موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-14 ساعت 21:19)takecarenima نوشته: دوستان و همراهان گرامي ، من هم ايميل كلير شدنم بعد از بيش از ٥ ماه امروز اومد .
نميدونيد چه حالي دارم ، اينجا ميخوام اول خدا رو شكر كنم و بعدش از دو تا از دوستان عزيز و گراميم ، رادوين و اشكان از ته قلب به خاطر لطف ، توجه ، دعاهاشون و انرژي هاي مثبتشون از ته دل تشكر كنم ،
مخلصسشونم دربست تا ته دنيا
ايشالا تمام دوستان منتظر هم زود زود كلير بشند .
پس با اجازه همگي ، هوووووووورااااااااااااا
سلام
تبريك تبريييييييييييك، انشالله پيشرفتهاي بيشتر و خبراي خوب بيشتر.
با آرزوي ويزاي همه مهاجرسراييها.
هوووووووووووووووووورررررررررررررررررررررراااااااااااااا
ورود به آمریکا: آگست ٢٠١۵
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-14 ساعت 21:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-14 ساعت 21:35 توسط k1_m_1358.)
هورراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ادم جيگرش حال مياد به اين تاپيك سر ميزنه و اين همه خبر خوب ميشنوه كلي تبريك
يه سو استفاده هم بكنم ما فردا مصاحبه داريم يكم از اين انرژي مثبتا رو هم واسه ما بفرستيد مرسي
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-14 ساعت 15:35)behdadK نوشته: یادمه کلا 6 نفر تو مهاجرسرا بودن از آنکارا که قبل از ژانویه کلیر نشده بودن. الان سه نفرتون کلیر شدین از اون سه نفر دیگه هم خبری نیست.
کیا موندن از آنکارا قبل از ژانویه که کلیر نشده باشن؟ شماها که قبل از ژانویه بودین و کلیر نشدید آیا ایمیل پیگیری زدید؟
بله ما از دسامبر مونديم خانواده سه نفره حتي از ٢٠فوريه تا حالا اديت نداريم
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
طبق اعلام دوستان از سفارت آنکارا همین اواخر دو روزه ویزا صادر و تحویل شده. حالا دوشنبه تا جمعه چهار روزه ولی شما 3 روز با تعطیلی حساب کن. میتونین از سفارت یه پیگیری بکنین
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-14 ساعت 19:50)mordad نوشته: فکر کنم دیگه از قدیمیای منتظرسرا شدم و همچنان بدون هیچ تکونی تو پرونده....
کلا دپرس شدم اما واستون خیلی خوشحالم شاد باشید.....
ما هم وضعيت شما رو داريم حتي از ٢٠فوريه تا حالا هم ابديت هم نداشتيم به شما تا حالا ايميل زدي?به خاطر غلط املايي معذرت ميخوام فونت عربي دارم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-14 ساعت 21:34)k1_m_1358 نوشته: هورراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ادم جيگرش حال مياد به اين تاپيك سر ميزنه و اين همه خبر خوب ميشنوه كلي تبريك
يه سو استفاده هم بكنم ما فردا مصاحبه داريم يكم از اين انرژي مثبتا رو هم واسه ما بفرستيد مرسي
کیوان جان
برو کلی انرژی و دعا پشت سرته
با خبرای خوب برگردی ان شا ا...
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به همه ی دوستان کلیرنس شده
هورااااااااا
شماره کیس: 2015AS00001xxx - تعداد افراد: 1 - مصاحبه:Ankara, 12 Jan - دریافت ویزا:کلیرنس،کلییر بعد از 92 روز - ورود به آمریکا:Jun - دریافت گرین کارت:Jul
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-14 ساعت 21:46)Mahboy نوشته: مدیران عزیز یه راهنمایی میکنن؟!
سایت سفارت تو این لینک میگه که چهارشنبه 23 آپریل تعطیله ولی 23 آپریل پنجشنبه است آخه؟! 

حالا چهارشنبه یا پنجشنبه اش خیلی مهم نیست
ولی به نظرتون اگه من دوشنبه پاسپورتم رو تحویل بدم تا جمعه صبح قبل از حدود 10 که باید برم فرودگاه به دستم میرسه؟!
ضمن تبریک خدمت شما بابت کلیر شدنتان. از لحظه تحویل پاسبورت تا گرفتن ویزا دو روز کاری طول میکشد. دوستانی که اینسری آنکارا رفته اند همه همین مدت بوده اند (البته اگر روز تحویل را حساب نکنیم)
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-14 ساعت 19:18)negar6043 نوشته: تبریک فراوان به هم قطاریهای کلیر شده! علی الخصوص آقای mahboy که نزدیکترین آپدیت ها رو با من دارن
. بقیمون انشالا فردا 
نگار عزیز از اسامی که من دیروز خدمتتان دادم بغیر از شما همه امروز کلیر شده اند پس منتظر باشید که فردا نوبت شماست.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2015-04-14 ساعت 22:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-14 ساعت 22:52 توسط mordad.)
اره 11 اپریل ایمیل زدم 13 اپریل جواب دادن که منتظر باشید در دست احداث است......
خلاصه یه اپدیت تلخ هم کردن منو به تاریخ 13 اپریل و تماااااااااام.....
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-14 ساعت 21:19)takecarenima نوشته: دوستان و همراهان گرامي ، من هم ايميل كلير شدنم بعد از بيش از ٥ ماه امروز اومد .
نميدونيد چه حالي دارم ، اينجا ميخوام اول خدا رو شكر كنم و بعدش از دو تا از دوستان عزيز و گراميم ، رادوين و اشكان از ته قلب به خاطر لطف ، توجه ، دعاهاشون و انرژي هاي مثبتشون از ته دل تشكر كنم ،
مخلصسشونم دربست تا ته دنيا
ايشالا تمام دوستان منتظر هم زود زود كلير بشند .
پس با اجازه همگي ، هوووووووورااااااااااااا
Case# : 2015AS2XX
Interview: 10th Nov
Status: waiting for AP
اي جااااان
خدارو شكر
نميدوني چه حالي داد بم داد كلير شدي
ديشب داشتيم بحث ميكرديم راجع بهت كلي ناراحت بوديم كه چرا اينهمه معطل شدي!!!
مباركت باشهههههههههههه
كيس نامبر**٣٣
تاريخ ارسال فرم :٩ اگوست
تاريخ كارنت شدن:٩دسامبر
تاريخ مصاحبه:٩ مارچ
شرايط : سربازي معاف،شاغل دولتي،فوق ليسانس
اپديتها: ٩ ١٠ ١١ ١٢ ٢٠ مارچ ٢٤ جون شبانه ٢٥ جون در پاسخ ايميل يا بازم اپديت!!! ٢٧ جون
ايميل سفارت!درج كيس نامبر در سايت!
[/php]