2014-11-13 ساعت 21:10
(2014-11-13 ساعت 04:06)me_u نوشته: سلام به همه دوستان.دوست عزیزم,برای شما و همه اون 1500 نفر جا مونده از ویزای 2014 آرزوی صبر,سلامتی ,خوشبختی و موفقییت روز افزون دارم ....امیدوارم خداوند بهترین قسمت رو برای همه تون رقم بزنه .....مهم داشتن احساس آسایش و آرامش است حالا در هر جای دنیا باشه.....برقرار باشید همچون سرو...
تبریک به همه برندگان 2015.
چند وقتی بود که نیومده بودم تو سایت.الان یک سر زدم خواستم نکاتی را براتون بگم:
1.تمام شما عزیزان یک استرس خاص دارید جهت انجام مراحل کار و عمده دلیلش اینه که باید برای مصاحبه برید خارج از ایران.
خوب این به نظر من یک حسن بزرگه چرا که یک دستگرمی برای مهاجرته و به نوعی سنگ محک حساب میشه براتون
تو سایت مهاجر سرا و با راهنمایی تمام دوستانی که این مسیر رو قبلا رفتند شما به هیچ مشکلی بر نمیخورید.
پس خیالتون راحت.
2.تمام عزیزانی که ویزای یکضرب میگیرید:
اول از همه روی زبان خیلی کار کنید.بهترین روش بکارگیری روش real میباشد.به این صورت که شما از رادیو برای آموزش استفاده کنید.
متون فارسی که از رادیو میشنوید سعی کنید همون موقع به انگلیسی ترجمه کنید(کاملا شبیه مترجمان)هر کلمه ای که بلد نیستید یادداشت کنید
و بعد معادل انگلیسی اونو پیدا کنید.این روش معجزه میکنه
دوم قبل از رفتن یک تحقیق کامل راجع به کار و بنگاه های کار یابی داشته باشید.رزومه خودتونو آماده کنید و برای کارفرماها بفرستید
به هیچ عنوان پل برگشت به ایران رو خراب نکنید.ملک خودتونو نفروشید.ممکنه 1 درصد تصمیم بگیرید برگردید پس بهتره یک بکاپ اینجا داشته باشید.
3.عزیزانی که وارد پروسه ادمین میشید:
با توجه به عدم اعتبار سوء پیشینه ایران تمام مشاغل خاص و همچنین افرادی که خدمت رفتند وارد این مرحله میشن.
برای شما عزیزان این قسمت حکم بخش دوم لاتاری رو داره.چراکه در تمام دنیا ویزاهای یکضرب صادر میشه و لذا از تعداد 50000 ویزا داره کم میشه. شما باید منتظر باشید که کلیر بشین.
اینجا دقیقا مثل اینه که شما برای بار دوم تو قرعه کشی لاتاری وارد شدید و منتظرید تا سایت سفارت مشخصات شما را اعلام کنه و برای گرفتن ویزا اقدام کنید
دوستان خوبم تو این بخش تا ماه اول شما کاملا شرایط خوبی دارید و همه چیز نرماله.امیدوارم همه شما تا ماه اول کلیر بشید.
از ماه دوم به بعد استرس یواش یواش جای منطق رو میگیره و هرچه این زمان بیشتر بشه تمرکز و تصمیم گیری شما دچار چالش بیشتری میشه
از الان به همه دوستانی که وارد مرحله ادمین میشن قویا توصیه میکنم:
1-3.اجازه ندید به هیچ عنوان استرس تو زندگیتون وارد بشه چون شیرازه زندگیتونو بهم میریزه
2-3.از الان بدونید که ممکنه مثل 1500 نفر 2014 ویزا به شما نرسه.پس آمادگی لازم برای دریافت این خبر را داشته باشید.اگر نه تا سالیان سال این افسوس
مثل خوره میوفته تو فکر وذهنتون و آزارتون میده.
به هر حال برای ایرانیها این بخشی از مسیر تو لاتاریه و اجتناب ناپذیره.
به هیچ عنوان اعتراض نامه نگاری و تجمع جلوی درب سفارتها فایده ای نداره.
ما تمام این مراحل را سال پیش رفتیم و جواب تمامشون این بود که ویزا تمام شده است و در برگه اعلام برنده شدن قویا تاکید شده که برنده شدن تضمینی بر گرفتن ویزا نیست.
تمام آنچه که گفته شد فقط و فقط انتقال تجربیاتی است که وظیفه خودم میدونم با توجه به هدف اصلی سایت مهاجرسرا برای دوستان عنوان کنم
امیدوارم تجربه تلخ2014 برای هیچکدام از دوستان 2015 اتفاق نیوفته و همه شما امکان کسب تجربه جدید در کشور جدید را داشته باشید.
سرافراز باشید.مثل سرو
DV2016
لاتاری از آغار تا پایان
لاتاری از آغار تا پایان