2014-09-28 ساعت 16:59
(2014-09-28 ساعت 09:28)r.bazargan نوشته:(2014-09-28 ساعت 04:59)sonnur نوشته: سلام به شما دوستان عزیز
من تازه به این سایت اومدم و کلا تا میتونستم دنبال سوالام گشتم ولی تو سوالات بقیه جوابشو پیدا نکردم تا اینجاشم چه درست چه اشتباه نه از کسی مشورت گرفتم نه جاییرم گشتم فقط از طریق خود سایته وزارت خارجه آمریکا مراحلو دنبال کردم.
من شماره کیسم حوالی 5000 هستش.فرم ds-260 رو پر کردم و پرینت برگه کانفیرمیشن رو هم گرفتم واسه بردن به سفارت بقیه مدارک رو هم اماده کردم (از عکس بگیرین تا اخرش) ولی واسه جایی نفرستادمشون چون تو سایت زده بود نیاز به ارسالش نیست (چه از طریق پست چه از طریق ایمیل و خودشون انلاین چک میکنن http://www.travel.state.gov/visa/immigra..._1322.html ) اگر اشتباه میگم لطفا اصلاح کنین. از اون موقع هم اقدامی انجام ندادم و منتظر ایمیل وقت واسه سفارت هستم.
حالا سوال من اینه که :
۱. ایا کاری یا اقدامی بوده که من انجام ندادم و اگر بوده اقدام بعدی که من باید انجام بدم چیه؟
۲. چطور میتونم کارنت شدن یا نشدنم رو چک کنم؟ یا به طور کلی این کارنت شدن چی هست؟ (واسه سفارت انکارا اقدام کردم)
۳. واسه سفارت آمریکا تو انکارا از کجا میتونم چک کنم که وقت داده شده یا نه؟
از هرگون راهنمایی شما پیشا پیش متشکرم
با تشکر از تمامیه شما دوستان عزیز و زحمتکش
1- شما باید واکسن هاتون و هر چه زودتر شروع کنید
2-این سایت رو تقریبا بین 8 تا 15 هر ماه میلادی چک کنید جدول c و ببینید بولتن ماه بعدی برای Asia منتشر شده تا چه شماره ای کارنت شدن : منظور از کارنت شدن اعلام رنج کیس نامبرها جهت دعوت به مصاحبه است مثلا برای اکتبر تا 2500 اعلام شد به این معنی که کسانی که کیش نامبرهاشون از 1 تا 2500 هست دعوت به مصاحبه میشن (برای نوامبر تا 2950 کارنت شدن و شما احتمالا تا 2-3 ماه آینده کارنت میشین)
3-بعد از اینکه کارنت شدید خود kcc یه ایمیل میزنه و شما سایت dvlottery رو چک میکنید تا نامه دعوت به مصاحبه اتون جایگزین بشه یا بعد از اینکه کارنت شدید خودتون مرتب این سایت رو چک کنید تا نامه دعوت به مصاحبه رو دریافت کنید و بعد برید دنبال ترجمه مدارک و ...
فعلا نیاز به ارسال هیچ مدرکی نیست زمانی که نامه دعوت به مصاجبه رو دریافت کردید 15 روز قبل از مصاحبه ترجم مدارک رو برای سفارت آنکراا پست میکنید
موفق باشید
با تشکر از شما دوست عزیز
واکسنهارو تو سایت خود دکتر معتمد آنکارا زده بود که یک ماه قبل وقت مصاحبه باید بگیرم و چون من خودم ساکن آنکارا هستم از اون جهت مشکلی ندارم.
من بیشتر چون تو سایت دیده بودم که دوستان همش از ارسال مدارک صحبت میکنن این سوالات تو ذهنم ایجاد شد بود که ایا نیاز به ارسال مدارک به کنتاکی هست یا نه.
یکجا دیگه خوندم که دوستان نوشته بودن که وزارت خارجه امریکا واسه برنده شدگان هارد کپی برگه برنده شدنشون رو پست میکنه. ایا درسته یا نه؟
بازم ممنون از جوابهای کاملتون.