موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-01 ساعت 22:22)saboteur نوشته: (2014-11-01 ساعت 21:46)h-amin نوشته: (2014-11-01 ساعت 18:33)saboteur نوشته: دوستان گرامی لطفا از قرار دادن لینک به سایت های دیگر مخصوصا سایت هایی که دارای مشکلات باز شدن هستن ( نیاز به سد غیرقابل عبورشکن دارند ) خودداری کنید
با تشکر از توجه شما:shy:
شما كه خبر ها را سانسور ميكنيد به عنوان يك مدير لااقل راه حلي هم جلوي پاي ما بگذاريد.
سانسور یعنی مانع شدن عمدی از دسترسی به اطلاعات جهت فریب افراد. لطفا در انتخاب کلمات دقت کنین! این واژه توهین آمیز هست جناب!
این قبیل لینک ها باعث سد غیرقابل عبور شدن سایت می شود و کسانی که این وسط ضرر می کنند کاربران فروم هستند که دیگر عملا دسترسی به فروم نخواهند داشت.
راه حل گوگل هست! در گوگل سرچ کنین هم لینک فیلم و هم توضیحات خواهد آمد! یا در پیام خصوصی از طریق دوستانی که لینک را دارند پیگیری کنید.
شما در پیام خصوصی هم پیگیری لینک را کرده بودین! و بنده بصورت دقیق توضیح دادم از کجا میتونین فیلم را دریافت کنین!
موفق باشید
دوست عزيز حرف من اصلا توهين آميز نبود. من فقط نظرم را خيلي رك و مختصر و مستقيم بيان كردم.
بسياري از مطالبي را كه دوستان در صفحات مختلف بيان ميكنند يا زياد بار اطلاعات مفيد ندارد يا اصلا اطلاعات مفيدي ندارد و فقط تعداد صفحات فلان پست را زياد ميكند و كه باعث ميشود بسياري از اطلاعات مفيد را كه بعضي از دوستان زحمت آن را ميكشند از چشم بيفتد و يا ديگر حوصله خواندن آن همه صفحات را نداشته باشيم. لذا اعتراض من بيشتر به اين خاطر بود كه چرا آن موارد را كه هيچ فايده اي ندارد را حذف نميكنيد تا تعداد صفحات كمتر شود و در كمترين زمان بيشترين استفاده را از اين سايت نمود. و اگر قرار است بعضي موارد بنا به دلايلي حذف شود بايد راه حل آن نيز گفته شود.
به اميد روزهايي با تعامل بيشتر.
شماره كيس: 2015AS000001XX
تاريخ رويت قبولي: May.01.2014
تعداد افراد كيس: 1
سفارت: آنكارا
تاريخ تكميل فرم: 2014.Jul.22
تاريخ كارنت: 2014.Aug.12
دريافت نامه دوم: Dec.12.2014
تاريخ مصاحبه: Feb.2015
نتيجه مصاحبه: AP
تاريخ كلير: Apr. 2015
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-02 ساعت 08:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-02 ساعت 22:28 توسط reza_norouzi.)
دوستان عزيز مهاجرم
در طول اين مسير بارها پيش مياد و پيش خواهد آمد كه با نظرات مخالف روبرو ميشيم.
لازمه كه با صبر و حوصله در كنار هم باشيم و همديگرو متهم به مخالفت و توهين و ... نكنيم.
شما تازه اول راه پر از پيچ و خم مهاجرتين درست مثل من! پس بهتره كه در كنار هم باشيم نه روبروي هم.
چه بسيار بحث ها و جدل ها پارسال براي ما پيش اومد كه همشون فراموش شدن و فقط شادي ها و هوراهاش به ياد موندن.
شاد باشين.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
کسی میدونه سایت ceac از چه زمانی باز می شود؟
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
بنا به این چند صد برگی که من از کلیرنس سالهای گذشته خودنم سریعترین کلیر که بوده هشت نوامبر بوده و بعد از اون ده نوامبر پس حداقل باید تا اون موقع صبر کردن ،اگه اشتباه نکنم یک سال هم اولین کلیر بستم بوده
خلاصه صبر باید همی ،
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان ما هم از ابوظبی برگشتیم با برگه آبی با اینکه برنده اصلی خانمم هست با کار خصوصی به اونهم ویزا ندادن گفت سه الی چهار ماه دیگه سایت رو چک کنید امیدوارم همه موفق باشید
تاریخ مشاهده:1می / شماره کیس : ***2 as /اعضای کیس :2نفر برنده اصلی همسرم / تاریخ مصاحبه: اول نوامبر / وضعیت:کلیرنس خوردیم /آپدیت ها: 19dec-30jun-1feb /سفارت :ابوظبی /کلیر: 3 feb ورود به آمریکا:21 جولای
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
وقتی مصاحبه ی من تموم شد اون خانمی که با مصاحبه کرده بود بمن همون برگه ی آبی رو داد.
گفت مدارک من کامل هست و توی اون برگه ی آبی 2 چیز رو های لایت کرد: اون آدرسی که باید وضعیتم رو دراون چک میکردم+ از مدارک فقط پاسپورت.
بمن گفت بعد از 1 هفته این سایت رو چک کنم.
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-03 ساعت 16:03)atlantis770 نوشته: وقتی مصاحبه ی من تموم شد اون خانمی که با مصاحبه کرده بود بمن همون برگه ی آبی رو داد.
گفت مدارک من کامل هست و توی اون برگه ی آبی 2 چیز رو های لایت کرد: اون آدرسی که باید وضعیتم رو دراون چک میکردم+ از مدارک فقط پاسپورت.
بمن گفت بعد از 1 هفته این سایت رو چک کنم.
ضمن ارزوى موفقيت براى شما اگه ممكنه بفرماييد كه شرايط كيس شما مثلأ مدرك تحصيلى و شغل و... چطور بوده كه برگه ابى گرفتين؟ ممنون
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
این سارا گرو چطوری به مصاحبه شما رسید؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
چه فرقی بین برگه ابی و صورتی هستش؟
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
مهم این نیست که برگی که میدن چه رنگی باشه مهم اینه که توش چی نوشته باشه و آفیسر به شما چی بگه و رنگ برگ ها در سفارت های مختلف متفاوته.
در ابوظبی یکضربی ها رو برگ صورتی میدن که نوشته فلان روز بیاین پاس و ویزا رو تحویل بگیرید و به افرادی که کلیرنس خوردن برگ سفید یا آبی میدن که نوشته در فلان سایت چک کنید هر وقت آمد با این مدرک ها بیایید برای ویزا
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
افیسر گفت اسمتو تو ادرس سفارت چک کن با دست نشونش داد همین.
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.