت بودند، مثل من سفارتشون رو تغیر دادند؟ شاید دلیل این همه تاخیر اینه؟
بله من هم شرايط شما دارم و نامه دوم دريافت نكردم
فكر نمي كنم تغيير سفارت نقشي در اين همه تاخير داشته باشه
به نظر من اين همه تاخير به خاطر بستن شدن لاتاري 2014 و حجم كاري بالا سفارتها است
با اين حال فقط بايد صبر كرد دوست عزيز
دوست عزیزم سلام
من تغییر سفارت نداشتم و همچنان منتظر دریافت نامه دومم هستم.
برای همه شما بهترین ها رو آرزو می کنم.
پیروز و سربلند باشید
شماره کیس: **2015AS000000 ، تاریخ رویت قبولی: 2014 ,May 01 ، کنسولگری: آنکارا ، تعداد افراد منظور در کیس: 2 نفر ، ارسال فرمهای سری اول: June 09, 2014 ، کارنت شدن کیس: Aug 12, 2014 ، تاریخ دریافت نامه دوم: Sep 19, 2014، مصاحبه: Nov، دریافت کلیرنس: نیاز نشد، دریافت ویزا: بله (یک ضرب)، ورود به آمریکا: بله، دریافت گرین کارت: بله
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
واقعاً بعضي ها آبروي هر چي ايرانيه ميبرن، واقعاً حرفهاي ركيك تو فيس بوك وزارت خارجه چه چيزي و نشون ميده ؟ خجالت آوره
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
بنظرم میشه گفت این پروسه از کارنت شدن گرفته تا آمریکا رفتن و جا افتادن در آنجا و..... دو تا چالش داره:
زمان و زبان
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-09 ساعت 17:39)Hagh81 نوشته: واقعاً بعضي ها آبروي هر چي ايرانيه ميبرن، واقعاً حرفهاي ركيك تو فيس بوك وزارت خارجه چه چيزي و نشون ميده ؟ خجالت آوره
دوست عزیز من که هنوز نرفتم ببینم اونجا چه خبر راه انداختن! ولی اگر واقعا این طوری هست که شما می فرمایید، آبروی همه را برده اند، حتی اگه الکی کاربر هم باشن و از مدل ایرانی بی ریشه هم که باشن، جزو فرومایه ترین افراد روی زمینن که می فرمایید حرف های زشت و .... نوشتن. آمریکا هم این جور افراد رو می بینه که تصمیم می گیره به همه ایرانی ها "کلیرینس پراسس" بزنه دیگه.
حالا دیگه با این وضعیت مجبورم بگم که، امیدوارم که پیروز و سربلند باشید.