کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
سلام دوستان
من هنوز ایمیل برام نیومده وضیعتمnvc
است خیلی نگرانم باید چکار کنم .
تشکر کنندگان: mojgan m
(2015-05-22 ساعت 09:03)ریحانا نوشته:  کسی از دوستان نامه دوم دریافت نکرده .چرا اینجا سوت و کوره ؟!؟!Sad

چون شماره کیست ۵۰۰ تا از مال من بیشتره و نامه دومتم اومده کودک درونم میگه باهات قهر کنم ، قهر قهر تا روز مصاحبهSmileBig Grin
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: ریحانا ، ladank ، Mahboy ، Memolk
دوستان ، به نظرتون اونايى كه ايميل دريافت كردند ولى نامه دوم براشون نيومده با KCC مكاتبه كنن يا نه ؟
شماره كيس : ***۶ - رويت قبولى ۷ مى - افراد كيس : ٢ نفر - ارسال فرم 12جولاى -،كارنت 12 مى - نامه دوم : بيست مى بود كه دوم جون باز شد!! مصاحبه : نهم جولاى - سفارتخانه : ابوظبى - ويزا : يكضرب Big Grin - مقصد : مريلند - ورود : اواخر نوامبر - سوشیال : یک هفته بعد از ورود - گرین کارت : برای همسرم ۶۵ روز بعد از ورود و برای نفر اصلی هنوز منتظرم!!
(2015-05-22 ساعت 09:44)babisondes نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 09:03)ریحانا نوشته:  کسی از دوستان نامه دوم دریافت نکرده .چرا اینجا سوت و کوره ؟!؟!Sad

چون شماره کیست ۵۰۰ تا از مال من بیشتره و نامه دومتم اومده کودک درونم میگه باهات قهر کنم ، قهر قهر تا روز مصاحبهSmileBig Grin

ها... بیایید همگی با اونایی که نامه دوم دریافت کردن فعلا قهر باشبم تا وقتی که ما هم نامه دوم رو دریافت کنیم. والا به خدا. این چه وضعیه... Big Grin
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: babisondes ، p00ya2001 ، ARSAMNEW ، ladank ، Alex 2014
(2015-05-22 ساعت 10:09)behrayan نوشته:  دوستان ، به نظرتون اونايى كه ايميل دريافت كردند ولى نامه دوم براشون نيومده با KCC مكاتبه كنن يا نه ؟

من فکر نمیکنم نیاز باشه. چون ظاهرا نامه ها طی دو نوبت ارسال میشه
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
تشکر کنندگان: babisondes ، p00ya2001 ، toosi
(2015-05-22 ساعت 10:14)mojgan m نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 10:09)behrayan نوشته:  دوستان ، به نظرتون اونايى كه ايميل دريافت كردند ولى نامه دوم براشون نيومده با KCC مكاتبه كنن يا نه ؟

ضررى كه نداره ؟ داره ؟ تازه اگه امروز بفرستيم تا آخر وقت جواب ميگيريم ، و الا فردا و پس فردا تعطيله !
شماره كيس : ***۶ - رويت قبولى ۷ مى - افراد كيس : ٢ نفر - ارسال فرم 12جولاى -،كارنت 12 مى - نامه دوم : بيست مى بود كه دوم جون باز شد!! مصاحبه : نهم جولاى - سفارتخانه : ابوظبى - ويزا : يكضرب Big Grin - مقصد : مريلند - ورود : اواخر نوامبر - سوشیال : یک هفته بعد از ورود - گرین کارت : برای همسرم ۶۵ روز بعد از ورود و برای نفر اصلی هنوز منتظرم!!
تشکر کنندگان: mojgan m ، p00ya2001
(2015-05-22 ساعت 10:27)behrayan نوشته:  

ضررى كه نداره ؟ داره ؟ تازه اگه امروز بفرستيم تا آخر وقت جواب ميگيريم ، و الا فردا و پس فردا تعطيله !

درسته. هیچ ضرری نداره. لطفا جوابی که عنوان میکنن رو با ما هم درمیون بزارید
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ARSAMNEW
اینجور که معلومه کیس بالاتری ها نامه هاشون اومده بیشتر

من اول اولا هستم اما نیمده Big Grin

--------------

کسی از دوستان هم بوده که تغییر سفارتش دادن به ابوظبی ؟ یا همه ایروان ؟
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان: babisondes ، mojgan m ، shahin2737 ، m.ghoreishi ، ladank ، rezasadeghi ، Memolk ، saboteur ، HERMES7
برای من ایمیل اومده اما هنوز اپدیت نشده که تارخ مصاجبه رو داشته باشم Sad
شماره کیس:**63 /تاریخ رویت قبولی:2-2014 May /تاریخ تکمیل فرم:May20 /کنسولگری:آنکارا/ تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر /کارنتی: May 12 /نامه دوم:May20 /مصاحبه: ابوظبيjuly / دریافت ویزا: / ورود به usa: /
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 10:32)mojgan m نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 10:27)behrayan نوشته:  

درسته. هیچ ضرری نداره. لطفا جوابی که عنوان میکنن رو با ما هم درمیون بزارید

منم منتظرم اگه تا ٨-٩ شب نيومد براشون ايميل ميزنم چون الان كه نصف شب اونجاست

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
دوستانی که 11تیر تو ابوظبی مصاحبه دارن لطفا تو این تاپیک یا پیام خصوصی اعلام کنن.
کیس: **67/ رویت قبولی ۲ May /ارسال فرم : 14 nov ۲۰۱۴ /سفارت : ترکیه انکارا تغییر به ابوظبی /تعداد افراد منظور در کیس: ۲نفر /کارنت شدن :12 May/ نامه دوم : 20 May/مصاحبه:02 July /گرفتن ویزای من یک ضرب همسر من کلیرانس خورد/ورود من به امریکاه 10 جولای/
(2015-05-22 ساعت 03:41)Arshia2000 نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 02:51)farzad.ch نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 20:54)Bashirof123 نوشته:  

دوستم در حال حاضر درگیرِ امتحانات دانشگاه می‌باشد، اما اگه سوالی دارید، من در خدمتم، اطلاعات کامل از پروندشون دارم. تنها شانسی بزرگ دوستم این بود که مصاحبهاش در هفته دوم سپتامبر در سیدنی انجام شد. فرم را جون پر کرده بود و شماره کیسش حدود ۷۰۰۰ به بالا بود. اگر واجد شرایط هستید، هر چه سریعتر فرم‌ها را پر کنید. اولویت با شما است حتا اگر شماره‌های بعدی اعلام شود به همین خاطر میگن شماره‌ها را تا آخر سپتامبر نگاه دارید.

لطف میکنی ؟ میدونی دقیقا کی فرمشو فرستاده بود؟ نامه دومش چند وقت بعدش اومده ؟ و اینکه مکان مصاحبه رو تغییر داد یا همون اول سیدنی رو انتخاب کرده بود؟ چرا سیدنی کلا ؟

دووست عزیز، دوست من هفته اول جون پست کرد، چون پارسال فرم‌ها ان لاین نبود و باید پست می‌‌کردند. جولای ایمیل را دریافت کردند، محل مصاحبه را هم بله تغییر دادند چون کشور محل اقامتشون تغییر کرده بود. تاریخ مصاحبه را هم یک بر تغییر دادن و حدودا ۱۰ روز عقب انداختند. در خود سفارت هم بعد از مصاحبه بهشون گفته بودند مدارکتون کامل است، بهتون ایمیل می‌زنیم پاسپورت‌ها را بیاورید. دو نفر هم بودند.اینم بگم محل مصاحبه اول هم هیچ کدوم از این ۳ سفارت آنکارا، ابوظبی و ایروان نبود.من فکر می‌کنم ازدحام جمعیت در این ۳ سفارت زیاد است و به خاطر همین مساله پروسه طولانی‌تر می‌شه. اگه کسی‌ زبان بلد باشه و اجازه داشته باشه کشور دیگه را انتخاب کند به نظر من شانسش بالا میره. چون مثلا در کوالا لامپور حداکثر روزی ۱- ۲ تا کیس لاتاری هست و معمولا هم تو پروسه کلیرنس قرار نمیگیرند. حالا یه به خاطر اینکه مدتی‌ خارج از کشور بودند یا اینکه رسیدگی سریع تر است، دقیق علتش را نمیدونم.
[/quote]
مرسی از توضیحاتت. :-)
امیدوار شدم.
تشکر کنندگان: Arshia2000 ، mojgan m
(2015-05-22 ساعت 10:33)Mahmood129 نوشته:  اینجور که معلومه کیس بالاتری ها نامه هاشون اومده بیشتر

من اول اولا هستم اما نیمده Big Grin

--------------

کسی از دوستان هم بوده که تغییر سفارتش دادن به ابوظبی ؟ یا همه ایروان ؟

من
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان:
:سفارتم را تغییر دادند شاید شما همون سفارت موردنظرتان باشید وکمی دیرتر بیاید بهرحال امیدوارم زودتر نامه دوم را بگیرید ضمنا همچنان در سایت سیس at nvcهستم میدونم چه حالی دارید سعی کنید بالغ درونتان برکودک درونتان غالب باشد کیس پایینترها Big GrinTongue
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: Memolk ، mojgan m ، َalikh ، bahar101 ، AliReza.Sh
(2015-05-22 ساعت 09:44)babisondes نوشته:  

به پست ۵۱۰۱ بمنظور آرامش بیشتر مراجعه فرماییدWink همینجوریش هم تک اوفتادم قهرنکنید
سفرنامه من
تشکر کنندگان: Memolk ، الناز٢ ، babisondes ، mojgan m ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان