موضوعها: 0
رتبه:
93
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-30 ساعت 16:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-30 ساعت 16:17 توسط ریحانا.)
دوستان همه مان شنیدیم :
تفکرات شما و احساسات شما ، زندگی شما را می آفریند.
پس هوشیارانه به موارد مثبت فکر کنیم و باورشان داشته باشیم که به زودی تجربه شان می کنیم بعنوان مثال تصورکنیم رفتیم مصاحبه و آفیسر بعد از چند دقیقه پرس و جو ساده ، یک برگه بهمون میده و میگه برو دو روز دیگه بیا... از خوشحالی درپوست خودمون نمی گنجیم و منتظریم از سفارت که آمدیم بیرون فریاد خوشحالی بزنیم و بریم و آن چند روز انتظار تا دریافت پاسپورت ممهور به ویزامون ، را جشن بگیریم و دراولین فرصت خبر خوش به دوستان مهاجرسراییمان بدهیم تا آنها هم انرژی مثبت بگیرند.... دوستان کارنتی ...در انتظار خبر خوش و انرژی مثبت شما هستیم
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
Delivered - Signed for by : MEHMET TURK ANKARA
خوب تجهیزات من هم به منزل رسید و آقای محمت ترک امضا کردن
باشد چهار ماه دیگه بگن بیا ویزات رو بگیر تا ما هم رستگار شویم ،یکضرب نخواستیم (نمیدن خخخ) دو ضرب بهتره
[/quote]
سلام
مدارک من Delivered - Signed for by : NECATY ANKARA
من نگرانم ایا به سفارت رسیده یا نه؟؟؟؟ من ایمیل زدم گفتن که 1 OCT به بعد برسی می کنن من 9 oct مصاحبه دارم ؟؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام وتبریک به همه کسانی که برنده لاتاری هستند .یه سوالی که فکر منو درگیر کرده اینه که منظور از کارنت شدن چیست؟همون برنده شدن در لاتاری است ؟خیلی ممنون میشم که جواب منو بدید
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
آقا اصلا اینجوری نمیشه !!
ما coming soon میخوایم ، یالا ....
امسال بهترین سال لاتاری میشه ، ببینید کی گفتم !!
-->به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
ما فردا راهی آنکارا هستیم. همیشه از راهنمایی هاتون استفاده کردم و برای همین واقعا از همه دوستان و بخصوص مدیران تشکر می کنم.
لطفا ما را از دعای خیرتان بی نصیب نگذارید.
به امید ویزای یک ضرب برای همه دوستان.
شماره کیس: 2015AS1xxx /تاریخ رویت قبولی: 1 May / تعداد : 2 نفر/ ارسال فرم : 24 May/ کارنت شدن کیس: 12 August / دریافت نامه دوم: August 15 / مصاحبه : October 9 - Ankara / دریافت ویزا : یک ضرب / مقصد : دالاس / ورود به آمریکا : January 15/ دریافت گرین کارت:Feb 9
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
خوب تجهیزات من هم به منزل رسید و آقای محمت ترک امضا کردن
باشد چهار ماه دیگه بگن بیا ویزات رو بگیر تا ما هم رستگار شویم ،یکضرب نخواستیم (نمیدن خخخ) دو ضرب بهتره
[/quote]
سلام
مدارک من Delivered - Signed for by : NECATY ANKARA
من نگرانم ایا به سفارت رسیده یا نه؟؟؟؟ من ایمیل زدم گفتن که 1 OCT به بعد برسی می کنن من 9 oct مصاحبه دارم ؟؟
[/quote]
خوب این امضا همیشه با یک اسم نبوده و اسامی متفاوتی امضا میکنن ،با این حال من دارم یه نامه مینویسم واسه سفارت تا اگه رسیده بهم بگن و اگه هرگونه کمبودی داره بهم بگن تا براشون بفرستم یا اینکه موقع مصاحبه همراهم ببرم امشب نامه رو تو همین تاپیک میزارم دیگران هم استفاده کنن ،
ولی چیز سختی نیست قلمت،ن رو بردارید و شرو به نوشتن کنید تا زبانت،ن هم بهتر بشه.
[/quote]
با سلام
من هفته پیش ایمیل زدم به سفارت گفتم مدارک من رسیده و امظا شده توسط Necaty به من بگید ایا رسیده یا نه که انها در جواب گفتن هنوز برسی پرونده 2015 شروع نشده و از 1 oct شروع میشه در صورتی که به یکی از دوستام ایمیل زدن و گفتن رسیده و این مدارک روز مصاحبه بیار حالا من چیکار کنم میشه متن ایمیاتون بزارید نگرانم نرسیده باشه؟ اگر نرسیده باشه انها چیکار می کنن؟؟؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان سایت ceac برای چی هست باید چی رو ازش بفهمیم؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-01 ساعت 02:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-01 ساعت 02:41 توسط Mrng93.)
دوستان من اگه بخوام در آمريكا ادامه تحصيل بدم و ليسانس يه رشته اي رو بگيرم بايد مدرك پيش دانشگاهي و ديپلمم مهر وزارت امور خارجه خورده باشه ؟ (ليسانس ندارم) اگه آره چجوري بايد درخواست بدم ، بدون سوال پرسيدن مهر ميزنن ؟ اينو ميگم چون من الان در حال تحصيل تو دانشگاه ازادم و مشكل سربازي هم دارم ... كسي اگه ميتونه جامع توضيح بده مرسي
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
منظورتون اينه كه مهر وزارت خارجه و دادگستري رو دارالترجمه داره و ميزنه ؟