کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-10-12 ساعت 11:34)رضا2015 نوشته:  
(2014-10-12 ساعت 04:48)Melon2015 نوشته:  
(2014-10-11 ساعت 10:49)رضا2015 نوشته:  دوستان من انکارا پارسال 4 بار رفتم
قیمت هتل ها از 100 لیر برای سه ستاره شروع میشه تا 250 لیر 5 ستاره خوب
پرواز هم ارزون ترین تابان هستش و بعد ایران ایر و بعد ماهان و بعد ترکیش .. .
اگر از الان وقت بزارید و نقشه انکارا را مرور کنید نیازی به تور و لیدر ندارید و میتونید راحت و با هزینه پایین کارهاتون رو انجام بدین و اون هزینه رو صرف خرید توی انکارا کنید .

موفق باشید.

توي اين پروازها كه گفتيد، پروازي هست كه بعداز ظهر حركت كنه؟
چه رفت چه برگشت؟؟

با آژانس ها تماس بگیرید و زمان دقیق پروازی رو بپرسید .البته سایت شرکت ها تابان و ایران ایر و ماهان هم هست.
لطفا یکم ماهیگیری کنید! Wink

سلام ایران ایر روزهای ۴شنبه و۱شنبه ساعت ۵ بعد از ظهر پرواز داره و ماهان روزهای فرد صبح ساعت ۷:۳۰
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان: saboteur ، HERMES7 ، ofrfar ، Melon2015 ، miyu ، Samia ، r.bazargan
یه سوال از دوستانی روزهای گذشته و با پیشتر آنکارا بودن ، میخواستم بدونم هتل ها لوازمی مثل حوله ،خمیر دندون و اینجور چییزا رو مسدن با نه
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان:
(2014-10-12 ساعت 22:40)reza.aa نوشته:  یه سوال از دوستانی روزهای گذشته و با پیشتر آنکارا بودن ، میخواستم بدونم هتل ها لوازمی مثل حوله ،خمیر دندون و اینجور چییزا رو مسدن با نه
حوله هست.پیشنهاد میکنم فقط حوله های بزرگ رو استفاده کنید و حوله کوچیک ها رو در هیچ یک از هتل ها استفاده نکنید حتی دبی! Wink

خمیر دندون در 4 ستاره به بالا معمولا با گوش پاکن و کرم هستش.

شامپو و شامپو بدن و دمپایی یکبار مصرف هتل در بعضی هتل های سه ستاره هست و در بعضی شون وقتی اتاق رو تحویل میگیرید چک کنید اگر نبود به رسپشن بگین بهتون بدن
تشکر کنندگان: rezasadeghi ، miyu ، Rooz ، reza.aa ، r.bazargan ، AliReza.Sh
سلام دوستان عزیز ما الان ترکبه هستیم هوا عالیه ما یه اتاق گرفتیم و خیلی راحت هستیم البته با قیمت مناسب هر راهنمایی خواستین در خدمت هستم
تشکر کنندگان: miyu ، behjat ، r.bazargan
سلام دوستان ما نوبت دکتر در ترکیه رو گرفتیم 4 نفریم حالا با ید منتظر باشیم تو ایمیل ما از طرف دکتر اونگان چیزی بیاد و باید چیزی رو پرینت بگیریم و همراهمون داشته باشیم ؟ ایا می تونیم الان بلیط رو اکی کنیم یا خیر
تشکر کنندگان:
(2014-10-13 ساعت 09:34)1352ghazal نوشته:  سلام دوستان ما نوبت دکتر در ترکیه رو گرفتیم 4 نفریم حالا با ید منتظر باشیم تو ایمیل ما از طرف دکتر اونگان چیزی بیاد و باید چیزی رو پرینت بگیریم و همراهمون داشته باشیم ؟ ایا می تونیم الان بلیط رو اکی کنیم یا خیر

سلام دوست عزیز . الان باید منتظر باشید که ایمیل از دکتر بیاد و وقت ملاقات تون رو تایید کنه.

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: babak12 ، miyu ، Samia ، saboteur ، ofrfar ، r.bazargan ، HERMES7
چرا خبری از مصاحبه جدید نیست ؟؟؟

فک کنم با این روال باید منتظر خودم باشید ، که با برگه کلیرنس براتون دست تکون میدم.
seattle 13/07/2015

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، miyu ، HERMES7
(2014-10-14 ساعت 09:04)reza.aa نوشته:  چرا خبری از مصاحبه جدید نیست ؟؟؟

فک کنم با این روال باید منتظر خودم باشید ، که با برگه کلیرنس براتون دست تکون میدم.
دلیلش اینه که منتظر توان که بری و یکضرب بدن بهت .
رضا جون ایشالا که یک ضرب میگیری !
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: babak12 ، reza.aa ، HERMES7 ، miyu ، ofrfar ، goliii
سلام
هتلهایی که دوستان پیشنهاد میدن برای رزرو کردن میشه نام ببرید. البته اگه قیمتهاشو هم دارین ممنون میشم بفرمایید. برای دونفر
ضمنا من تو booking.com که چک میکنم توی لیست هتلها بعضیهاشون قسمت امکانات حموم رو اسم برده میخام بدونم ایا بقیه که اسمی نبرده یعنی حموم نداره ؟؟
البته این لیست هتلهایی که من خودم نظرم روشون هست که از booking.com اطراف سفارت پیدا کردم دوستان اگه نظری دارن بفرمایید ممنون میشم:
elit palas hotel
class hotel
hotel tunali
midas hotel
demonti hotel
best western hotel
hotel best
sonno boutique rooms & suites
باتشکر
سفارت : آنکارا / زمان مصاحبه : nov / تعداد کیس : دونفر/ Update In Site Ceac :22 Dec --10 mar(email) --25 & 26 & 30 & 31 mar -- 3 April / کلیر : 3 اپریل فعلا فقط کیس اصلی Sad (انتظار برای کلیر نفر دوم کیسSad ) -- دریافت ویزا:24 April -- آپدیتهای نفر دوم کیس: 5 می - 1جون (ایمیل)- 8 جولای ( ایمیل)-15 جولای - 28 جولای- 29 جولای -- بالاخره بعد از 8 ماه و 16 روز نفر دوم هم کلیر شد به تاریخ 29 جولای
تشکر کنندگان: r.bazargan

داش رضا برو ماهم برات دعا میکنیم یکضرب بگیری اون ویزا قشنگه رو. با ارزوی موفقیت برا همه عزیزان 2015
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: HERMES7 ، ofrfar ، mamali121
(2014-10-13 ساعت 09:03)majid.sp نوشته:  سلام دوستان عزیز ما الان ترکبه هستیم هوا عالیه ما یه اتاق گرفتیم و خیلی راحت هستیم البته با قیمت مناسب هر راهنمایی خواستین در خدمت هستم
سلام دوست عزیز:میتونید مشخصات و قیمت جاییکه اجاره کردید رو به ما بدید؟ما یک زوج هستیم اگه این مورد برای ما بنظرتون مناسبه بگید لطفا.با تشکر
باز مانده از لاتاری 2015Tongue

تشکر کنندگان:

ما هم یک ضرب گرفتیم امروز مصاحبمون بود
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان: babak12 ، HERMES7 ، ghafari88 ، danialلا ، ashkansoso65 ، Samia ، Melon2015 ، m.ghoreishi ، goliii
ارشان جان تبریک

سفر نامه تا یادت نرفته ؟ موضوع خاصی پیش نیومد؟
تشکر کنندگان: babak12 ، ارشان۲۰۱۵
(2014-10-14 ساعت 18:33)ارشان۲۰۱۵ نوشته:  

ما هم یک ضرب گرفتیم امروز مصاحبمون بود
بسیار شادباش بهتون میگم و امیدوارم ادامه مهاجرت رو هم مثل تین مرحله با پیروزی و شادی سپری کنی

یه فتوا میخوام بدم ،

زکات لاتاری سفرنامه است ،

دیگه وقتی یه ضرب گرفته باشی که نوربالاست .
seattle 13/07/2015

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: babak12 ، ofrfar ، ارشان۲۰۱۵ ، m.ghoreishi ، khalilkhah ، goliii
(2014-10-14 ساعت 18:48)رضا2015 نوشته:  ارشان جان تبریک

سفر نامه تا یادت نرفته ؟ موضوع خاصی پیش نیومد؟

چشم حتما من که از شما خیلی کمک گرفتم
تشکر کنندگان: HERMES7 ، نسیم* ، behjat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان