موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
بهداد جان من فکر نمیکنم با توجه به کلیرنسی که اکثرا بهمون میخوره dedicated برامون تو ماه مصاحبه، ویزا رزرو کرده باشن برای کیس ها.احتمالا سفارت ها سقف ویزای ماهانه دارن که شیفت میشه به ماهای بعد
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
سایت ابوظبی بستگی داره کی مسئولش بره وارد کنه. واسه ما رو همون روز شناخت واسه بعضیا رو از 1 روز تا 4 روز بعد شناخته. واسه 2 نفر هم که کلا نشناخت یکیشون که نامه زد همین آتلانتیس خانم بود که یک دفعه نامه کلیرش رو گذاشت.
از مستان کسی خبر داره؟ کلیر شد ؟ ابوظبی شناخت یا نه؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
نه اتفاقا. متن رسمیش یادم نیست از کجا خوندم اما نوشته بود اگر همون ماه که کلیرنس خوردین کلیر نشین سهمیه ای برای شما نگه داشته نمیشه. حالا ماه بعد اگر کسی از سهمیه اش نتونست استفاده کنه به شما میدن. این اتفاق در سفارت های طرف ایران خیلی میوفته اما در بقیه دنیا که اینطور نیست. اما همین ایرانش هم مثال بزنیم پارسال پس باید برای خیلی ها سهمیه باقی میموند که ویزا تمام شد و بهشون نرسید چون سهمیه شون براشون نگه داشته نشده بود.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-12-16 ساعت 14:14)behdadK نوشته: اگر پیکاپ کردین بعدا که گرفتن ما رو هم در جریان کیفیت و هزینه کار بگذارید. احتمالا اگر ما هم نیاز به تمدید مدیکال نداشته باشیم مجبوریم پیکاپ کنیم.
بهداد جان گفتی تمدید مدیکال گفتم بپرسم این رو. من چون مدیکالم سه ماه از اعتبارش مونده بود، ویزا رو تا اون تاریخ دادن یعنی تا اوایل مارچ. حالا هر جور شده جور میکنم حتی واسه چند روز تا قبل تاریخ انقضای ویزا برم آمریکا، که روال بشه همه چی، اما یک درصد اگر نتونم برم به خاطر مشکلاتی که هست، اطلاع داری با تمدید مدیکال، ویزا رو دوباره تمدید میکنن واسم یا نه؟ ممنون
کیس نامبر: 2015AS8XX> پسر 25 ساله، دانشجو در زمان مصاحبه، بدون سابقه کار دولتی و معاف از سربازی> سفارت: استکهلم> ارسال فرم ها: 26 May> کارنت: 22 August> مصاحبه : 3 October > کلیر: December 5 > ورود به آمریکا: March 4> دریافت سوشیال: March 16> دریافت گرین کارت: April 17