کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
واقعا" از بچه های مهاجرسرا تشکر دارم
تشکر کنندگان: HERMES7
سلام غزل جون ما 17 نوامبر مصاحبه داریم ولی هنوز بلیط نگرفتم شما چه هتلی واز کجا گرفتین بلیطو چندم رزرو کردین
***2/تعدادکیس 2نفر/رویت قبولی 1may/ارسال فرم ها7jun/مصاحبه17novانکارا/ویزایکضرب
تشکر کنندگان:
(2014-10-14 ساعت 15:47)jupiterx نوشته:  سلام
هتلهایی که دوستان پیشنهاد میدن برای رزرو کردن میشه نام ببرید. البته اگه قیمتهاشو هم دارین ممنون میشم بفرمایید. برای دونفر
ضمنا من تو booking.com که چک میکنم توی لیست هتلها بعضیهاشون قسمت امکانات حموم رو اسم برده میخام بدونم ایا بقیه که اسمی نبرده یعنی حموم نداره ؟؟
البته این لیست هتلهایی که من خودم نظرم روشون هست که از booking.com اطراف سفارت پیدا کردم دوستان اگه نظری دارن بفرمایید ممنون میشم:
elit palas hotel
class hotel
hotel tunali
midas hotel
demonti hotel
best western hotel
hotel best
sonno boutique rooms & suites
باتشکر

دوستان نظری در مورد هیچ کدوم از هتلهایی که اسم بردم ندارن؟؟ لااقل دوستانی که این اواخر انکارا بودن و از هتلشون راضی بودن اسم ببرن هتلشونو و یا قیمتش رو که بتونیم انتخاب کنیم هتل رو برای رزرو.
باتشکر
سفارت : آنکارا / زمان مصاحبه : nov / تعداد کیس : دونفر/ Update In Site Ceac :22 Dec --10 mar(email) --25 & 26 & 30 & 31 mar -- 3 April / کلیر : 3 اپریل فعلا فقط کیس اصلی Sad (انتظار برای کلیر نفر دوم کیسSad ) -- دریافت ویزا:24 April -- آپدیتهای نفر دوم کیس: 5 می - 1جون (ایمیل)- 8 جولای ( ایمیل)-15 جولای - 28 جولای- 29 جولای -- بالاخره بعد از 8 ماه و 16 روز نفر دوم هم کلیر شد به تاریخ 29 جولای
تشکر کنندگان:
(2014-10-18 ساعت 12:30)jupiterx نوشته:  
هتلهایی که دوستان پیشنهاد میدن برای رزرو کردن میشه نام ببرید. البته اگه قیمتهاشو هم دارین ممنون میشم بفرمایید. برای دونفر
ضمنا من تو booking.com که چک میکنم توی لیست هتلها بعضیهاشون قسمت امکانات حموم رو اسم برده میخام بدونم ایا بقیه که اسمی نبرده یعنی حموم نداره ؟؟
البته این لیست هتلهایی که من خودم نظرم روشون هست که از booking.com اطراف سفارت پیدا کردم دوستان اگه نظری دارن بفرمایید ممنون میشم:
elit palas hotel
class hotel
hotel tunali
midas hotel
demonti hotel
best western hotel
hotel best
باتشکر

دوستان نظری در مورد هیچ کدوم از هتلهایی که اسم بردم ندارن؟؟ لااقل دوستانی که این اواخر انکارا بودن و از هتلشون راضی بودن اسم ببرن هتلشونو و یا قیمتش رو که بتونیم انتخاب کنیم هتل رو برای رزرو.
باتشکر
Gordion هتل خيلي خوبه مكان عالي نزديك سفارت دكتر و مراكز تفريحي و خريد
حدودا 170 براي 2 نفر با صبحانه كامل
***2014as4 انکارا
مصاحبه 16 اپریل
آپدیت واقعی بعد از مصا حبه از 2 جون تا 3 جولای 16 بار
تشکر کنندگان: jupiterx
(2014-10-18 ساعت 10:11)1352ghazal نوشته:  سلام آقای رضا 2015 ما بلیط خودمون رو اکی کردیم فرض رو بر این گذاشتیم که کلیرنس می خوریم مصاحبه 18 نوامبر داریم اگر کلیرنس بخوریم پاسپورت ها رو همون موقع به ما میدن دیگه؟ و اگر یک ضرب بگیریمشوهرم می مونه و باقی کار رو انجام میده . راستی بانک ملت فرودگاه یکسره بازه ؟ خیلی مهم لطفا"جواب کامل بدید . مرسی

ايشالا اگه يكضرب بگيريد پاسها تحويل سفارته و شما بايد با همسرتون بمونيد تا پاستون بياد و نميتونيد برگرديد
***2014as4 انکارا
مصاحبه 16 اپریل
آپدیت واقعی بعد از مصا حبه از 2 جون تا 3 جولای 16 بار
تشکر کنندگان: ofrfar
سلام نسیم جان کیس ما 4 نفره است با 2 بچه از تیرنگ رزرو کردیم و 11 نوامبر
تشکر کنندگان: نسیم*
(2014-10-15 ساعت 16:08)mendoosh نوشته:  سلام، من مدرك دكترام آماده نيست، وثيقه گذاشتم و ظرف يكي دو هفته آماده ميشه ولي من مي ترسم طول بكشه و باعث بشه اون ١٥ روز قبل از مصاحبه رعايت نشه، يا حداقل هل هلي و با استرس باشه
به نظر شما بقيه ي مداركمو بفرستم اينو نگه دارم روز مصاحبه با خودم ببرم؟ يا نه اين استرس رو بكشم ولي صبر كنم مدركم آماده شه؟
اينجوري بپرسم:
زودتر فرستادن ارجح تره يا كامل فرستادن؟
مدرك ديپلم و پيش دانشگاهيم آماده س ترجمه ش
سلام شما چرا فکر می کنید مدرک دکترا باعث میشه امتیازتون بالا بره هرچقدر مدرک تحصیلی بالاتر باشه احتمال کلیرنس شدن بیشترمیشه .
آخرین مدرکی دارید بفرستید
مصاحبه: 06 اوت 2014
دریافت ویزای یکضربCool
تشکر کنندگان:
خب دوستان بالاخره ما مدارکمون رو با دی اچ ال پست کردیم 277 هزارتومان شد
بلیط تهران انکارا ماهان 1/550 رفت وبرگشت 2 نفر
20151xxxنفر2,ارسال مدارکMay28،انکارا,نامه دوم20sepمصاحبهnov, آپدیت18novو24febایمیل و25.26.30.31مارچ و1.8اپریل کلیری8 اپریل با ایمیل146روز.24 اپریل رسیدن به کالیفرنیاBig Grin
نامه به سفارت انکارا جهت تاییدرسیدن مدارک سفرنامه, کاربرحرفه ای
تشکر کنندگان: babak12 ، m.ghoreishi ، amirh20 ، rbrb-2015 ، rezasadeghi
(2014-10-18 ساعت 15:39)مهمان آشنا نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 12:30)jupiterx نوشته:  
elit palas hotel
class hotel
hotel tunali
midas hotel
demonti hotel
best western hotel
hotel best
باتشکر

باتشکر
Gordion هتل خيلي خوبه مكان عالي نزديك سفارت دكتر و مراكز تفريحي و خريد
حدودا 170 براي 2 نفر با صبحانه كامل

سلام ما دمونتی بودیم و راضی بودیم gordionهم دیدیم خوب بود
افراد کیس:۳ ارسال فرم۱۹می کارنت شدن :augدریافت نامه ی دوم:۳روز بعد از کارنت شدن محل مصاحبه:انکارا زمان مصاحبه:۱۴اکتبر دریافت ویزا یک ضربBig Grin
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، jupiterx
(2014-10-18 ساعت 22:37)adriana نوشته:  
(2014-10-15 ساعت 16:08)mendoosh نوشته:  سلام، من مدرك دكترام آماده نيست، وثيقه گذاشتم و ظرف يكي دو هفته آماده ميشه ولي من مي ترسم طول بكشه و باعث بشه اون ١٥ روز قبل از مصاحبه رعايت نشه، يا حداقل هل هلي و با استرس باشه
به نظر شما بقيه ي مداركمو بفرستم اينو نگه دارم روز مصاحبه با خودم ببرم؟ يا نه اين استرس رو بكشم ولي صبر كنم مدركم آماده شه؟
اينجوري بپرسم:
زودتر فرستادن ارجح تره يا كامل فرستادن؟
مدرك ديپلم و پيش دانشگاهيم آماده س ترجمه ش
سلام شما چرا فکر می کنید مدرک دکترا باعث میشه امتیازتون بالا بره هرچقدر مدرک تحصیلی بالاتر باشه احتمال کلیرنس شدن بیشترمیشه .
آخرین مدرکی دارید بفرستید
من فك نمي كنم مدرك دكتري باعث بالا رفتن امتياز ميشه. آخري و اولي نداره جز ديبلم همين يه مدركه! و وقتي تو همه ي فرم ها چه ثبت نام چه DS260 ظهار كردم مقطع تحصيلي م اينه مسخره س با ديپلم پاشم برم و نقص مدرك بخورم و اگه چند درصد اندك شانس يه ضرب گرفتن دارم هم از خودم سلب كنم
شماره کیس: 2015AS28xx/ارسال فرمهای سری اول:21may/کارنت شدن کیس: سپتامبر/مصاحبه:هفته آخر نوامبرANKARA/جمع تقریبی هزینه‌ها: ٢٠٤ ترجمه بدون تاييد+٦٥ پست+٤٥ ميليون وثيقه مدرك+١٤٠ واكسن و كارت زرد
همه چيز درباره مصاحبه- فوكوس بر آنكارا
تشکر کنندگان: r.bazargan
(2014-10-18 ساعت 23:24)goliii نوشته:  خب دوستان بالاخره ما مدارکمون رو با دی اچ ال پست کردیم 277 هزارتومان شد
سلام و عرض ادب ، میتونم بپرسم شما اصل گواهی تمکن بانک رو فرستادید یا کپی اون رو؟
خیلی ممنون.
تشکر کنندگان: r.bazargan
(2014-10-19 ساعت 00:27)alikhaaan نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 23:24)goliii نوشته:  خب دوستان بالاخره ما مدارکمون رو با دی اچ ال پست کردیم 277 هزارتومان شد
سلام و عرض ادب ، میتونم بپرسم شما اصل گواهی تمکن بانک رو فرستادید یا کپی اون رو؟
خیلی ممنون.
سلام باید اصلش رو فرستاده باشند.
تشکر کنندگان: r.bazargan ، goliii
(2014-10-18 ساعت 10:25)رضا2015 نوشته:  
(2014-10-18 ساعت 10:11)1352ghazal نوشته:  سلام آقای رضا 2015 ما بلیط خودمون رو اکی کردیم فرض رو بر این گذاشتیم که کلیرنس می خوریم مصاحبه 18 نوامبر داریم اگر کلیرنس بخوریم پاسپورت ها رو همون موقع به ما میدن دیگه؟ و اگر یک ضرب بگیریمشوهرم می مونه و باقی کار رو انجام میده . راستی بانک ملت فرودگاه یکسره بازه ؟ خیلی مهم لطفا"جواب کامل بدید . مرسی
سلام
بله پاسپورت ها رو اخر مصاحبه بهتون میدن اگر کلیرنس بخورید.کپی پاسپورت ها همراهتون باشه .
اگر یه ضرب بگیرید و پاس هاتون رو نگه دارن بله ایشون میتونه بره پست ptt و مدارک رو بگیرن.
بانک ملت رو نمیدونم ولی باید باز باشه از سایت بانک ملت جویا شوید یا از 118 شماره بانک رو پیدا کنید و بپرسید.

سلام
درمورد اين كه در كيسهاي دو يا بيشتر يكي از نفرات ميتونه بمونه براي گرفتن پاسپورت از پست يكم اختلاف نظر وجود داره ظاهرا! Cool اگر كسي تجربه يا اطلاعات دقيقي داره لطفا موضوع رو روشن كنه كه آيا يكي از افراد يك كيس (نفر اصلي يا سايرين) ميتونن به نمايندگي از بقيه به پست مراجعه و پاسپورتها رو بگيرن و آيا نياز به وكالت نامه يا ... براي اينكار هست؟
ممنون از اطلاع رساني Shy
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان:
از رضا چه خبر ؟ یکضرب گرفت؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان:
من باهاش حرف زدم فردا مصاحبه داره
ايشااله يكضرب ميگره
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: behdadK ، HERMES7 ، آزاده_امین ، goliii ، behjat ، Alex 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان