موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای پرداخت هتل رزوز شده از سایت Booking.com بفرمایید چه سایتی در ایران جهت پرداخت مطمئن هست؟
ترجیحاً دوستانی پاسخ بدن که حداق یک پرداخت از سایتی که قرار هست نام ببرند انجام داده باشن
کیس نامبر: 2015AS00003XXX - تاریخ رویت قبولی: 1 May - کنسولگری: آنکارا - ارسال فرمهای سری اول: 01 JUN - کارنت شدن کیس: DEC 2014 - مصاحبه: February, 2015 - دریافت ویزا: یکضرب - ورود به آمریکا: May 26 2015 - دریافت گرین کارت: ---- .
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
بشتابید به سوی سفرنامه جلد دوم " مصاحبه در صرافی " آخه خداییش شبیه صرافی بود
خخخخخخ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
آيا در آنكارا به زبان تركي هم مصاحبه مي كنند ؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-21 ساعت 11:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-21 ساعت 11:30 توسط 1352ghazal.)
سلام خسته نباشید دوستان عزیز منظور از آپدیت که مینویسند مثلا" اپدیت اول ویا دوم ماه اوریل و..... چیه ؟ در ضمن آقا رضا سفرنامه تون رو خوندم هتل شما کجا بود ؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
جهت اطلاع دوستانی که باید مدارک به آنکارا پست کنند:
پست TNT یه شعبه توی دانشگاه خواجه نصیر داره (خیابان میرداماد بعد از مجتمع پایتخت) که به دانشجو ها تخفیف میده.
من خودم دوبار برای کانادا مدارک پست کردم، هزینه معمولی پست TNT دفاتر اصلی میشد حدود 90 هزار تومان ولی از شعبه دانشگاه خواجه نصیر 30 هزار تومان شد. و خیلی مطمین و 3 روزه هم رسید کانادا.
در ضمن دانشگاه شریف هم داره .
امیدوارم به دردتون بخوره.
موفق باشید.
این شماره موبایل هم مال مسوولش هست. 09197542531
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان، در مورد دي اچ ال ، تلفني كه پرسيدم گفتن سه روزه ميرسه ولي وقتي رفتم تحويل بدم مسوولش گفت اپراتورمون اشتباه كره چهار روز كاري طول ميكشه، حواستون باشه دقيقه نودي نفرستين، در مورد تمكن، بانك پارسيان بعضي از شعب ارزيش ٢٤ ساعت طول ميدن كه تمكن بدن، منو كه با هزار تا خواهش بازم يه صبح تا ظهر معطل يه پرينت تمكن كردن. گفتم اين مسايلي كه امروز صبح تا عصر وقتمو گرفت باهاتون در ميون بذارم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من تمکن پاسارگاد گرفتم 20 دقیقه طول کشید
شماره کیس: 2015AS000027xx - رویت قبولی: MAY 1, 2014 - کنسولگری: ANKARA - تعداد افراد: 1 - ارسال فرمهای سری اول: 18may, 2014 - کارنت شدن کیس: AUG 12, 2014 - مصاحبه:Ankara19november -
آپدیت : -30dec-2jan-20feb-27march-30march-31march-3april دریافت ویزا:کلیرنس - ورود به آمریکا: - دریافت گرین کارت:
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
همسرم امروز رفت بانك تا تمكن بگيره بهش گفتند چون حساب مشتركه تنها ٥٠ درصد موجودي را به عنوان تمكن ميده، با اينكه حق برداشت هر كدوممون ١٠٠ درصده. لطفا اينو هم در نظر بگيرين
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
2014-10-21 ساعت 21:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-22 ساعت 16:14 توسط Melon2015.)
ما هتل class رو رزرو كرديم قيمت براي دوتا بزرگسال و كودك دو ساله كلا شد ٣ميليون و ٢٦٧ هزار تومان با ترانسفر فرودگاه صبحانه گشت شهري با نهار براي يك روز
هزينه كودك شد ٦٠٠ هزار تومان و من و همسرم نفري ١ ميليون ٤٥٤هزار تومان .براي ٥ شب و ٦ روز. از الي گشت گرفتيم
با گارانتي بهترين قيمت. پرواز هم تابان .
خيلي از هتل ها رو بررسي كردم اينجا هم مركزه شهره هم wifi رايگان داره كه خيلي مهمه برامون.
هتل swiss با اينكه پنج ستارست و خيلي تميز به نظر ميرسيد و هزينه اقامتش هم كمتر بود ولي چون wifiش ساعتي ٨ يورو شارژ ميشد و ٣ كيلومتر از مركز شهر دور بود رو نگرفتيم.
هتل
شرايتون هم خيلي خوب بود ولي ٦٠٠ تومن گرونتر ميشد و از مركز شهر دوره
من يك هتل آپارتمان هم به اسمstudio apartment رزرو كردم ( البته با ويزا كارت يكي از دوستان) البته free cancelation داشت شبي ٥٠ يورو كه به نظر خيلي ارزون ميياد ولي در كل كه حساب كردم ديدم تور خيلي بيشتر ميارزه . هزينه بليط و هتل هر كدوم جدا جدا در بهترين شرايط با قيمت تور يكي در ميآد يا ١٠٠-٢٠٠ تومن ارزونتره
ولي تور ترانسفر و گشت هم داره كه در صورتي كه خودتون رزرو كنيد اغلب اين گزينه ها رو نداريد
و به گفته دكتر اونگان هزينه تاكسي از فرودگاه تا مركز شهر به طور متوسط ٤٠-٥٠ دلار ميشه
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
راستش نمیدونم چرا اینقدر میخواید خرج رو دست خودتون بزارید ایجا خود ترکا هم تاکسی نمیگیرن
شما خیلی راحت میتونید با اتوبوس برید واسه دکتر و فاصلش هم تا ایستگاه کمتر از پنجاه متر هست
دوستان یه نکته امتحانی هم بگم تو فرودگاه اگه میخواید اتوبوس بگیرید یک کلمه کافیه بگید ****** کیزیلای *****
Kızılay وسلام این مرکز شهر هست و خیلی راهت از اونجا واسه هرجایی اتوبوس هست
راسی اصلا فکر خرید وصیله برقی رو فکرتون خارج کنید ، یه شارژر موبایل از سی لیر شرو میشه حسابش رو بکنید دیگه گوشی چقدر گرونه
گوشی من تو ایران چهرصد تومنه تو ترکیه نزدیک پونصد لیر