موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.....امروز ما مصاحبه داشتیم همه خونواده کلا اجمعین چک خوردیم اساسی.....نوش جونمون....برنده اصلی همسر شغل خانه دار. ...من شغل غیر دولتی سربازی ارتش.....تبریک به خودم..... تبریک به شما ......تبریک به همه
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-17 ساعت 18:08)Memolk نوشته: (2015-05-17 ساعت 16:45)endeavour نوشته: سلام دوستان.....امروز ما مصاحبه داشتیم همه خونواده کلا اجمعین چک خوردیم اساسی.....نوش جونمون....برنده اصلی همسر شغل خانه دار. ...من شغل غیر دولتی سربازی ارتش.....تبریک به خودم..... تبریک به شما ......تبریک به همه
همسرتون قبلا شاغل بودن? چرا کلیرنس خوردن?
همسرم قبلا تو یکی از نمایندگیهای ایران خودرو کار میکردن.......
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-17 ساعت 23:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-17 ساعت 23:27 توسط Memolk.)
این یعنی چی?! که یک نفر قبلا کارمند یه جایی بوده که وابسته به یه ارگانی بوده بعد کلیرنس می خوره..بعد از این همه وقت از پر کردن فرم یعنی قبلش هیچ بررسی روی.اطلاعات نمی کنن که تازه بعد از مصاحبه یادشون میوفته که یه نفر یه وقتی یه روزی یه جایی شاغل بوده? خیلی خیلی مسخرست
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
آی ملت امروز جواب آنتی بادیم اومد هیچ رقمه بدنم حتی نزدیک ایمنم نیست ، کسی جایی سراغ نداره واکسنش رو بشه گیر آورد ؟ البته واکسن رو بفروشنما که بگیرم حتما باید بدم خود حلال احمر تزریق کنن وگرنه تو کارت وارد نمیکنن
شماره کیس: نزدیک 5000|مصاحبه: may|ویزا: یهویی | دریافت این کارت سبز کذایی : ۱۱۰ روز پس از ورود
*سفرنامه ابوظبی*
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما مدیکال رفتیم ابوظبی برا بچه سه ساله تست خونی سل میگیرن هر روزه ۳۰۰ درهم چهاز روزم طول میکشه واکسن ابله مرغان و نموکوک هم میزنند۶۵۰ درهم واریسلا تو ایران نیست .
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-18 ساعت 01:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-18 ساعت 01:18 توسط endeavour.)
(2015-05-17 ساعت 23:08)Memolk نوشته: این یعنی چی?! که یک نفر قبلا کارمند یه جایی بوده که وابسته به یه ارگانی بوده بعد کلیرنس می خوره..بعد از این همه وقت از پر کردن فرم یعنی قبلش هیچ بررسی روی.اطلاعات نمی کنن که تازه بعد از مصاحبه یادشون میوفته که یه نفر یه وقتی یه روزی یه جایی شاغل بوده? خیلی خیلی مسخرست
آره دیگه چی کار باید کرد.......افسوس. ....متاسفانه به نظر میرسه بین nmc و سفارت یه رابطه بیزنسی وجود داره......متاسفانه
(2015-05-18 ساعت 01:10)miyu نوشته: (2015-05-16 ساعت 02:37)ammar نوشته: (2015-05-16 ساعت 02:35)endeavour نوشته: (2015-05-15 ساعت 18:17)Memolk نوشته: (2015-05-14 ساعت 19:26)khalilkhah نوشته: [quote='Memolk' pid='611605' dateline='1431599622']
پسر من حدودا ۲ سال و ۸ ماهشه....برای گرفتن جواب از NMC دبی چقدر زمان باید در نظر بگیرم...برای ماها که دو روزه...ولی توی همین تایپیک دیدم که برای بچه ها ۴ روز بعد جواب می دن...لطفا اگر اطلاع دارید و با بچه رفتید مصاحبه بگید.
ما که رفتیم, گفتن از ۵ می اینطوری می شه, یعنی اولا هر روز بچه ها را آزمایش نمی کنن و فقط شنبه و سه شنبه است, تازه ۵ روز نتیجه آزمایش بچه ها طول می کشه مبلغش هم از 40 درهم به 300 درهم تغییر کرده, با این حال اطلاعات من ممکنه کامل نباشه شما بهتره به ملیکا خانم (که خیلی هم به ما اونجا کمک کرد و دستش درد نکنه) که تقریبا هر روز NMC ا
ممست زنگ بزنید.
[/quo]
ممنون پس من نزدیک مصاحبه اول یه تماس با خانم ملیکا می گیرم.
..
منم یک پسر دو سال و یازده ماهه دارم.الان دوبی هستم...سه شنبه بعدازظهر ساعت ۵ nmc بودم و دکتر گفت جمعه حاضر نمیشه ولی برای سفارت امروز غروب یه نامه داد که نوشته یکشنبه غروب برای بچه حاضر میشه ولی مال من و همسر امروز حاضر شد....الانم دیگه لهجه هندی دارم از بس که اینجا هندی هستش
دبی هر جا سرتو بچرخونی هندیه !!! حال آدم بهم میخوره انگار وارد هندوستان شدی !
آدمای نچسبی هم هستن ! -____-
و آدم های بسیار تنبل و از زیرکار در رو
بنظر من اين مدل قضاوت كردن خيلي براي ماها زشته!اينكه يه ملتو بيايم و اين مدلي راجبشون نظر بديم!البته نظر هر كسي محترمه ولي به شرط اينكه توش بي احترامي نباشه!
راجب هندي ها اتفاقا بگم اكثرشون خيلي ادمهاي مهربوني هستند،من توي nmc باهاشون زياد حرف زدم و برخورد داشتم اكثرا مهربونن و احترام ادمو نگه ميدارن
آره مهربون هستن....ولی خدایی نباید انگلیسی حرف بزنن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
توصیه من به بچه دارا اینه که ابوظبی هتل بگیرن صبح راحث میرن سفارت اگرم مدیکالشون طولانی بشه مشکل رفت و امدشون کمتره.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-18 ساعت 05:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-18 ساعت 05:51 توسط laleht.)
(2015-05-18 ساعت 01:23)afshin2 نوشته: توصیه من به بچه دارا اینه که ابوظبی هتل بگیرن صبح راحث میرن سفارت اگرم مدیکالشون طولانی بشه مشکل رفت و امدشون کمتره.
موافقم.
منم از اينكه ابوظبى اقامت كردم و nmc ابوظبى رفتم بسيار راضى و خوشحالم خصوصا كه مجبور شدم دو سه بار سفارت برم كه واسم بسيار كار راحتى بود و nmc هم خيلى خلوت و ما تنها كيس مديكال لاتارى بوديم اين رفت و آمدها با بچه بنظرم تو ابوظبى خيلى راحت تره و بسيار از اين تصميم راضيم
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز میتونید به سایت اتصالات سر بزنید و از پلنهایی که موجوده استفاده کنید مثلا برای اینترنت نامحدود روزانه عبارت DP را به *1010 پیام بدهید وبرای لغو آن عبارت CDP را به همان شماره پیام کنید(هر روز 5 درهم ). همچنین برای تماسهای بین المللی اگر#141* را شماره گیری کنید هزینه تماسها مثل تماس هاس داخلی می شود.
شماره کیس:***2015AS5>تاریخ رویت قبولی:1 May >تاریخ تکمیل فرم:september11 کنسولگری:آنکارا >ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس :1نفر >کارنت شدن کیس April13:> مصاحبه JUNدریافت ویزا:یکضرب خدایا شکرت.
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
هیچکی نمیدونه یکشنبه مصاحبه دارم
عصر سه شنبه هفته قبلش برسم ایوظبی واسه مدیکال با یک بچه ۷ ساله وقت کم نمیارم؟
Nmc ابوظبی میرم
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا