کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2015
(2015-05-21 ساعت 22:32)Arshia2000 نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 21:16)bidad نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 20:54)Bashirof123 نوشته:  با سلام ببخشید نمیدونم این جا جاش هست یا نه ولی ما موقع وارد کردن کد ۲۰۱۵ دیدیم که قبول نشدیم و برای ۲۰۱۶ ثبت نام کردیم و موقع وارد کردن کد در اردیبهشت امسال اشتباهی برای ۲۰۱۵ رو زدیم و فهمیدیم برنده شدیم. امروز هم با کد ۲۰۱۶ رفتیم و وقتی دیدیم انتخاب نشدیم حدس زدیم که برای ۲۰۱۵ رو اشتباهی وارد کردیم و سال پیش قبول شدیم. یعنی همین الان فهمیدیم که جزو بندگان ۲۰۱۵ آیم!!! اگه الان فر هارو تکمیل کنیم و کارت شه هنوز شانس داریم؟ یک خانواده چهار نفره که همه چیز هایی که لازمه رو داره ولی واکسن نزدیم. شانس داریم عایا؟ حالمون خیلی بده کیس نامبر سه هزار هفده خورده ای لطفا جواب بدید ممنون
تبریک و هرچه سریعتر فرمو پرکنید ظاهرا روند بررسی فرم ها سریعتر شده و اگه کارنت شده باشید یا بشید شانس مصاحبه دارید. واکسن هایی هم که ممکنه رو بزنید احتمالا یکم هزینه مدیکالتون بره بالا. در ضمن شمارتون چنده؟
دوست منم پارسال موقعی متوجه شد که شمارش برای مصاحبه اعلام شده بود. اقدام کرد و در دقایق آخر ویزا گرفتند. فقط اگه میتوانید انگلیسی‌ صحبت کنید و امکانش را دارید محل مصاحبه را یک کشوری بزنید که ویزا نخواد و خلوت تر از آنکارا، ابو ظبی‌ و ایروان باشه. البته نمیدونم این برای کسانی‌ که اقامت دارند هم ممکن است یا نه سوال کنید
سلام . ارشیا جان امکانش هست بشه با دوستت صحبت کرد ؟ منم موردم مشابه دوست شماس شاید سودمند باشه :-)
تشکر کنندگان: mojgan m
چه جالب ☺? میشه بگید کی فرمارو فرستادید؟ کیس نامبر تون چقد بود؟ نمیدونم چرا هرکاری میکنیم سابميت نمیشه! امیدوارم ویزا یک ضرب بگیرید و بگیریم.
نگیریم و کلرینس بخوریم که کارمون زاره! ??
منم خوشحال میشم در ارتباط باشیم رفیق
کسایی که ایمیل اومده براشون و همزمان نامه دومشون هم اومده سفارتاشون تغییر کرده... اینطور نیست؟
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
تشکر کنندگان: camel_60 ، mojgan m ، ریحانا
(2015-05-22 ساعت 02:08)Bashirof123 نوشته:  چه جالب ☺? میشه بگید کی فرمارو فرستادید؟ کیس نامبر تون چقد بود؟ نمیدونم چرا هرکاری میکنیم سابميت نمیشه! امیدوارم ویزا یک ضرب بگیرید و بگیریم.
من 7 می بود فرستادم. چند روز قبلش دیدم واقعا هم شکه شدم که چرا سال پیش نفهمیدم.
تو همین سایت در مورد سابمیت هم اطلاعات دادن. منتظر پاسپورت هم نمون به نظر من فرمو بفرست . از دوستان هم عذر میخوام اینجا مینویسم چون من منتظر بودم نامم بیاد واقعا البته یکم زیادی رو سرعت عمل ک سی سی حساب باز کرده بودم.
(2015-05-21 ساعت 06:33)mojgan m نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 04:55)Ruzbehtp نوشته:  سلام تا چه كيس نامبري اعلام شده ؟

تا شماره 6850 Cool
خيلي ممنون من كه **٨١

(2015-05-22 ساعت 02:07)farzad.ch نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 22:32)Arshia2000 نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 21:16)bidad نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 20:54)Bashirof123 نوشته:  با سلام ببخشید نمیدونم این جا جاش هست یا نه ولی ما موقع وارد کردن کد ۲۰۱۵ دیدیم که قبول نشدیم و برای ۲۰۱۶ ثبت نام کردیم و موقع وارد کردن کد در اردیبهشت امسال اشتباهی برای ۲۰۱۵ رو زدیم و فهمیدیم برنده شدیم. امروز هم با کد ۲۰۱۶ رفتیم و وقتی دیدیم انتخاب نشدیم حدس زدیم که برای ۲۰۱۵ رو اشتباهی وارد کردیم و سال پیش قبول شدیم. یعنی همین الان فهمیدیم که جزو بندگان ۲۰۱۵ آیم!!! اگه الان فر هارو تکمیل کنیم و کارت شه هنوز شانس داریم؟ یک خانواده چهار نفره که همه چیز هایی که لازمه رو داره ولی واکسن نزدیم. شانس داریم عایا؟ حالمون خیلی بده کیس نامبر سه هزار هفده خورده ای لطفا جواب بدید ممنون
تبریک و هرچه سریعتر فرمو پرکنید ظاهرا روند بررسی فرم ها سریعتر شده و اگه کارنت شده باشید یا بشید شانس مصاحبه دارید. واکسن هایی هم که ممکنه رو بزنید احتمالا یکم هزینه مدیکالتون بره بالا. در ضمن شمارتون چنده؟
دوست منم پارسال موقعی متوجه شد که شمارش برای مصاحبه اعلام شده بود. اقدام کرد و در دقایق آخر ویزا گرفتند. فقط اگه میتوانید انگلیسی‌ صحبت کنید و امکانش را دارید محل مصاحبه را یک کشوری بزنید که ویزا نخواد و خلوت تر از آنکارا، ابو ظبی‌ و ایروان باشه. البته نمیدونم این برای کسانی‌ که اقامت دارند هم ممکن است یا نه سوال کنید
سلام . عرشیا جان امکانش هست بشه با دوستت صحبت کرد ؟ منم موردم مشابه دوست شماس شاید سودمند باشه :-)

دوستم در حال حاضر درگیرِ امتحانات دانشگاه می‌باشد، اما اگه سوالی دارید، من در خدمتم، اطلاعات کامل از پروندشون دارم. تنها شانسی بزرگ دوستم این بود که مصاحبهاش در هفته دوم سپتامبر در سیدنی انجام شد. فرم را جون پر کرده بود و شماره کیسش حدود ۷۰۰۰ به بالا بود. اگر واجد شرایط هستید، هر چه سریعتر فرم‌ها را پر کنید. اولویت با شما است حتا اگر شماره‌های بعدی اعلام شود به همین خاطر میگن شماره‌ها را تا آخر سپتامبر نگاه دارید.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
تشکر کنندگان: bahar101 ، mojgan m ، farzad.ch
SHAHIDI, TOKTAM:
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

تشکر کنندگان:
کی سی سی چند روز بعد سابميت جواب میفرسته؟ برای شما یکم دیر نشده؟ ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 02:08)Bashirof123 نوشته:  چه جالب ☺? میشه بگید کی فرمارو فرستادید؟ کیس نامبر تون چقد بود؟ نمیدونم چرا هرکاری میکنیم سابميت نمیشه! امیدوارم ویزا یک ضرب بگیرید و بگیریم.

اگه سن شما بین ۱۸ تا ۲۶ سال و نمیتونید فرم رو سابمیت کنید، باید در قسمت آخر که لینک فرم DS-1810 رو داده روی اون لینک کلیک کنید تا باز بشه و بعد میتونید سابمیت کنید.
مشکل من برای سابمیت فرم برادر زاده م این مورد بود.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: mojgan m ، m.ghoreishi
خیر برای ما اینطوری نیست، به نظرتان اگه امروز یا فردا سابميت کنیم با توجه به این که واکسن هارو نزدیم چقدر شانس برنده شدن ویزا یک ضرب هست؟ خانواده چهار نفره شخص برنده هم دوازده سال تحصیلی داره هم سابقه کاری.

دوستم در حال حاضر درگیرِ امتحانات دانشگاه می‌باشد، اما اگه سوالی دارید، من در خدمتم، اطلاعات کامل از پروندشون دارم. تنها شانسی بزرگ دوستم این بود که مصاحبهاش در هفته دوم سپتامبر در سیدنی انجام شد. فرم را جون پر کرده بود و شماره کیسش حدود ۷۰۰۰ به بالا بود. اگر واجد شرایط هستید، هر چه سریعتر فرم‌ها را پر کنید. اولویت با شما است حتا اگر شماره‌های بعدی اعلام شود به همین خاطر میگن شماره‌ها را تا آخر سپتامبر نگاه دارید.
[/quote]

لطف میکنی ؟ میدونی دقیقا کی فرمشو فرستاده بود؟ نامه دومش چند وقت بعدش اومده ؟ و اینکه مکان مصاحبه رو تغییر داد یا همون اول سیدنی رو انتخاب کرده بود؟ چرا سیدنی کلا ؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 02:51)farzad.ch نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 20:54)Bashirof123 نوشته:  

لطف میکنی ؟ میدونی دقیقا کی فرمشو فرستاده بود؟ نامه دومش چند وقت بعدش اومده ؟ و اینکه مکان مصاحبه رو تغییر داد یا همون اول سیدنی رو انتخاب کرده بود؟ چرا سیدنی کلا ؟
[/quote]

دووست عزیز، دوست من هفته اول جون پست کرد، چون پارسال فرم‌ها ان لاین نبود و باید پست می‌‌کردند. جولای ایمیل را دریافت کردند، محل مصاحبه را هم بله تغییر دادند چون کشور محل اقامتشون تغییر کرده بود. تاریخ مصاحبه را هم یک بر تغییر دادن و حدودا ۱۰ روز عقب انداختند. در خود سفارت هم بعد از مصاحبه بهشون گفته بودند مدارکتون کامل است، بهتون ایمیل می‌زنیم پاسپورت‌ها را بیاورید. دو نفر هم بودند.اینم بگم محل مصاحبه اول هم هیچ کدوم از این ۳ سفارت آنکارا، ابوظبی و ایروان نبود.من فکر می‌کنم ازدحام جمعیت در این ۳ سفارت زیاد است و به خاطر همین مساله پروسه طولانی‌تر می‌شه. اگه کسی‌ زبان بلد باشه و اجازه داشته باشه کشور دیگه را انتخاب کند به نظر من شانسش بالا میره. چون مثلا در کوالا لامپور حداکثر روزی ۱- ۲ تا کیس لاتاری هست و معمولا هم تو پروسه کلیرنس قرار نمیگیرند. حالا یه به خاطر اینکه مدتی‌ خارج از کشور بودند یا اینکه رسیدگی سریع تر است، دقیق علتش را نمیدونم.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
تشکر کنندگان: farzad.ch
سلام دوستان؛ درصورت امکان یکی از عزیزان که زبانش خوبه باهاشون تماس بگیره و علت این عدم ارسال نامه دوم رو سوال کنه.داره کم کم اوضاع مشکوک میشه!!!!!!!
تشکر کنندگان: ARSAMNEW
(2015-05-22 ساعت 01:35)ریحانا نوشته:  من هم سفارتم تغییرکرده به ایروان حالا بگید کیا ایروانند؟!؟!Smile

Smile
ريحانا بالاخره نامه اي منتظرش بودي رسيد مبارك باشه

و تبريك به همه دوستاني كه نامه دومشون اومده
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: mojgan m ، ریحانا ، Memolk
کسی از دوستان نامه دوم دریافت نکرده .چرا اینجا سوت و کوره ؟!؟!Sad
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: ladank ، Memolk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان