موضوعها: 0
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-01 ساعت 15:15)حامد آیلتس نوشته: با سلام
از دوستان برنده 2015 کسی هست که قصد ثبت نام در 2016 را داشته باشه.....؟
اره حامد !
من ثبت نام میکنم.
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منم تصميم دارم شركت كنم ولي نمي دونم كارم درسته يا نه؟؟؟
Pm1212
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
با توجه به ویزا نگرفتن بسیاری از دوستان خوب 2014 که مصاحبه هم رفته بودند اما ویزا تمام شد و به آنها نرسید کار عاقلانه اینه که برای سال بعد هم شرکت کنید بویژه دوستان برنده که کیس نامبرشون بیش از 3000 است. هیچ جایی هم منعی براش قائل نشدند.
به خدا توکل کنید و
موفق باشید
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-01 ساعت 16:05)رشید نوشته: (2014-10-01 ساعت 15:44)moqadam نوشته: سلام دوستان
با توجه به ویزا نگرفتن بسیاری از دوستان خوب 2014 که مصاحبه هم رفته بودند اما ویزا تمام شد و به آنها نرسید کار عاقلانه اینه که برای سال بعد هم شرکت کنید بویژه دوستان برنده که کیس نامبرشون بیش از 3000 است. هیچ جایی هم منعی براش قائل نشدند.
به خدا توکل کنید و
موفق باشید
سلام دوست عزیز میشه بگین دقیقا این کیس نامبر بیش از 3000 بر چه مبنایی گفتی؟ منبع خاصی داشته یا همین جوری خودتون احساس کردین
دوستان
تا کیس 4500 به لحاظ اماری بسیار احتمال بالایی دارد که ویزا بگیرند من خودم بالای 6000 هستم و به همین ترتیب درصد ها کم میشود. چرا 4500 رو میگم به این خاطر که هر کیس در اسیا 2 نفر است و طبق سالهای قبل حدود 9000 نفر ویزا گرفتند. ولی البته با توجه به نرخی هم که یا ادامه نمیدهند یا رد میشوند که فکر کنم طبق امار حدود 20 تا 30% هستند لذا شاید تا 5500 الی 6000 هم احتمالشون خیلی بالاتره. نه اینکه دیگران شانس نداشته باشند ولی خوب احتمالش کمتره
در کل همه چیز به شانس و پرونده بستگی داره
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
هيپيپ هورا هيپيپ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ايشالا خودم براي همتون هورا بكشم
کیس نامبر:1000/تاریخ رویت قبولی:1 می /تعداد نفرات کیس:2 نفر/تاریخ ارسال فرم: می /کنسولگری: آنکارا / تاریخ مصاحبه: :دسامبر/ ویزا :به امید خدا یک ضرب
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-01 ساعت 10:05)Vandadi نوشته: (2014-09-30 ساعت 23:24)Vandadi نوشته: خوب تجهیزات من هم به منزل رسید و آقای محمت ترک امضا کردن
باشد چهار ماه دیگه بگن بیا ویزات رو بگیر تا ما هم رستگار شویم ،یکضرب نخواستیم (نمیدن خخخ) دو ضرب بهتره
سلام
مدارک من Delivered - Signed for by : NECATY ANKARA
من نگرانم ایا به سفارت رسیده یا نه؟؟؟؟ من ایمیل زدم گفتن که 1 OCT به بعد برسی می کنن من 9 oct مصاحبه دارم ؟؟
خوب این امضا همیشه با یک اسم نبوده و اسامی متفاوتی امضا میکنن ،با این حال من دارم یه نامه مینویسم واسه سفارت تا اگه رسیده بهم بگن و اگه هرگونه کمبودی داره بهم بگن تا براشون بفرستم یا اینکه موقع مصاحبه همراهم ببرم امشب نامه رو تو همین تاپیک میزارم دیگران هم استفاده کنن ،
ولی چیز سختی نیست قلمت،ن رو بردارید و شرو به نوشتن کنید تا زبانت،ن هم بهتر بشه.
[/quote]
با سلام
من هفته پیش ایمیل زدم به سفارت گفتم مدارک من رسیده و امظا شده توسط Necaty به من بگید ایا رسیده یا نه که انها در جواب گفتن هنوز برسی پرونده 2015 شروع نشده و از 1 oct شروع میشه در صورتی که به یکی از دوستام ایمیل زدن و گفتن رسیده و این مدارک روز مصاحبه بیار حالا من چیکار کنم میشه متن ایمیاتون بزارید نگرانم نرسیده باشه؟ اگر نرسیده باشه انها چیکار می کنن؟؟؟
[/quote]
[/quote]
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-01 ساعت 22:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-01 ساعت 22:19 توسط rezasadeghi.)
(2014-10-01 ساعت 21:42)atlantis770 نوشته: (2014-10-01 ساعت 10:33)rezasadeghi نوشته: (2014-10-01 ساعت 10:12)A-B نوشته: سلام دوستان
ببخشید میشه یه نفر به ترتیب شماره کارهایی که بعد از آمدن نامه ی دوم باید کرد رو بگه؟
مثلا این طوری
1. باید مدارک آماده شده رو بفرستی سفارت
2.
3.
.
.
.
مرسی
1.امدن نامه دوم
2.کلی شادی و خوشحالی
3.وقت دکتر سفارت
4.کلی شادی و خوشحالی
5.تکمیل کردن کارت واکسن
6.کلی شادی و خوشحالی
7.اگه سفارت انکارا هستی 15 روز زودتر باید مدارکو بفرستی و تو سایت csc ثبت نام کنی
8.کلی شادی و خوشحالی
9.هماهنگ کردن هتل و بلیط برای زمان مشخص شده
10.کلی شادی و خوشحالی
به موارد فرد توجه کن بیشتر :دی
-->به امید ویزای یکضرب<--
اینهمه "شادی و خوشحالی" کنی اونوقت میگن طرف سندروم Happiness داره ها! اونوقت کلیرنس میخوری. ببینم بازم "کلی شادی و خوشحالی" میکنی؟؟
اُه اُه !
چقدر پسمستیک هستید شما !
واسه خوب جلو رفتن تو این مسیر باید از تک تک مراحلش لذت برد.
هنوز اول راهیم و شما اینجوری میگی وای به حال آخرش !!
-->به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-01 ساعت 20:06)Vandadi نوشته: (2014-10-01 ساعت 10:05)Vandadi نوشته: (2014-09-30 ساعت 23:24)Vandadi نوشته: خوب تجهیزات من هم به منزل رسید و آقای محمت ترک امضا کردن
باشد چهار ماه دیگه بگن بیا ویزات رو بگیر تا ما هم رستگار شویم ،یکضرب نخواستیم (نمیدن خخخ) دو ضرب بهتره
سلام
من نگرانم ایا به سفارت رسیده یا نه؟؟؟؟ من ایمیل زدم گفتن که 1 OCT به بعد برسی می کنن من 9 oct مصاحبه دارم ؟؟
خوب این امضا همیشه با یک اسم نبوده و اسامی متفاوتی امضا میکنن ،با این حال من دارم یه نامه مینویسم واسه سفارت تا اگه رسیده بهم بگن و اگه هرگونه کمبودی داره بهم بگن تا براشون بفرستم یا اینکه موقع مصاحبه همراهم ببرم امشب نامه رو تو همین تاپیک میزارم دیگران هم استفاده کنن ،
با سلام
من هفته پیش ایمیل زدم به سفارت گفتم مدارک من رسیده و امظا شده توسط Necaty به من بگید ایا رسیده یا نه که انها در جواب گفتن هنوز برسی پرونده 2015 شروع نشده و از 1 oct شروع میشه در صورتی که به یکی از دوستام ایمیل زدن و گفتن رسیده و این مدارک روز مصاحبه بیار حالا من چیکار کنم میشه متن ایمیاتون بزارید نگرانم نرسیده باشه؟ اگر نرسیده باشه انها چیکار می کنن؟؟؟
هیچکی نیست جواب بده جالبه واقعا که.....
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-01 ساعت 22:32)Vandadi نوشته: (2014-10-01 ساعت 20:06)Vandadi نوشته: (2014-10-01 ساعت 10:05)Vandadi نوشته: (2014-09-30 ساعت 23:24)Vandadi نوشته: خوب تجهیزات من هم به منزل رسید و آقای محمت ترک امضا کردن
سلام
با سلام
هیچکی نیست جواب بده جالبه واقعا که.....
خب واسه اینکه مطمئن بشید متن ایمیل رو از همون دوستتون بگیرید و بفرستید.
نگران نباش دوست من
وقتی پیغام delivered به شما دادن یعنی بستتون به همون آدرسی که نوشته شده رسیده دیگه
جواب دادن به ایمیل سفارت ها به صورت اتوماسیون انجام میشه . یعنی پیش میاد که فرد مسئول از روی رفع تکلیف این ایمیل رو به شما زده باشه در حالی که باید وقت میذاشت و چک میکرد .
دوباره ایمیل بزنید، مطمئنن این سری برسی میشه.
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...