کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-10-15 ساعت 02:56)ارشان۲۰۱۵ نوشته:  
(2014-10-14 ساعت 18:48)رضا2015 نوشته:  ارشان جان تبریک

سفر نامه تا یادت نرفته ؟ موضوع خاصی پیش نیومد؟

چشم حتما من که از شما خیلی کمک گرفتم
کاری نکردیم خوشحالیم کمک همگی باعث موفقیت است.ممنون از همه .
برای من هم دعا کنید.
تشکر کنندگان: goliii
سلام دوستان ما مصاحبمون 17 نوامبر هست میخواستم بدونم تور بگیریم بهتره یا خودمون بریم با توجه به اینکه تاریخ برگشت معلوم نیست چه نوع بلیطی بگیریم بهتره
***2/تعدادکیس 2نفر/رویت قبولی 1may/ارسال فرم ها7jun/مصاحبه17novانکارا/ویزایکضرب
تشکر کنندگان: r.bazargan
(2014-10-15 ساعت 09:49)نسیم* نوشته:  سلام دوستان ما مصاحبمون 17 نوامبر هست میخواستم بدونم تور بگیریم بهتره یا خودمون بریم با توجه به اینکه تاریخ برگشت معلوم نیست چه نوع بلیطی بگیریم بهتره
دوست گرامي
با توجه به عدم اطلاع از وضعيت كيس شما ( تعداد افراد ، بچه ، روز مصاحبه و . . ) نميتونم دقيق راهنمايي بدم . اگر مايل بوديد در پيام خصوصي و يا در پست خودتون شرايط را بگيد تا روشهاي مختلف را براتون توضيح بدم . چون من هر دو روش تور و غير تور را داشتم .
موفق باشيد ...Big GrinBig Grin
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: نسیم* ، rbrb-2015
سلام، من مدرك دكترام آماده نيست، وثيقه گذاشتم و ظرف يكي دو هفته آماده ميشه ولي من مي ترسم طول بكشه و باعث بشه اون ١٥ روز قبل از مصاحبه رعايت نشه، يا حداقل هل هلي و با استرس باشه
به نظر شما بقيه ي مداركمو بفرستم اينو نگه دارم روز مصاحبه با خودم ببرم؟ يا نه اين استرس رو بكشم ولي صبر كنم مدركم آماده شه؟
اينجوري بپرسم:
زودتر فرستادن ارجح تره يا كامل فرستادن؟
مدرك ديپلم و پيش دانشگاهيم آماده س ترجمه ش
شماره کیس: 2015AS28xx/ارسال فرمهای سری اول:21may/کارنت شدن کیس: سپتامبر/مصاحبه:هفته آخر نوامبرANKARA/جمع تقریبی هزینه‌ها: ٢٠٤ ترجمه بدون تاييد+٦٥ پست+٤٥ ميليون وثيقه مدرك+١٤٠ واكسن و كارت زرد
همه چيز درباره مصاحبه- فوكوس بر آنكارا
تشکر کنندگان: HERMES7 ، r.bazargan
(2014-10-15 ساعت 16:08)mendoosh نوشته:  سلام، من مدرك دكترام آماده نيست، وثيقه گذاشتم و ظرف يكي دو هفته آماده ميشه ولي من مي ترسم طول بكشه و باعث بشه اون ١٥ روز قبل از مصاحبه رعايت نشه، يا حداقل هل هلي و با استرس باشه
به نظر شما بقيه ي مداركمو بفرستم اينو نگه دارم روز مصاحبه با خودم ببرم؟ يا نه اين استرس رو بكشم ولي صبر كنم مدركم آماده شه؟
اينجوري بپرسم:

بنظر من مدارک رو بفرستید اگر رسید وثیقه رو دارین ترجمه کنید و نامه بزارید که اماده نبود و روز مصاحبه میارم.
ظاهرا سفارت روی دریافت 15 روز قبل جدی هستش
تشکر کنندگان: ofrfar ، mendoosh
غیر از من کسی آنکارا هست ؟؟؟؟
آمار بدید ،من تازه امروز رسیدم و خیلی هم از هتلی که گرفتم راضیم ،آروم و تر و تمیزه
تازه من اتاق کرنر رو گرفتم ،به نظرم دوستان اگه این هتل رو انتخاب کنید چون هم ارزون و هم تر تمیزه و تویه بازار و واسه گشتن هم خوبه
سفر نامه بیشتر توضیح دادم
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: babak12 ، HERMES7 ، ofrfar ، ashkansoso65 ، m.ghoreishi ، Melon2015 ، miyu ، hamed shayan ، goliii
سلام رضا عزیزخوب به سلامتی
با دست پر برگردی
برات ارزوی موفیقت می کنم
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: HERMES7 ، ashkansoso65 ، goliii
(2014-10-15 ساعت 16:16)رضا2015 نوشته:  
(2014-10-15 ساعت 16:08)mendoosh نوشته:  سلام، من مدرك دكترام آماده نيست، وثيقه گذاشتم و ظرف يكي دو هفته آماده ميشه ولي من مي ترسم طول بكشه و باعث بشه اون ١٥ روز قبل از مصاحبه رعايت نشه، يا حداقل هل هلي و با استرس باشه
اينجوري بپرسم:

بنظر من مدارک رو بفرستید اگر رسید وثیقه رو دارین ترجمه کنید و نامه بزارید که اماده نبود و روز مصاحبه میارم.

رسمي ش دستم نيست يه كپي برا خودم گرفتم، ولي وزارت بهداشت اينجوري مي نويسه كه ما داريم اين آدمو برا تحصيل ميفرستيم و بايد شئونات اسلامي رو رعايت كنه و يه مشت ازين حرفا :دي كه به نظرم اصن صلاح نيست ترجمه شه!
ممنون از راهنماييتون، پست ديگه بيشتر از ٤ روز كه طول نمي كشه معمولا؟ درسته؟

(2014-10-15 ساعت 17:55)reza.aa نوشته:  غیر از من کسی آنکارا هست ؟؟؟؟
آمار بدید ،من تازه امروز رسیدم و خیلی هم از هتلی که گرفتم راضیم ،آروم و تر و تمیزه
تازه من اتاق کرنر رو گرفتم ،به نظرم دوستان اگه این هتل رو انتخاب کنید چون هم ارزون و هم تر تمیزه و تویه بازار و واسه گشتن هم خوبه

كدوم هتل هستين؟ گرمه؟ Smile) ايشالله با دست پر بر مي گرديد
شماره کیس: 2015AS28xx/ارسال فرمهای سری اول:21may/کارنت شدن کیس: سپتامبر/مصاحبه:هفته آخر نوامبرANKARA/جمع تقریبی هزینه‌ها: ٢٠٤ ترجمه بدون تاييد+٦٥ پست+٤٥ ميليون وثيقه مدرك+١٤٠ واكسن و كارت زرد
همه چيز درباره مصاحبه- فوكوس بر آنكارا
تشکر کنندگان: behjat ، ofrfar
[quote='reza.aa' pid='557199' dateline='1413379533']
غیر از من کسی آنکارا هست ؟؟؟؟

سفرنامه تون هم توی امضا تون بگذارید ممنون
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان: miyu
من به دلم افتاده رضا آ آ ي عزيز بسلامتي يكضرب ميگيره. اميدوارم خبر خوش بدي بهمون آقا رضا Smile
تشکر کنندگان: babak12 ، reza.aa ، HERMES7 ، ofrfar
(2014-10-15 ساعت 19:16)mendoosh نوشته:  
(2014-10-15 ساعت 16:16)رضا2015 نوشته:  [quote='mendoosh' pid='557173' dateline='1413373136']
سلام، من مدرك دكترام آماده نيست، وثيقه گذاشتم و ظرف يكي دو هفته آماده ميشه ولي من مي ترسم طول بكشه و باعث بشه اون ١٥ روز قبل از مصاحبه رعايت نشه، يا حداقل هل هلي و با استرس باشه
اينجوري بپرسم:

رسمي ش دستم نيست يه كپي برا خودم گرفتم، ولي وزارت بهداشت اينجوري مي نويسه كه ما داريم اين آدمو برا تحصيل ميفرستيم و بايد شئونات اسلامي رو رعايت كنه و يه مشت ازين حرفا :دي كه به نظرم اصن صلاح نيست ترجمه شه!
ممنون از راهنماييتون، پست ديگه بيشتر از ٤ روز كه طول نمي كشه معمولا؟ درسته؟

سلام، ما شرایط مشابه شمارو داریم
من با ایمیل با سیمون مشورت کردم
گفت فقط دیپلم کفایت میکنه
اونا مدرک بالاتر رو لازم ندارن ولی اگه دوست داری میتونی نشون بدی
همین که مطمئن شن بالاتر از دیپلمی کافیه
شماره کیس: ***2015AS0001 ///نفرات: 3 ///سفارت: آنکارا ///ارسال فرمها: 20 می ///کارنت: اگوست ///نامه دوم: 23 اکتبر ///مصاحبه: 10 دسامبر///کلیرنس: 3 آوریل
تشکر کنندگان: mendoosh
جواب سیمون
The level of education your wife needs to prove is US High school, equivalent - not the highest degree she has attained. So - check the requirement for your country and as long as she meets that standard (which is lower than the doctorate), she will be fine. Let me know if that is not clear.
شماره کیس: ***2015AS0001 ///نفرات: 3 ///سفارت: آنکارا ///ارسال فرمها: 20 می ///کارنت: اگوست ///نامه دوم: 23 اکتبر ///مصاحبه: 10 دسامبر///کلیرنس: 3 آوریل
تشکر کنندگان: mendoosh
سلام آقای رضا 2015 ما بلیط خودمون رو اکی کردیم فرض رو بر این گذاشتیم که کلیرنس می خوریم مصاحبه 18 نوامبر داریم اگر کلیرنس بخوریم پاسپورت ها رو همون موقع به ما میدن دیگه؟ و اگر یک ضرب بگیریمشوهرم می مونه و باقی کار رو انجام میده . راستی بانک ملت فرودگاه یکسره بازه ؟ خیلی مهم لطفا"جواب کامل بدید . مرسی
تشکر کنندگان:
(2014-10-18 ساعت 10:11)1352ghazal نوشته:  سلام آقای رضا 2015 ما بلیط خودمون رو اکی کردیم فرض رو بر این گذاشتیم که کلیرنس می خوریم مصاحبه 18 نوامبر داریم اگر کلیرنس بخوریم پاسپورت ها رو همون موقع به ما میدن دیگه؟ و اگر یک ضرب بگیریمشوهرم می مونه و باقی کار رو انجام میده . راستی بانک ملت فرودگاه یکسره بازه ؟ خیلی مهم لطفا"جواب کامل بدید . مرسی
سلام
بله پاسپورت ها رو اخر مصاحبه بهتون میدن اگر کلیرنس بخورید.کپی پاسپورت ها همراهتون باشه .
اگر یه ضرب بگیرید و پاس هاتون رو نگه دارن بله ایشون میتونه بره پست ptt و مدارک رو بگیرن.
بانک ملت رو نمیدونم ولی باید باز باشه از سایت بانک ملت جویا شوید یا از 118 شماره بانک رو پیدا کنید و بپرسید.
تشکر کنندگان: babak12 ، Mahboy
(2014-10-18 ساعت 10:25)رضا2015 نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 10:11)1352ghazal نوشته:  سلام آقای رضا 2015 ما بلیط خودمون رو اکی کردیم فرض رو بر این گذاشتیم که کلیرنس می خوریم مصاحبه 18 نوامبر داریم اگر کلیرنس بخوریم پاسپورت ها رو همون موقع به ما میدن دیگه؟ و اگر یک ضرب بگیریمشوهرم می مونه و باقی کار رو انجام میده . راستی بانک ملت فرودگاه یکسره بازه ؟ خیلی مهم لطفا"جواب کامل بدید . مرسی
سلام
بله پاسپورت ها رو اخر مصاحبه بهتون میدن اگر کلیرنس بخورید.کپی پاسپورت ها همراهتون باشه .
اگر یه ضرب بگیرید و پاس هاتون رو نگه دارن بله ایشون میتونه بره پست ptt و مدارک رو بگیرن.
بانک ملت رو نمیدونم ولی باید باز باشه از سایت بانک ملت جویا شوید یا از 118 شماره بانک رو پیدا کنید و بپرسید.

بله دوست عزيز تمام بانكهاي فرودگاه كه وظيفه خدمات رساني دارن 24 ساعت بازن
چه براي گرفتن 300 دلار چه براي كارهاي جاري
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: HERMES7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان