موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. خداقوت همه دوستان عزیز که تجربه هاشون در اختیار دیگری قرار می دهند من هم فعلا فول فاند دانشگاه تگزاس برای دکترا گرفتم و من ۶-۷ ماه قبل مدرک زبان ۷ رو گرفتم و خیلی امادگی برای مصاحبه به زبان انگلیسی ندارم و واسه اواخر خرداد هم باید انجام بشه. چندین شرکت که کار وقت سفارت انجام می دهند میگن اگه شما فارسی هم حرف بزنید مشکلی نداره. میخواستم ببینم واقغا اثر منفی داره بر روند مصاحبه یا نه ؟ مصاحبه دبی هست.
سپاسگذارم اگه دوستان کامل این قضیه را برای بنده توضیح بدهند..
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه به NMC به جای درهم دلار بدیم و سیم کارت رو اگه از فرودگاه نخریم کجاها دارن؟مرسی
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-11 ساعت 09:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-11 ساعت 09:17 توسط laleht.)
(2015-05-11 ساعت 01:16)endeavour نوشته: دوستان میشه به NMC به جای درهم دلار بدیم و سیم کارت رو اگه از فرودگاه نخریم کجاها دارن؟مرسی
نه نمیشه
در nmc ابوظبی اگه ویزا کارت داشته باشین امکان کشیدن کارت هست اما nmc دبی نمیدونم
راستش ما اصلا تهران درهم نخریدیم و همه پولمون دلار بود فرودگاه که رسیدیم اونجا exchange بیست و چهار ساعته هست که با ریت 3.6 تبدیل کردیم(صرافی های توی شهر ریتشون 3.65 هست) واسه کرایه تاکسی و خریدهای اولیه که البته چون همون روز داشتیم میرفتیم مدیکال مبلغ 500 دلار خورد کردیم همین باعث شد یک دفترچه ووچر مجانی رستورانها و مکانهای دیدنی و تفریحی ابوظبی بهمون اشانتیون دادن ولی شما به میزان لازم تبدیل کنین . من خودم هر دفعه 100 دلار تبدیل میکردم که الکی پولام درهم نمونه و از تجربه خودم راضیم البته هر کسی یه ایده داره .
البته تکرار میکنم من ورودم به ابوظبی بوده و اقامتم هم اونجا بوده و تمام مطالبی که میگم از ابوظبی هست نه دبی (بماند که چندان تفاوتی هم نیست)
در ضمن ما سیمکارت نخریدیم ابوظبی فرودگاه و اکثر هتلاش free wifi هستن و حتی تو مرکز خریدهاش خیلی جاهاش مجانی بود و باعث شد من نیازی واسه خرید سیم کارت برام پیش نیاد چون حتی شبا جاهایی که میخواستیم بریم هم تو گوگل پیدا میکردیم مسیر و آدرس رو و مشکلی نبود یک درصد هم اگه پیدا نمیکردیم همه خیلی راحت راهنمایی کردن
باز تاکید میکنم این تجربه و سلیقه من بود هر کسی باید ببینه چطور راحته
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میدونه تو فرودگاه دوبی اگه کسی پارسپورت یکی دیگه همراهش باشه مشکلی ایجاد میشه یا نه ؟ مثلا برای پیکاپ ویزا اکثر آژانس ها میگن چون پاسپورت رو ممکنه تو فرودگاه بگیرن ما پاس رو پست میکنیم .
Clear - Interview : March
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-11 ساعت 13:08)lotttery2015 نوشته: کسی میدونه تو فرودگاه دوبی اگه کسی پارسپورت یکی دیگه همراهش باشه مشکلی ایجاد میشه یا نه ؟ مثلا برای پیکاپ ویزا اکثر آژانس ها میگن چون پاسپورت رو ممکنه تو فرودگاه بگیرن ما پاس رو پست میکنیم .
مگه کسی تو کیفشون رو نگاه میکنه ؟ این چه حرفیه؟
من خودم موقعی که رفتم پاسپورت پسرم و شوهرم هم همرام بود تو کیفم.
این حرفو دیگه آژانسی ها از کجا در آوردن؟ جدیده؟
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-07 ساعت 11:44)رضا2015 نوشته: مدارک فقط ترجمه رسمی بشود کفایت میکند
من اله توفیق
وسلام
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-08 ساعت 11:56)p00ya2001 نوشته: (2015-05-08 ساعت 11:43)طاها99 نوشته: دوستانی که ابوظبی نامه تمکن مالی رو تحویل دادن تا حالا ایرادی از نامه گرفته نشده؟ نامه من مال بانک ملی هست و اسم و فامیل رو داخلش ننوشته . بهشون که گفتم اسم نداره میگن ما اسم نمی زنیم تو نامه، خود شماره حساب کافیه. به نظرتون مشکلی پیش میاد؟ از بانک دیگه نامه بگیرم؟
اشتباه ميكنن من از بانك ملي گرفتم هم شماره حسابمو نوشته هم اسممو اصلا كپي پاسپورتمو گرفتن كه اسمم مطابق پاسپورتم باشه
خيلي عجيبه
حتما بايد اسم داشته باشه اصلا يه فرمه
اينم لينكش
http://cld.persiangig.com/download/hNKSqL/dl
توصیه میکنم یه شعبه ارزی درست و درمون برین
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-08 ساعت 15:36)endeavour نوشته: دوستان ببخشید ده عدد عکس برای واکسیناسیون و مصاحبه بسته؟
7 عدد کافیه
5 تا معاینات
2 تا سفارت