موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
نشانی اون آقایی که آمده بود را دادم که چک کنید آیا پدرتون بوده یا نه.
شخصی که اومدن سبزه بودن (سبزه که چه عرض کنم سیاه بود تقریبا) سرشون هم حسابی خلوت بود.
در کل قصدم بی احترامی به پدر شما نبود. آدرس دهی بود. اگر باعث کدورت شما شدم عذر خواهی بنده رو پذیرا باشید
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
یک سری خبر برای همه.
در فروم ایمیگریشن یک نفر به KCC همین جمعه زنگ زده و KCC بهشون گفته که دارند بررسی فرم 260 افرادی که آخر جون مدارک رو براشون فرستادن انجام میدن.
مثل اینکه KCC اصلا اولویت بندی بر اساس شماره کیس نامبر انجام نمیده و اولویت بندی بررسی بر اساس زمان ارسال مدارکه.
پس اگر کارنت شده اید (حالا از دو ماه پیش یا سه روز پیش) و فرم هاتون رو می و یا اوایل جون فرستادید به احتمال قوی این ماه نامه دریافت خواهید کرد. اگر اواخر جون بودید و تا الان پروندتون پروسس شده باز به احتمال قوی این ماه نامه رو دریافت خواهید کرد. بعد از جون فرم را فرستاده باشید و یا جزو افرادی باشید در آخر جون که هنوز پرونده تون کامل نشده پروسه اش این ماه منتظرش نباشید.
در کل این فرم جدید باعث شده که 3 ماه تاخیر در بررسی بوجود بیاد که البته به مروز زمان این تاخیر از بین خواهد رفت ولی نه همین امروز!
همچنین به نظر سیمون باز کردن فرم و دادن تغییرات کوچیک در اون مثل عوض کردن آدرس باعث بررسی مجدد فرم و دیر به مصاحبه دعوت شدن نمیشه . نمونه زنده اش هم خودم! اما اگر مثلا فرم را باز کنید و همسر جدیدتان را در آن وارد کنید به احتمال قوی پروسس مجدد و بکگراند چک خواهید داشت و باعث تاخیر خواهد شد.
نامه دوم هم احتمالا اواخر این هفته و جمعه به دست همه خواهد رسید. اگر کسی قصد داره زودتر خبردار بشه که آیا اصلا نامه رو میگیره و شاید هم بهش بگن که دقیق کی مصاحبه داره از چهارشنبه میتونه به KCC زنگ بزنه و بپرسه.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-10 ساعت 01:38)amin 1359 نوشته: سلام دوستان اصلا نگران نباشيد اكثر دوستاني كه رفتن مصاحبه وايزا رو يضرب گرفتن از جمله خود من و الان اماده رفتن هستم
بنظر من تنها چيزي كه اونا ميخوان كامل بودن مدارك و نداشتن سوء پيشينه
من فكر ميكنم خيلي چيزا رو ميدونن از قبل چون اصلا از ماچيزي نپرسيد فقط گفت چقدر پول داري وچند بار شركت كردين همين
درود و تبریک به شما
شما یک زحمتی بکشید سفرنامه خودتون را در انجمن بگذارید . خیلی از دوستان استفاده خواهند کرد چنانکه در سال های گذشته هم همینطور بوده .
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان:
سوال من اینه که کیس نامبر ***2015AS6 حدودا کی کارنت میشه؟
ممنون